icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anuska3107
1. máj 2013

@stanca22 no mozno aj ten moj to taji. Ale zvladaju to dobre

anuska3107
1. máj 2013

@seraa mi sa snazime necele dva roky

zuzuzu30
1. máj 2013

@rica1 hm no to bude asi v tych spermijkach pes zakopany...na to pomaha presne nacasovany sexik s vela spermijkami.
aj my sa snazime pol roka,zajtra idem na to vysetrenie priechodnosti ces ultrazvuk,tak som zvedava..
zatial vsetko tip top no a vidis co z toho prd 🙂 my sme s manzelom o rok od vas starsi.
no nic,verim,ze ide maj,lasky cas a snad uz nieco zamiesame 🙂) kedy mas ovu?

zuzuzu30
1. máj 2013

@seraa ahoj seri! takze cakas na vysledky z urea?drzim palceky.ja mam negativne.zajtra idem na tu kontrolu priechodnosti,tak som zvedavaaaa! troska sa musime rozhybat nie?a potom mam este plan,poslat manzela na este jedn spermiogram,ale uz plateny v car,ale nech ho otestuju aj sprava aj zlava 🙂) no a potom budeme uz len cakat asi alebo co haha. ty aky mas plan?

zuzuzu30
1. máj 2013

@acerka11 kedy mas termi laparky zlatino?budem na teba myslet!!!

acerka11
1. máj 2013

@zuzuzu30 cavik este je caaaaas......v piatok idem na folikulometriu a tam by som sa mala s dr. definitivne dohodnut.....on my dal na rozmyslenie 16-teho resp. 21-ho a ak nechcem tak iny mesiac.....ale ja chcem 😀 ....takze predbezne je to 16teho.......co mas nove cica?.....ako postupujes?....BT merias?

acerka11
1. máj 2013

@zuzuzu30 zajtra ti robia priechodnost?....terza som precitala vyssie 🙂 ......drzim palce aby to bolo priechodne ako tunel 🙂 ......vidim ze aj tvoj manzel ide na spg.....aj moj mal ist tento tyzden na kontrolny spg ale z pracovných dovodov to nevyslo tak ide v pondelok uz na beton

lenkaa33
2. máj 2013

@acerka11 woooooow, supersuper super, ze si zmenila lekara. nebola som na MK nejaku dobu, nemala som kedy 😕 ... tak reagujem troska oneskorene 😝 a ako si spokojna s lekarom? vidiet zmeny v ' akcnosti' ?

lenkaa33
2. máj 2013

@zuzuzu30 supis! ozaj vyzbrojena!!!! len do toho 😉 ..reagujem neskor troska 😕 .... bola si vtedy 1 DC, ked si pisala, ale teraz sa ti uz aj blizi ovulka, tak drzim silnoooooo palce ...

lenkaa33
2. máj 2013

@11miuska11 naaaadherna fotecka 🙂 ..takych nech tu len pribuda. ty si zlata, ze aj ked uz by si mohla byt v inych temach, ako prvy trimester a uz to viem a podobne a mozno aj si, ale stale zabludis aj k nam prvosnazilkam 🙂 .a motivujes nas tu krasne a nezabudla si na nas .... 🙂 .cmuk cmuk cmuk... a aj na brusko ti posielam pusinku 😵

lenkaa33
2. máj 2013

@seraa ahojceeeeek .... uz som spat ..... nebola som na MK, nemala som kedy .... mam sa fajn, cakam a cakam. budem uz taka trpezliva osobka z toho vyckavania .... 😉

seraa
2. máj 2013

@zuzuzu30

Jeeej Zulu Drzim palce zajtraaaaaa .
Mas pravdu treba sa pohhnut zase
Ja pockam Dnes alebo zajtra by Mali byt vysledky, este jede cyklus uz bez clostylu ale zevraj este zabera a aj nic tak tiez tu priechodnost

seraa
2. máj 2013

@lenkaa33

Aaah to anoooo to mame dobry cakaci treeening ale na dieta treba velku trpezlivost tak to asi preto 😉
Drz sa

11miuska11
2. máj 2013

@lenkaa33 zlataaa 🙂 keby si len vedela, ako na vas myslim, nech uz aj vy mate take pekne bublinky v brusku 🙂 kukam vam sem cez plece, ci nie je nieco nove a tak 🙂 🙂 🙂

mistisa
2. máj 2013

@zuzuzu30
@lenkaa33
@11miuska11 a ty ako zlatiiik? 🙂 dufam ze riadne kychas tie tehu virusiky na nas 🙂
@acerka11 ahojte kockyy 🙂 ako sa mi mate? co nove?

