Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@rica1 ak si teraz brala clostyl, tak je velminpravdepodobne, ze mozno z obidvoch stran budes mat folikulu a aj viac. z jednej mozno viac a z druhej moznoiba jeden folikul... ale mas velku sancu, ze z obidvoch. inak vies co nechapem? ovulacia znamena, ze mas aj vajicko v tej folikule? lebo, ked je folikula, neznamena, ze je vajko .... ale na ovulaciu sa asi robi test, ci bolo vajko aj , ze?
ahojte tak mi hned na svadobnej ceste sme na to hupli 😀 tak uz teraz len cakame ale asi by to bol zazrak keby sa hned na prvy krat zadarilo.....aaaaale nadej tu este je 😉
@rica1 opytaj sa na to doktora a daj vediet 🙂 lebo presne ko pises, niekedy vo folikulke nemusi byt vajko, ale niekedy mozu byt aj dve 😉 .... a tiez niekedy vajka nemusis byt zrele....ale sko pises, to je pro odberoch ....a tiez inak aj sliznica by mala byt vysoka aspin 5-6 mm. ak je nizsia, tak nemusi pristk uhniezdeniu. tolko veci musi sediet, aby prislo k zazraku - babatku .
@zuzuzu30
@lenkaa33
@veeeron
@mistisa
takže dievčata.......včera som bola na krv čo sa týka predoperacnych vysetreni......a este interne.......ale to mi pride ako scifi......mam pocit ze zijeme na marse alebo co.......vsade kde som chela ist na interne mi povedali ze najskor o mesiac, resp. za poplatok 12eur(čo im sibe ved mi len setricka natoci EKG a idem do riti) 😠 , resp. bez rengenu pľuc mi EKG neurobi alebo ma vobec nevezme lebo cudzich pacientov neberu.....no slak ma ide trafit z nasho zdravotnictva 😠 ........ale neak to uz poriesim ved co ine mi ostava však?.......no a manzel bol vcera na kontrolnom spg......takze tam skoro ziadna zmena....resp. nieje zmena vo vyslednom verdikte.......predtym sme maly slabsi pohyb a teraz mame mnozstvo OK ale viac mrtvych......parchanti jedny nechapem preco kapu ked sme och dopovali liekmi 😀 ......no neviem pockame teda na moju laparku a som zvedava co z toho nakoniec bude a ako sa komplexne vyjadri moj dr. k celej veci
@acerka11 no ale teba musia zobrat ked ides na operaciu a mas termin operacie. no ja tiez ked som pred odberom teraz robila predoperacne dosla som dokine na krv ze 3,50 eur za odber hovorim potrebujem orazit priepustku ze 1,50 k tomu a isla som na interne ze mozem vas objednat ale za poplatok 5 eur.takze na co si platime zdravotne? hruza. no moja drzkam palceky nech ti to vsetko oki dopadne 🙂 🙂 🙂 tesim sa na dobre spravy 🙂
Ahoj kocky, pridam sa k vam, prvosnazilkam, aj ked sme pre moje (zamlcane) zdravotne problemy hupli na to o nieco skor ako bol povodny zamer.. Tak drzte prstiky nech to coskoro vyjde 😉
@acerka11 no faaakt a to ta leakar neodporucil niekam na interne vysetrenia? ja som tiez platila, ale ja som samoplatca, tak neviem. nov kazdom pripade blben 😖 , ze mas poistku a este aj platit musis. co sa tyka spmg, tak aky ste si dali robit? vlastne tvoj manzel 😉 taky ten detailnejsi? lebo v tom sa este urcuje aj v ramcimpohyblivych, ze ako sa pohybuju ... a tak ked vam vysledny verdi,t dali, ze je to ok, tak to nevadi, ze je tam viac tych patologickych ..... hlavne, ze su tam aj pohyblive... a ze ten pomer je dobry...
@lenkaa33 vies co aj som tie vysledky nevidela ze co napisali ako zaver......len cez telefon to zhodnotili ze otehotniet mozem ale nemusim......a neviem aky to bol spg.....ani som nevedela ze sa da nieco detailnejsie....nik nam otom nepovedal a ni neviem ci unas na sliaci to rozlisuju....uz nech mam po laparke lebo cchcem vediet ze som ZDRAVA 😀

@zuzuzu30 ahojky no tak zatial ovulka nic ...nemeriam si tu BT ty hej? inak v stredu mi odisla mrcha a vcera som nejako zacala spiniť...nechapem dneska to uz preslo a dúfam ze to nebude niečo zleee...ale nechapala som vzdy ked mi skoncia kramy tak este take dva dni mam tmavy vytok potom mi to preslo vsekto bolo v pohode a vcera sa to nejako spustilo...neviem co si mam mysliet o tom ...ovulku mavam az okolo 18-19 DC teda za posledne tri mesiace som to tak mala...tak uvidiiim co a ako...a ty?