Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 nic sa neboj o všetkom vas budem informovat...o kazdej situacii kt. nastane...🙂
@mistisa no sstrasne rada by som ti ju poslala..naozaj...vôbec ju neočakavam..🙂..jasne ranny bude ale az cez vikend neviem ci sobota alebo az v nedelu uvidiim ale bat sa nemusíte o všetkom vam informujem..teraz ležím bo mi je strasne zle...aj by som sa najedla ale vôbec nemam chuť a bojim sa že by som to vyvrátila tak počkám či sa mi nepolepší trocha apak si pôjdem niečoho zobnut
@veeeron no toto je napinavejsia ako thriller! fuuuuno priznaky vyzeraju velmi pro tehu a aj vselijaky duchovia na testikoch,eeeeejha niekto tu da zachvilu // !!! Drzim silno palcekyyy
a veron ktory DC si mala ovulku,ked si hovorila,ze si mala neskoro? Inak aj mne sa posunula..myslis,ze to z toho infolicu?
@zuzuzu30 no to su teda priznaky...si potom neviem predsatavit to samotne teholkovanie ako bude prebiehať...teraz som musela ist niečo zjest a tuším to aj trocha pomohlo.. no ovulka sa mi posunula mavala som ju okolo toho 14- 15 DC a teraz ju mam 18-19 DC tak neviem mozno je to tym inofolicom ....ty mas kedy?
@veeeron ja som mavala tak 16-17DC,ale teraz podla teploty som mala asi az 22DC.
takze tiez sa mi to posunulo. ja som bola prec,takze posledny sexik bol 21DC rano a potom uz nic,tak uvidime ci nieco z toho bude 🙂 ja mam 12 dni od ovulky do MS,tzn 34 dnovy cyklus tentokrat.cize necakam cca buduci utorok 28.5.
ale uz ma pokusa testovanie zaseeeee
ty kedy otestujes?sobotu hej?
@zuzuzu30 juuj tak to sa ti riadne posunulo...ty si teda merias tu teplotu..ja som to nemerala....a uz skoro mesiac neuzivam inofolic...vykaslala som sa na to...ja som mala poslednu mrchu nejaku divnu skoncila a dva dni na to som zacala znova spinit...trvalo to den dva potom uz pohoda...nechapala som tomu co to malo znamenat....hej ja sa testujem v sobotu alebo nedelu uvidim..este teda pokial nepride mrcha mrchata....keby boli tie testy zadarmo...tak by som sa testovala aj kazdu hodinu...🙂 tiez ta to pokusa co?
@veeeron
@acerka11
@11miuska11
@mistisa babyyy tak akoze veron na mna samozrejme preniesla najvacsiu nedockavost!
tak ze urobim testik dnes rano.a myslim,ze tam bol duch!!! neviem ci uz som fakt tak mimo,ze mi fantazia pracuje o 106 alebo co,ale teraz som v pomykove,viem ze sa nema skoro testovat :((
paneboze baby keby to vysloooooooo
ja asi asi ani neviem co budem robit!!!!! ano pomaly saliem,klud,musim pockat uf.
no totok je ale balzinec 🙂
baby nasa stranka , oddelenie, ci skupinka konecne trosku ozivaaa
treba dalsie tehulkyyyy
zdravíím 🙂 som tehulka 🙂 po dlhsom snazeni a jednom spontánnom potrate sme v 4 mesiaci 🙂
jeej gratulujem !! nech ste zdravi !
@simkarobkova gratulujeeeeem moc moc nech je vsetko oki cele tehulstvooo 🙂
@seraa
@veeeron
@zuzuzu30
@mistisa
ahojte babule.....mne sa tu vcera ani nechcelo pisat ale dnes napisem.......vcera som si bola dat vybrat stehy a hodit rec s dr.......ze co teda a ako to zhodnoti po tej laparke........takze zaver z laparky je ze mam vajickovody priechodne ale oni sa tam nevedeli dostat.....myslim tym ze sa dr. nevedel (mal problem dostat) nastrojom ktorý zavadzal tekutinu do maternice........ze mam za krckom neake miesto zuzene(vola sa to neaak branka).......a cez to miesto sa tam nevedeli dostat......teraz ze to mam ok a neak roztiahnute......dr. povedal ze to nieje natrvalo ale na par mesiacov a ze aj to mohol byt eventuelny problem k otehotneniu.......ale kedze teraz to je roztiahnute......manzel nema sice skvely spg ale ani najhorsi tak ideme skusat do bezvedomia.......tedaa z ked mi skonci ta hnusna mrcha ktora ne nekonecna.......je to koli laparke ale neva ja vydrzim.......vcera mi vzal krv aj na HP tak uvidime a 3.6. mam folikulometriu........takze asi tak v skratke.....pekny vikend vam zelam babule

@veeeron no som zvedava, ako to dopadne..kym nie je MS, je dobre 😀 🙂 🙂 hned nam pis, a nic nezatajuj 😀