icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

11miuska11
23. máj 2013

@veeeron no som zvedava, ako to dopadne..kym nie je MS, je dobre 😀 🙂 🙂 hned nam pis, a nic nezatajuj 😀

veeeron
23. máj 2013

@11miuska11 nic sa neboj o všetkom vas budem informovat...o kazdej situacii kt. nastane...🙂

mistisa
23. máj 2013

@veeeron no mojka super ze nechodi asi ju posielas fakt mne tak mrchovske bolesti mam ze az 🙂 joj uz nech dojde 🙂 🙂 no hlavne ranny moč moja oki? a za dva dni to je sobota? ci nedela? kedy sa mam tesit 😀

veeeron
23. máj 2013

@mistisa no sstrasne rada by som ti ju poslala..naozaj...vôbec ju neočakavam..🙂..jasne ranny bude ale az cez vikend neviem ci sobota alebo az v nedelu uvidiim ale bat sa nemusíte o všetkom vam informujem..teraz ležím bo mi je strasne zle...aj by som sa najedla ale vôbec nemam chuť a bojim sa že by som to vyvrátila tak počkám či sa mi nepolepší trocha apak si pôjdem niečoho zobnut

acerka11
23. máj 2013

@veeeron neboj my vydrzimes tebou kolko bude treba.....a kedy ides zas testovat?.......drzim vsetkych mojich 20 prstov na tele

veeeron
23. máj 2013

@acerka11 zajtra určite nie tak bud v sobotu alebo nedelu..a vdaka velkaaaaa🙂 vážim si to🙂

zuzuzu30
23. máj 2013

@veeeron no toto je napinavejsia ako thriller! fuuuuno priznaky vyzeraju velmi pro tehu a aj vselijaky duchovia na testikoch,eeeeejha niekto tu da zachvilu // !!! Drzim silno palcekyyy
a veron ktory DC si mala ovulku,ked si hovorila,ze si mala neskoro? Inak aj mne sa posunula..myslis,ze to z toho infolicu?

veeeron
23. máj 2013

@zuzuzu30 no to su teda priznaky...si potom neviem predsatavit to samotne teholkovanie ako bude prebiehať...teraz som musela ist niečo zjest a tuším to aj trocha pomohlo.. no ovulka sa mi posunula mavala som ju okolo toho 14- 15 DC a teraz ju mam 18-19 DC tak neviem mozno je to tym inofolicom ....ty mas kedy?

zuzuzu30
23. máj 2013

@veeeron ja som mavala tak 16-17DC,ale teraz podla teploty som mala asi az 22DC.
takze tiez sa mi to posunulo. ja som bola prec,takze posledny sexik bol 21DC rano a potom uz nic,tak uvidime ci nieco z toho bude 🙂 ja mam 12 dni od ovulky do MS,tzn 34 dnovy cyklus tentokrat.cize necakam cca buduci utorok 28.5.
ale uz ma pokusa testovanie zaseeeee
ty kedy otestujes?sobotu hej?

veeeron
23. máj 2013

@zuzuzu30 juuj tak to sa ti riadne posunulo...ty si teda merias tu teplotu..ja som to nemerala....a uz skoro mesiac neuzivam inofolic...vykaslala som sa na to...ja som mala poslednu mrchu nejaku divnu skoncila a dva dni na to som zacala znova spinit...trvalo to den dva potom uz pohoda...nechapala som tomu co to malo znamenat....hej ja sa testujem v sobotu alebo nedelu uvidim..este teda pokial nepride mrcha mrchata....keby boli tie testy zadarmo...tak by som sa testovala aj kazdu hodinu...🙂 tiez ta to pokusa co?

zuzuzu30
24. máj 2013

@veeeron
@acerka11
@11miuska11
@mistisa babyyy tak akoze veron na mna samozrejme preniesla najvacsiu nedockavost!
tak ze urobim testik dnes rano.a myslim,ze tam bol duch!!! neviem ci uz som fakt tak mimo,ze mi fantazia pracuje o 106 alebo co,ale teraz som v pomykove,viem ze sa nema skoro testovat :((
paneboze baby keby to vysloooooooo
ja asi asi ani neviem co budem robit!!!!! ano pomaly saliem,klud,musim pockat uf.
no totok je ale balzinec 🙂

mistisa
24. máj 2013

@zuzuzu30 mojkoooo a kolky den po ovulke si? joooj neboj vyslo to drzim palcekyyyy viem o com hovoris micka ja budem mat KET a za dva dni budem testovat 😀 vobec sa nebudem divit lebo ja som šiši 😀 😀 😀 uz som aj testy nakupila 😀

seraa
24. máj 2013

@zuzuzu30

cooo?? bodaj by!! ty si uz neni tak daleko od ms takze moze byt ze uz vidis ducha
drzim place 🙂
baby je to tu ale napinave 😀 😀 😀

seraa
24. máj 2013

@veeeron

taketo priznaky mala aj mius ze zle a ked zjedla cosi bolo lepsie 😉

seraa
24. máj 2013

@acerka11

ako sa mas?? uz sa rana zahojila? kedy mozete skusat?

