Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@veeeron mrcha jedna hnusna, co to vymysla?? !!! ja som testovala az 3 den meskania a ranny moc a ciarka bola, ale nie moc silna...tak este vydrz 🙂 mozno len malo hcg v krvi a este k tomu vecer si testovala 🙂 moze to byt zriedene...a nejake pocity na mrchu nemas? meskava ti?
@11miuska11 noo tak som sa unahlila...😀 som ale nedočkavaaaa...až to neni normálne...no ja som ju mala mat dneska a nic. pocity su take zmiešané aj také kt. mávam pred mrchou ale aj inééé...mrcha chodí spravidla vždy načas...ale už sa mi asi tak 2x stalo ze mi meskala 3 dni ..ako min. tak meskala...inak je to pravidelné
@acerka11 @zuzuzu30 @mistisa @11miuska11 @seraa no baby ja už tomu naozaj nechápem..akože v piatok niečo nájdem na testíku...pak v sobutu nič aboslutne nič...v pondelok to isté...a dneska zasa sa tam niečo mihoce ako bolo v piatok...? ...to čo už je akože toto?...už si hovorím či nie som na hlavu padnutá a posadnutá tými čiarami že si ich tam namyšlam...musíte si o mne myslieť že som už úplne mimo...tak vás prosííím budte trpezlivé so mnou...😀 ešte to so mnou nejako vydržte prosím 😢
@veeeron ja som tiez asi dva krat ducharcila a potom som si povedala, ze az ked bude fakt meskat, tak potom otestujem...a tak aj bolo...meskala 3 dni a vyslo to...tieto skore testovania cloveka skor vystresuju, lebo ako pisala sera, fakt moze byt tehulka, ale este to nemas v moci 🙂 skus pozajtra z ranneho mocu 🙂 myslim na teba...a jasne, ze to s tebou vydrzimeeee 😀 😀 😀
@11miuska11 ĎAKUJEM...tak budem znova čakať ...musím zaťať zuby a vydržať to testovanie..počkať pár dní či ta mrcha dorazí...🙂 a ty ako? ako sa cítiš....pridaj nejake tie fotečky ako rastieš....🙂
@veeeron ja som od pondelka uplne v pohodke..uz nie som tak unavena a vracia sa mi sila 🙂 ked si to tak zratam, tak radikalne zle mi bolo tyzden a minuly tyzden som bola slabucka, ale verim, ze uz len dobre bude 😀 v nedelu zacinam 12tt , tak sa tesim a verim, ze to pekne spolu zvladneme s mrnusikom nasim 🙂 Pripajam fotocku z minuleho tyzdna 😅
@11miuska11 jeeeeeeeeeeeeeej to je kraaasne ..tak super ze uz ti neni zle len si to vsetko pekne krááásne užívaj...a len tak ďalej ..poriadnen papaj vitaminky aby si bola ty aj chrustik zdravučký...je to zlatučkeee...uz to začína mat ručičky nožičky..parada🙂
@veeeron hej hej...uz ma vsetko 🙂 a tak sa mrvi a kope nozkami a boxuje ruckami, ze ma to dojalo u lekara 😀 dakujem, mojka 🙂 uz sa tesim, ako ty sem zavesis podobnu fotocku 😀
@11miuska11 aj cítiš už nejake tie pohyby? alebo ako ta kope?
@veeeron nie, este nic necitim, len sme to videli na utz 🙂 ale uz sa tesim, ked zacitim, musi to byt krasny pocit 🙂 mozno o mesiac a pol budem aj citit, uvidime 🙂
@11miuska11 naaaadherneee micuuus.aka krasna fazulienka 🙂 🙂 🙂 gratulkaaaa 🙂 🙂 a ako sa citis?
@mistisa super sa citim 🙂 od fazulky ma uz nas krpec riadne daleko 🙂 ma uz nozicky a rucicky a kopka a boxuje 🙂 uplne uzasne babatenko 🙂 a ty ako pokracujes? 🙂
@11miuska11 no ja to stale volam fazulka chachacha :D 😀 ja cakam mrchatu a idem brat uz lieciky a uz na vklad uslo to ako voda a tesime sa moc ked uz pojdeme 🙂 asi tak cca 12-14DC podla vysky sliznice 😀 😀 ale uz zacinam mat mrchovske bolesti tak uz sa to kraaaaaati 🙂 ako to uslo rychlo 🙂
@mistisa huraaaa...tak drzim palec, nech to utecie ako vodaaa 😀
@11miuska11 dakujeeeeeem 🙂 🙂 potom dam vedieet 🙂
@veeeron dobre robis, mojka...pekne este vydrz a ked sa rozhodnes testovat, tak urcite rano 🙂 nechaj si to na vikend, ked to zvladnes 🙂 ja som tiez trpela neskutocnou nespavostou...to bol vlastne moj jediny priznak tehu 🙂 ale potom to preslo nastastie 🙂
@11miuska11 hej hej cakam ešte par dní..no ja dokažem spat aj 10 HOD...NEROBI MI TO PROBLEM...len tuto noc to bolo zasa take divne...dneska v praci som myslela ze poveim koleg. nech to zoberie za mna..a a pôjddem domoov...tak mi je zle...ale nacastie som to vydrzala a decka boli zlatee..videli na mne ze mi neni dobre...tak posluchali...😀

@11miuska11 NIČ... tam neni...škoda ani duch ani nic...len jedna čiarka....mrcha mala prísť dneska 😠