icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
2. máj 2013

@pollyanna no ja viem ale pohodka neboj coskoro zasvietia palice.ja viem no moj mm bol tiez velmi smutny ked nic nebolo.ale verime ze to vide 🙂

acerka11
2. máj 2013

@pollyanna ahoj bojovnicka vitaj medzi nami.......tak drzim palceky aby sa co najskor zadarilo......medzi nami ti bude dobre 😉

acerka11
2. máj 2013

@mistisa no je to divne ked s azena tesi na mrchu 😀 ale v tomto pripade to chapem na 150%......aj ja by som sa tesila keby ze som v tvojej situacii.....no zajtra sa dozvieme ako su natom vajka 🙂

pollyanna
2. máj 2013

@mistisa urcite vyjde, musi 🙂
@acerka11 ďakujem 🙂

mistisa
2. máj 2013

@acerka11 no veru mne je to tiez divne ze sa na nu tesim 🙂 🙂 chacha 😀 😀 😀 tak drzkam palceky nech su kraaasne 🙂 cakam infooooo 🙂

mistisa
2. máj 2013

@pollyanna tak tak 🙂 ja este dve mrchy a mame to 🙂 🙂 a dalsi cyklus ano?

pollyanna
2. máj 2013

@mistisa tak to bude super 🙂

mistisa
2. máj 2013

@pollyanna tak tak nikdy som si nemyslela ze sa budem tak tesim na mrchatu 😀 a uz aj dalsiu a to este nemam tuto 😀 😀 😀

pollyanna
2. máj 2013

@mistisa tak drzim palce aby to boli na nasledujuci rok posledne 2 🙂

mistisa
2. máj 2013

@pollyanna dakujem 🙂 🙂 a ty sa rozluc uz z touto daj jej dovcu oki? 🙂

pollyanna
2. máj 2013

@mistisa ok, vypisem jej dovolenkovy listok 🙂

mistisa
2. máj 2013

@pollyanna chachacha okik potom nachystaj prosimta aj pre moju 🙂 🙂 dakujeeem 🙂 🙂

pollyanna
2. máj 2013

@mistisa ok 🙂 az zistim ako sa to vypisuje, poslem aj Tebe tlacivo 😀

dzenar
2. máj 2013

ahojte aj my sa snazime

zuzuzu30
2. máj 2013

@lenkaa33
@acerka11
@seraa
@mistisa
no baby to bol ale den! uf kde zacat.tak bola som dnes na tej priechodnosti metodou SIS alebo hycosy - roztok sa poda do maternice a na ultrazvuku sa kontroluje ci tekutinka vytecie do brucha alebo nie. samotne podanie tekutiny sa dalo vydrzat,je to mierne neprijemny tlak asi ako menzes alebo zastavene vetry haha. je to celkom rychle vysetrenie.
no ale aby to nebolo asi moc jednoduche v mojom pripade,tak neviem ci zo stresu alebo ci mam taky maly otvor resp krcok do maternice,Dr sa mi nevedela tam dostat!!! tak ma tam vytrapili,striedali hadicky az po mikronajtensiu a ta im bola pre zmenu kratka,tak mi museli troska krcok maternice kliestikmi "posunut" nizsie. no baby myslela som,ze zgegnem a po vysetreni mi doslo aj zle,ze som si tam musela 10min polezat heh. ale nebyt tej mojej mikrodierky,tak sa to vysetrenie da v pohode zvladnut.
zaver: lavy priechodny, pravy nevedia na 100%,lebo sa im ta vytvoril divny utvar,ktory nevedia ci moze byt rozsireny vajcovod so zrastmi,alebo len nejaka deformacia alebo co.napisala do nalezu,ze je mozna aj parcialna priechodnost z oboch.tak neviem..
ALE: povedala,ze dominantny folikul bude z laveho vajecnika,lavy vajcovod je priechodny,takze vam hovorim,ze tento mesiac to vyjde!!!!!!!!!!! MUSIIII 🙂

acerka11
2. máj 2013

@zuzuzu30 no cica ten tvoj podrobný popis nema chybu.......skoro som si to dodetajlu predstavila.....fu no ale dobre mas to zasebou a s dobrou spravou.......takze v podstate uspesny den.......tak teda ten dominantný folikul tento mesiac hraje prve husle😀........tak uz len poriadne snazilkovat a trafit sa do cierneho......verim ze to das tento mesiac a ja potom mesiac po tebe 😉 ......a este ta caka nejake vysetrenie alebo teraz nic?

zuzuzu30
2. máj 2013

@acerka11 vlastne mam uz vsetko za sebou.este manzela dokopem na jeden komplexny spermiogram a davam si nachvilu pauzu.ak nepokrocime za 2 mesiace,idem na tu laparku. Robis dobre,ze hned ides na to,aspon budes mat istotu. A predsa ta narkoza je asi lepsia 🙂 chod cim skor mojka.