seraa
24. máj 2013

@mistisa 😀 😀 😀

seraa
24. máj 2013

baby nasa stranka , oddelenie, ci skupinka konecne trosku ozivaaa
treba dalsie tehulkyyyy

simkarobkova
24. máj 2013

zdravíím 🙂 som tehulka 🙂 po dlhsom snazeni a jednom spontánnom potrate sme v 4 mesiaci 🙂

seraa
24. máj 2013

@simkarobkova

jeej gratulujem !! nech ste zdravi !

mistisa
24. máj 2013

@simkarobkova gratulujeeeeem moc moc nech je vsetko oki cele tehulstvooo 🙂

mistisa
24. máj 2013

@seraa co micus som ti smiesna? chachachachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako mojko? 🙂

seraa
24. máj 2013

@mistisa

no ved hej, sme ale blaznive a nedockave, keby sa dalo posunut cas tak posunieme kazdu chvilu hehe
hmm ja nic zatial po 3 mesiacoh duphastonu a dva cykly clostilu nic, ovulka ukazkova a tak
noo ze este mam pockat tento mesiac ...

veeeron
24. máj 2013

@zuzuzu30 supeeeeeeeeeeeer asi tu šalieme viaceréééé...😀 držím palce moc moc moc....😀 aspon tebe nech to vyjde

veeeron
24. máj 2013

@acerka11
@11miuska11
@mistisa
@seraa
@zuzuzu30 tak baby SMOLA....MRCHA DORAZILA ☹

acerka11
24. máj 2013

@veeeron jaaaaaj mojkato mi je luto....ja viem ze slova utechy teraz nic neporiesia ale musime verit ze to bude len a len lepsie a ze sme stakle blizsie k cielu.....neboj teraz v lete to dame vsetki

mistisa
24. máj 2013

@seraa a potom co? zacnete riesit inak ci ako? no ved ano najradsej by sme boli keby nam na prvy den vybehli palice 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
24. máj 2013

@veeeron jaaaaaj mica ako to kazala som ti aby si mi ju poslala ja ju potrebujem tebe sa mala vyhnut hnusoba hnusna ☹ nevadi micik urcite to vide budem drzkat palceky 🙂 🙂

acerka11
24. máj 2013

@seraa
@veeeron
@zuzuzu30
@mistisa
ahojte babule.....mne sa tu vcera ani nechcelo pisat ale dnes napisem.......vcera som si bola dat vybrat stehy a hodit rec s dr.......ze co teda a ako to zhodnoti po tej laparke........takze zaver z laparky je ze mam vajickovody priechodne ale oni sa tam nevedeli dostat.....myslim tym ze sa dr. nevedel (mal problem dostat) nastrojom ktorý zavadzal tekutinu do maternice........ze mam za krckom neake miesto zuzene(vola sa to neaak branka).......a cez to miesto sa tam nevedeli dostat......teraz ze to mam ok a neak roztiahnute......dr. povedal ze to nieje natrvalo ale na par mesiacov a ze aj to mohol byt eventuelny problem k otehotneniu.......ale kedze teraz to je roztiahnute......manzel nema sice skvely spg ale ani najhorsi tak ideme skusat do bezvedomia.......tedaa z ked mi skonci ta hnusna mrcha ktora ne nekonecna.......je to koli laparke ale neva ja vydrzim.......vcera mi vzal krv aj na HP tak uvidime a 3.6. mam folikulometriu........takze asi tak v skratke.....pekny vikend vam zelam babule

acerka11
24. máj 2013

@seraa micka a ty sa mas ako.....co nove?

acerka11
24. máj 2013

@zuzuzu30 ty kokso......a foto?......a ktorý si DC......pocuj to by bola aka pecka 😲 .....drziiiim palceky......hlaaas kazdu zmenu....tfuj tfuj tfuj