11miuska11
2. máj 2013

@mistisa kycham veru...od pondelka som nemala nevolnosti 🙂 tak sa vytesujem...len vcera mi bolo trosku tak cudne, ale to som sa aj potesila 🙂 a inak sa mam dobre...len ten tyzden zo siedmeho na 8 tt to bolo kriticke...verim, ze este tento tyzden mi bude par krat cudne a od nedele uz budem uplne v klidku...preslo ma aj nechutenstvo a pekne papam vsetko zdrave 🙂 a kysle rybicky!! mnaaam 😀 😀 😀 a ty ako? 🙂 uz sa ti to bliiiizi....maj zacal!!!

mistisa
2. máj 2013

@11miuska11 joooj to rada citam 🙂 super tesim sa s tebou 🙂 ano ano uz ma troska pobolieva brusko som 19DC takze zachvilku je tu mrchata moze dojst aj na 21DC 😀 😀 cim skor tym lepsie.a uz len jedna a to uz budem brat lieky. 🙂 v zivote by som nemyslella ze sa budem tesit na mrchu a to uz dalsiu 😀 😀 😀 jooooj len nech to ubehneeee 🙂 🙂 no pekne tak kysle rybicky? idu na teba uz chutky? 😀 😀 ja cakam telefonat kedy kamaratka porodi.vcera sme s nou boli mala 30.4 termin ale malinka sa von nechysta akosi.ale vcera mala uz tak kazdych 20 minut krcovite bolesti a stale ju boli ako na kramy tak uz sa asi bambula chysta von.tesim sa pojdem ju hned pozriet 🙂 a pojdem nieco pekne kupit 🙂 🙂 a mam super dnik aj ked je skaredo ale uz je 2.5 to pojde rychloooooo 🙂 🙂 🙂 🙂 no dufam ze nebudes uz mat nevolnosti pekne nech len papas aby mal drobcek vitaminiky 🙂 🙂

11miuska11
2. máj 2013

@mistisa jeeej....to je mile, ze mas teraz taketo pekne radosti s babatkom kamosky 🙂 tak nech vsetko dobre dopadne a mala uz raci prist na svet 😀 😀 a pekne sa chod nakazit babatkovanim 🙂 🙂 ja mam tiez jednu kamosku tehulku, ale ta ma do leta este cas...tak ja jej teraz pripominam ako to je v prvom trimestri a ona ma chysta na to, ake to bude o par mesiacov 😀 😀 ale tesim sa, ze budem bruskata v lete, letne saticky, nemusim sa cibulovat aa tak 🙂 a ked ti daju zmrzlinky v juni, kedy by si mala mat ty termin? 🙂 🙂 juuuj...tesim sa s tebou 🙂 ty budes cakat na zmrzlinky a ja na dovolenku 🙂 🙂 🙂

mistisa
2. máj 2013

@11miuska11 joooj tak supeeer si pripravena na to co ta caka 🙂 krasne 🙂 jooj veru ved hypnotizujem telefon kedy dojde sms ze je hanka na svete 🙂 🙂 poletim do nemocky za nou aj pesi 🙂 🙂 🙂 nooo podla mojich vypoctov marec april. a to mam 2.4 narodeniny tak budem mat krasny darcek k 30tke 🙂 🙂 🙂 🙂 verim ze to tak bude 🙂 🙂

11miuska11
2. máj 2013

@mistisa to by bol aky goool, keby ste mali den po dni narodky 😀 😀 😀 aaach...uz aby bol jun!!!! ja na dovcu a tvoje zmrzlinky do maminky 😀 😀 😀

mistisa
2. máj 2013

@11miuska11 tak tak joooj veru 🙂 🙂 🙂 tak tak takze sa tesiiiime na juuuuuuuuuuuuun kedy mas dovcu? kolkeho? 😉 😉 😉

11miuska11
2. máj 2013

@mistisa 11 a ty?

mistisa
2. máj 2013

@11miuska11 noooooooo zalezi kedy mrchata dorazi 🙂 🙂 ale ratam maximu do 15 teho 🙂 🙂

pollyanna
2. máj 2013

Ahojte, tiez sa hlasim do klubu 🙂 aj ked my zatial snazilkujeme len tak zlahka 🙂 mame trosku stresujuce obdobie, tak to zatial nejako nesilime, ale potesili by sme sa 🙂

acerka11
2. máj 2013

@mistisa ahoj ja zatial nc nove.....mam po mrche a zajtra idem na folikulometriu prvy krat......uvidime co bude vidno 😀 ....v pondelok ide mm na kontrolny spg tak aj tam som zvedava ake budu vysledky....tak zatial tak....budem informovat zajtra 😉 .......ale ty sa pochval co ty?

mistisa
2. máj 2013

@acerka11 no pekne tak daj infoo som zvedava dufam ze vajka rastu 🙂 🙂 a mm bude okik a bude drobcek 🙂 ja som 19 DC a neviem sa dockat mrchy. potom bude este jedna ale tu uz budem brat lieky a bude vklad tak odratavam 🙂 🙂 v zivote som sa tak netesila na mrchu 😀

mistisa
2. máj 2013

@pollyanna vitam ta medzi nami a dufam ze coskoro sa podari 🙂 🙂 tak ano ak je stresujuce obdobie to netreba silit 🙂 🙂

pollyanna
2. máj 2013

@mistisa ďakujeme 🙂 dufame aj my 🙂 aj ked moj drahy zostal trochu sklamany, ked sa to nepodarilo na prvy krat 🙂

mistisa
2. máj 2013

@pollyanna nebojkaj urcite to vide.prvy neuspesny pokus nie je nic 🙂 🙂 🙂 drzkam palceky aby sa podarilo co najskor 🙂 🙂 🙂 toto bol prvy pokus? co ste skusali?

pollyanna
2. máj 2013

@mistisa ano prvy pokus...ja viem ze to nic neznamena, ale mi bolo mm trochu luto, lebo bol presvedceny podla grafu, ze to musi vyjst, tak bol potom trochu sklamany ked dorazila mrcha