seraa
2. máj 2013

@zuzuzu30

zuuuuuuuzuuu uuuuf este ze to mas uz za sebou 😝
ty si ale hrdinka , klobuk dole..
no zuzu tak toto je super sprava lebo aj ked jeden priehcodny to super staci a ak su neni isty s druhym moze byt tiez priechodni 🙂
parada takze nemusis ist na laparku a tak som rada, teraz sa len uvolnit a plodit a babo bude coskoro
a ako tovzdy byva po tychto prefukoch baby otehotneju .. psychika robi svoje 😉

seraa
2. máj 2013

@zuzuzu30

zuzu preco laparku? ved ked mas jeden priehcodny a druhy nevedia moze byt ze oba
a na laparke aj tak zevraj nic nezmozu .. zevraj je to zbytocne lebo ze zrasty sa robia znova

acerka11
2. máj 2013

@zuzuzu30 no zajtra mam folikulometriu a mali by sme dohodnut laparku tak budem informovat.....a manzela tam dokop na ten spg ved onic nejde......jasne nieje to trikrat prijemne vtakom prostredi ale ved si vpodstate pojde len ulavit 😀

seraa
2. máj 2013

@acerka11

ides rovno na laparku? preco nie na prefuk?

lenkaa33
2. máj 2013

@seraa no to teda je cakaci manever 😉 a ty ako?

lenkaa33
2. máj 2013

@11miuska11 len na nas nezabudni .... 😉 ... potrebujeme povzbudenie .... 🙂

lenkaa33
2. máj 2013

@mistisa ahoj, nic nove. cakam a cakam .... aaaach ... 😉 a ty sa ako citis? pozitivne naladena ?

lenkaa33
2. máj 2013

@zuzuzu30 fiiii! takmuz to mas za sebou! super super super! baby!!! ja som taka rada, ze postupne si davate pozerat priechodnost. lepsie budete do toho vidiet aspon. zuzi, ty si videla na videu alebo foto ako mal ten jeden tvar? alebo len z rozpravania. tekutinkampresla nim? bolo vidiet na snimku? lebo mne sa tiez tak v hornej casti akoby naplnil ampotom takmpadol dole a jeden lekar si myslel, ze jenpriechodny... a nebol, laparka ukazala.... ze vlastne sa v prvej casti naplnil a potom sa takmprepadolmdole. tiez ma napadlo, ze ked mas taky uzky krcok..... viem, viem ..analyzujem, ale preto, ze iba ti chcem dat moju myslienku 😉 ... napadlo ma, ze ked mas taky uzky krcok ( chudatenko, si si musela vytrpiet, ja to nenavidimmmm!!! ked sa mi tam sparaju a toto... aaach ) , ze co timpovedal doktor na to. ? ked je taky uzky, ci to nebrani spermijkam prejst tym otvorom... vtedy by bolo dobre skusit IUI, ak pojdes na laparku a zistia, ze vsetko ok. a ked budem mat aj jeden priechodny, to nevadi,,budes sledovat, kedy ovulujes na tej strane. len sa opytaj na ten krcok, ze bol taky uzky... ci by nebolo,dobre IUI, pomoct spermijkam cez tu ' zabranu' .... to ma len tak napadlo ... nie som lekar ... 😉 ..ale dava mimto troska zmysel, ak jento tak, ze mas ten krcok uzsi, vies .... v kazdom pripade som veeeelmi rada, ze sa hybes dobredu 😉

mistisa
3. máj 2013

@zuzuzu30 ahojko no super tak si statocna babizna 🙂 moja zlata takto ta vyytrapit.ale hlavne ze vsetko dopadlo okik.to je super takze tehulkujeme spolu s nejakym cca mesacnym rozdielom ano? budem drzkat palceky aby to teraz vyslo 🙂 ocakavam tu foto s dvomi palicami okii? 🙂 🙂 🙂

mistisa
3. máj 2013

@lenkaa33 ahojko a dokedy budes cakat? ja anooooo uz sa neviem dockat mrchy uz tej dalsiej to este nemam tuto 😀 😀 len nech je tu uz jun a budem najstastnejsi clovek lebo to vide som povedala 😀 😀 😀 neviem sa dockat tej chvile ked si pojdeme pre bambulatka 😀 😀

seraa
3. máj 2013

@lenkaa33

leeni aj jaaaa, uz mi z toho hrabe 😝 8,9,10 maj by som NEmala mat ms
ty ako? kedy necakas?
drzim namm taak silno palceeeeeeeee

acerka11
3. máj 2013

@zuzuzu30
@lenkaa33
@11miuska 11
@mistisa
@seraa
takze som po folikulometrii.......dievcata nemam dominantny folikul.......do riti co som to za nosnicu?......porazi ma z toho......uz sa vidim ako nastartujem internet a budem citat a citat co na vajicka.....dr. mi povedal ze inofolic je pre mna teraz to najlepsie......graf BT z minuleho mesiaca mi pochvalil 😀 .....tak som mu povedala ze peknna omalovanka ale nic z nej.......folikuli nameral len 5mm takze nic a nieco este vravel so sliznicou ale tomu som vobec neorzumela......objednal ma rovno na laparku 16-teho o 12:00 tak uvidime aky bude verdikt potom......v pondelok ficim na krv a potom predoperacne.......kočky mam pocit ze zacina zábava 😉

acerka11
3. máj 2013

@seraa ahoj no idem rovno tam.....moj dr. mi to odporucil tak idem......a hadam mi rovno aj prefuk urobia.....chcem vediet nacom som