Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@rica1 ☹
@anuska3107 Profertil, uvidíme či zaberie, kedysi ho tiež bral asik pol roka, nezabral, tak sme mu dali ešte jednu poslednú šancu s tým, že aj ja chcem niečo brať, asik vyskúšam tie Tvoje tvabletky brať, hej, tam sú celkom lacné, inak stoja okolo 20 eur až a keď si musíš kúpiť aspoň 5 krabíc, tak okolo 70 eur to vychádza, musím sa poradiť s mužom, keď príde z práce. Aj sme si poriadili psa, no moc to nepomáha, i keď ja som strašný milovník psov 😀 Inak, femiklon, nejaké kvapky, to sa tiež používa na tehotenstvo, či na čo to je, poznáš to? Vy neplánujete obaja niečo užívať naraz nejaké vitamíny?
@stanca22 a co to je? Naco to uziva? Ja mam tiez psika, to nepomaha. No ten nosifol ma vitaminy inac nic ine neuzivame ani neviem co by som mala
@anuska3107 No Profertil je na zlepšenie kvality spermií a zrýchlenie tým pádom oplodnenie od muža ženu. Prečítaj si toto: http://www.profertil.sk/informacie-o-produkte.html poradila mi to kamoška, môj doky s tým súhlasí, treba všetko postupne skúsiť, raz sa nám predsa to musí podariť, nie? 😉 Zajtra je 1.máj, čo plánujete? My opekať.
@anuska3107 hmmm tak to je nic moc.ale neboj pojde to,sak zajdi teda za doktorom a opytaj sa co a ako...ja som zatial na antybiotykach,takze este nemozme skusat...ale tak buduci tyzden ideme na to teda ak mi drahy neodyjde do prace,co hrozi...tak neviem.. 😒 😒
@stanca22 no ved urcite, nech to stoji co to stoji, ja tiez vravim, ze treba vsetko vyskusat. ideme z prace na chatu, gulas a tak posedet :D
@gabuliatko84 najhorsie je na tom aj ten nepravidelny sex, podla mna aj koli tomu nemozeme otehotniet. no idem vo stvrtok k dokimu, tak som zvedava co mi povie
@anuska3107 Tak Vám bude ale hej, sa isto tešíš, však?
@stanca22 no tesim sa iba ja priatelovi zomrela dnes babka tak on nejde :( pridi asi az vecer po mna a aspon niekam pod ceresnu na chvilu snim :D dnes som si robila test a bol negativny a je zlaty, ze aspon on je nad vecou a upokojuje ma , ze neboj to raz vyde, ja nadavam v tej chvili ako pohan a on kludnucky
@anuska3107 Rozumiem, aj môj muž bol taký, do chvíle, keď raz sme mali oslavu a sa mi vtedy zdôveril, že ho to naozaj dnuka zožiera ale nechcel mi to dať žiadno najavo, lebo videl ako sa dosť sama seba zožieram z toho, že nemôžme mať mimčo ... Tak od vtedy viem, že aj keď je kludný, brutáne ho to zožiera. No aj ja vždy nerváčim, potom si tri dni poplačem a potom si poviem, no a čo, zase o mesiac 😀 No je super mať niekoho, kto Ťa podrží v tých ťažkých okamihoch 😉
anuska vy sa kolko snazite?
@seraa Si milá, že si mi napísala, no takto, na laparoskopií som bola, nič mi nezistili, ovulku nemám vôbec a mám strašne nepravideľné MS, teraz beriem antiku ale už končím s ňou, lebo s nej strašne bolia prsia, viem, že sa dajú aj zmeniť ale nemám peniaze na to, hormóny mám vo výkyve a sú otrasné, mám zvýšené rapídne mužský hormón a aj na spg bol manžel, tiež tam so spermiami nie je žiadna sláva, takže obaja dačo máme, chcem to teraz tak riešiť, že úpokiaľ muž bude mať prácu a nejako sa vyhrabeme s peňazí, muž bude brať Profertil, lekár mu ho dovolil a ja tiež nejaké vitamíny, alch. čaj budem piť, na úpravu MS skúsiť.Vy ste ako na tom, čo všetko ste už riešili a ako budete Vy pokračovať?
