Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte aj my sa snazime
@lenkaa33
@acerka11
@seraa
@mistisa
no baby to bol ale den! uf kde zacat.tak bola som dnes na tej priechodnosti metodou SIS alebo hycosy - roztok sa poda do maternice a na ultrazvuku sa kontroluje ci tekutinka vytecie do brucha alebo nie. samotne podanie tekutiny sa dalo vydrzat,je to mierne neprijemny tlak asi ako menzes alebo zastavene vetry haha. je to celkom rychle vysetrenie.
no ale aby to nebolo asi moc jednoduche v mojom pripade,tak neviem ci zo stresu alebo ci mam taky maly otvor resp krcok do maternice,Dr sa mi nevedela tam dostat!!! tak ma tam vytrapili,striedali hadicky az po mikronajtensiu a ta im bola pre zmenu kratka,tak mi museli troska krcok maternice kliestikmi "posunut" nizsie. no baby myslela som,ze zgegnem a po vysetreni mi doslo aj zle,ze som si tam musela 10min polezat heh. ale nebyt tej mojej mikrodierky,tak sa to vysetrenie da v pohode zvladnut.
zaver: lavy priechodny, pravy nevedia na 100%,lebo sa im ta vytvoril divny utvar,ktory nevedia ci moze byt rozsireny vajcovod so zrastmi,alebo len nejaka deformacia alebo co.napisala do nalezu,ze je mozna aj parcialna priechodnost z oboch.tak neviem..
ALE: povedala,ze dominantny folikul bude z laveho vajecnika,lavy vajcovod je priechodny,takze vam hovorim,ze tento mesiac to vyjde!!!!!!!!!!! MUSIIII 🙂
@zuzuzu30 no cica ten tvoj podrobný popis nema chybu.......skoro som si to dodetajlu predstavila.....fu no ale dobre mas to zasebou a s dobrou spravou.......takze v podstate uspesny den.......tak teda ten dominantný folikul tento mesiac hraje prve husle😀........tak uz len poriadne snazilkovat a trafit sa do cierneho......verim ze to das tento mesiac a ja potom mesiac po tebe 😉 ......a este ta caka nejake vysetrenie alebo teraz nic?
zuuuuuuuzuuu uuuuf este ze to mas uz za sebou 😝
ty si ale hrdinka , klobuk dole..
no zuzu tak toto je super sprava lebo aj ked jeden priehcodny to super staci a ak su neni isty s druhym moze byt tiez priechodni 🙂
parada takze nemusis ist na laparku a tak som rada, teraz sa len uvolnit a plodit a babo bude coskoro
a ako tovzdy byva po tychto prefukoch baby otehotneju .. psychika robi svoje 😉
@11miuska11 len na nas nezabudni .... 😉 ... potrebujeme povzbudenie .... 🙂
@zuzuzu30 fiiii! takmuz to mas za sebou! super super super! baby!!! ja som taka rada, ze postupne si davate pozerat priechodnost. lepsie budete do toho vidiet aspon. zuzi, ty si videla na videu alebo foto ako mal ten jeden tvar? alebo len z rozpravania. tekutinkampresla nim? bolo vidiet na snimku? lebo mne sa tiez tak v hornej casti akoby naplnil ampotom takmpadol dole a jeden lekar si myslel, ze jenpriechodny... a nebol, laparka ukazala.... ze vlastne sa v prvej casti naplnil a potom sa takmprepadolmdole. tiez ma napadlo, ze ked mas taky uzky krcok..... viem, viem ..analyzujem, ale preto, ze iba ti chcem dat moju myslienku 😉 ... napadlo ma, ze ked mas taky uzky krcok ( chudatenko, si si musela vytrpiet, ja to nenavidimmmm!!! ked sa mi tam sparaju a toto... aaach ) , ze co timpovedal doktor na to. ? ked je taky uzky, ci to nebrani spermijkam prejst tym otvorom... vtedy by bolo dobre skusit IUI, ak pojdes na laparku a zistia, ze vsetko ok. a ked budem mat aj jeden priechodny, to nevadi,,budes sledovat, kedy ovulujes na tej strane. len sa opytaj na ten krcok, ze bol taky uzky... ci by nebolo,dobre IUI, pomoct spermijkam cez tu ' zabranu' .... to ma len tak napadlo ... nie som lekar ... 😉 ..ale dava mimto troska zmysel, ak jento tak, ze mas ten krcok uzsi, vies .... v kazdom pripade som veeeelmi rada, ze sa hybes dobredu 😉
@zuzuzu30
@lenkaa33
@11miuska 11
@mistisa
@seraa
takze som po folikulometrii.......dievcata nemam dominantny folikul.......do riti co som to za nosnicu?......porazi ma z toho......uz sa vidim ako nastartujem internet a budem citat a citat co na vajicka.....dr. mi povedal ze inofolic je pre mna teraz to najlepsie......graf BT z minuleho mesiaca mi pochvalil 😀 .....tak som mu povedala ze peknna omalovanka ale nic z nej.......folikuli nameral len 5mm takze nic a nieco este vravel so sliznicou ale tomu som vobec neorzumela......objednal ma rovno na laparku 16-teho o 12:00 tak uvidime aky bude verdikt potom......v pondelok ficim na krv a potom predoperacne.......kočky mam pocit ze zacina zábava 😉

@pollyanna no ja viem ale pohodka neboj coskoro zasvietia palice.ja viem no moj mm bol tiez velmi smutny ked nic nebolo.ale verime ze to vide 🙂