ja beham po lekaroch pol roka skoro dva krat horm. prof. a foluko.sono,
3 mesiace som barala duphaston, ze mi klesa hormon co vytvara zlte teliesko moc skoro,
a teraz mi dal klostyl aj ked ja ovulku mam ale tak dal mi ho a ovulku som mala cley teda cyklus aj hromony ukazkove
ale aj tak sa nezadarilo, tak uvidime teraz... na laparku sa bojim
preco ti lekar nedal clostyl po nom baby hned otehotneli tie co nemaju alebo mali problem s ovulkou
stanka kolko mas rokov? ja mam 30 :( ,
@seraa Neviem, treba sa mi opýtať na to 😉 No ja mám 24, každý mi vraví, že som ešte mladá na dieťa ale na čo čakať, keď chcem, nikoho do toho nič, čím skôr, tým lepšie, aj švagriná bude mať 30 a tá si do konca nemôže nájsť ani toho pravého, takú smolu má, takže tak ... Ty si vydatá? Ja hej, štvrtý rok.
ja som vydata 2 rok, ved hej mlada ale vidis keby si zacala skusat v 30 a 4 roky by bolo uz vela
takze nakoneic dobre ze skusas zavcasu
na ten clostyl sa spytaj ! baby co nemali povulku na druhy krat (druhy cyklus) otehotneli !
ty ma spo laparke a vsetko ok to je super cize len hromon bude u teba problem, lekar by to mal hned napravit a bude
preco uzivas antiku?
ja viem vela od mojho lekara a aj od bab tu na modrom konikov 😉
preto je diivne ze ti dela klostyl vatsinou vsetkym da no mzono ma na to dovod ale ak nemas
ovu tak nechapem preco nedal, niekedy je dobre zmenit gynekologa
inak niektore baby tuna su uplne expertky uz 😉
drzim palce a vtaj v klube aj ked nie na dlho 😉
no ze budeme zachvilu v tehu tka uz nebudeme medzi snazilkam 😉
antikom neriesi tieto veci ved ak nemas ovu antika to nespravy treba ine hormon....
no ja cyklus ukazkovy aj ovu , teraz som bola este na stery ureaplazmy a tak a cakam tento mesiac a ete bududci
a potom uvidime (lebo este teraz som uzila clostyl a zevraj ma ucinok aj nabuduci mesiac)
@seraa No tak super, no keď ja som sa dohodli s mojim doky, že začneme od znova, tak chcem v prvom rade, aby mi zobral krv, pozrel sono, zobral výtery a pod. a poslal ma na štítnu žlazu, aj keď pred rokom som ju nemala, chcem si byť ešte raz istá, tam mi aj zistili ten rapidne zvýšený hormon mužský, tak možno aj preto nemôžme, tiež nemám ovulku a mám problémy s nepravideľnou MS, tak neviem čo by som mala navrhnúť dokymu, že čo by mohol ešte pre mňa spraviť, najradšej by som mu povedala, navrhla nejaký postup ale neviem aký, nevyznám sa v tom.
@seraa Chápem, ja som za 6 rokov zmenila už troch doky, tetnto mi sedí najviac, snaží sa ako môže ale aj my sme troška pochybili, lebo sme z tých 4 rokov čo ho mám, sme 3 roky bývali inde a ťažko sa mi dochádzalo, je dobrý, preto som si ho nechcela zmeniť a tým pádom ako ma niekde poslal, buď som tam nešla alebo som tam poriadne nedochodila, takže tak, teraz bývam tu blízko ordinácie, lahko sa mi už bude všetko dodržiavať čo mi povie, preto sme sa dohodli, že mi dá antiku na úpravu MS, že si aj na psichyku odpočiniem, možno aj keď vysadím a začne možno chodiť do práce, tak sa aj podarí, všetko je možné i nemožné 😉 Takže tak, keď vysadím, mám ísť na kontrolu k nemu, takže si myslím, že najlepšie bude na posledy urobiť všetko čo sa dá, všetky výsledky porobiť a keď bude kompleka, kuknúť na to a verdik t z toho čo mi bude, nemyslíš si?
cuate baby, zacali sme aj my snazilkovat, lenze obcas este potrebujem ponatierat rakytnikom lebo som po sexe obcas podrazdena, niekedy si dam aj na 2-3 hodky tampon namoceny. chcem sa spytat ci moze ten rakytnikovy olej nicit spermie - posobit ako antika? co si o tom myslite?

@stanca22 moze sa brat 3-6 mesiacov ja uzivam dva sacky denne a objednavam ho z docsimon.sk a co uziva tvoj muz?