icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

radakpe
9. jún 2013

@acerka11 vies takto dlho mi nemeskala este ale bolia ma prsia inak ani nemam priznaky zajtra rano si idem robit test uz by mal ukazat ci by som bola tehu,nie?

acerka11
9. jún 2013

@radakpe ja som este tehu nebola tak neviem povedat urcite ze ukaze ale myslim ze hej......ja by som isto testovala na tvojom mieste uz skor.......ak sa ja dostanem k testovaniu, ze nepride skor mrcha tak testujem hned prvy den meskania mrchy 😀 .......ale urcite testuj a daj potom vediet

seraa
9. jún 2013

@acerka11

ahojky, ja som 8 dc ale teno mesiac to nejdem nijako silit, uz mam toho aj dost
:(
takze tieto dva mesiace mam taku pohodu , ked sa zadari ok ale nejdem si to odcitavat a kontrolovat ovu a tak

tak moja snaz a daj to aspon ty!!

seraa
9. jún 2013

@radakpe

ja som tiez nepocula z3e by alchemilka oddialila cyklus
ma sa pit len do ovulky
ale to sa mi zda na tehu, drzim palce 😉

acerka11
9. jún 2013

@seraa no my sa snazime dodrziavat pravidelny sexik lebo verime obaja tomu ze po tej mojej laparke by sme to mohli dat.......niesom chvalabohu z toho v neakom strese tak mi to hadam vydrzi do konca cyklu......mylsim ze mas uplnu pravdu trosku z toho vypnut.......kiezby som sa ja vedela uplne od toho oslobodit alenejde mi to.......niezeby som toho mala plnu hlavu ale uz len preto ze dodrziavame s manzeloím pravidelne sexik kazdy druhy den tak sa nato uplne nemysliet neda

seraa
9. jún 2013

@acerka11

no jasne len pekne skusajte , tento raz to vyjde !
jasne uplne na to nemysliet sa neda to sa uz nikdy nebude dat teda az po otehotnenie
vsetko mas uz zahojene??

acerka11
9. jún 2013

@seraa ale ano v celku som zahojena len vcera sa mi stalo ze som zacitila jazvu na pupku......totiz vcera mm muroval priecku v byte na satnik a samozrejme ja vzdy musim byt pri vsetkom a vsetko skusit tak som sa asi viac ponamahala a citila som bolest v pupku ale potom to preslo a vsetko je ok 😉

seraa
9. jún 2013

@acerka11

musis sa setrit ,a nebyt aspon na chvilu pri vsetkom hehehe
ach jaj my baby 😀

lucinkab
9. jún 2013

ahojte, my sme v druhom cykle co sa snazime...som v 2DPO moj grafik je zaujimavy =) tak snad sa podarilo... http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_m... jediné čo je iné ako v predchádzajúcich cykloch je, že mám pocit ťažkých pŕs ako pred ms-naliate su poriadne =) a vecer take cudne mravencenieňslabulinke krcky v podbrusku 🙂 drzte palceky.... =)

zuzuzu30
10. jún 2013

@acerka11 hello! no som zvedava na tie high tatras graf🙂 z toho si nic nerob,presne taky som mala aj ja,ked sa zadarilo.jak na hojdacke.dokonca mi 2xzmenil,kedy bola ovu haha.nevedel sa rozhodnut ci 16DC alebo 22DC 🙂
ano,poslala som ti srdiecko pre stastie 🙂
kedy necakas?

rica1
10. jún 2013

@mistisa ahojky, čítala som že už máš po vklade, moc sa teším a držím palce moc moc silnooo

erikocka123
10. jún 2013

ahojte snažilky 🙂 my sme sa začali snažiť minulý mesiac ,,v nedelu by som mala dostať krámy ale dúfam ,teda prajem si aby neprišli....aj ked som si už robila test a bol negatívny ale nádej zomiera posledná 🙂

acerka11
10. jún 2013

@zuzuzu30 dakujem.....tak som sa trafila ze si to bola ty.......dufam ze prinesie stastie......ale to mam este cas min 10dni do necakania........ten graf je des.......dnes na fertility ukazal ovu ale na womenzone nic........som zvedava co nameram zajtra a co prerata graf........no kuk grafy: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/acerka11/gra... je tam Gerlach aj Kriváň 😀 ....a ty co estesi nedala grcku?......ake mas pocity?

zuzuzu30
11. jún 2013

@acerka11
grafik je paradny!ten Krivan a Gerlach to je nic,aj ja som mala take.vypocital dobre ovulku dla mna.vidim,ze hlieniku mas pozehnane a aj ste snazilkovali,takze to vyzera veliceeeee dobre! uf a teraz cakat 10 dniii!
sme hrozne,netrpezlive baby jagy co? budem drzat palceky 🙂
ja sa drzim,tycka nebola,kazdy den si 100krat opakujem,ze nie nie,takto ja trpet nebudem.
akoze nechutne ale dost.ale mam pocit,ze sa to zlepsuje.

zuzuzu30
11. jún 2013

jeeej a kukam,ze tam mam uz zmenene zo snazime sa na caka babatko.jeeej ozaj!
sak mne to sem tam nedochadza 🙂

acerka11
11. jún 2013

@zuzuzu30 heeeej sa ti paci ten moj graf? 😀 .....no len aby sa vylepsil za najblizsich 10 dni.....zatial si ani neuvedomujem ze je cas cakania ale ono to pride tak za 5-7 dni.......ty sa hlavne drz statocne a opakuj si nie nie 😉 .....kazdopadne ta budem priebezne informovat v najblizsich dnoch ako to v high Tatras vizera 😀

mistisa
15. jún 2013

Ajojte kocenky ako sa mi mate? 😉😉 co nove? 😉

seraa
16. jún 2013

@mistisa

ahojky ako sa mame?? uz si po vklade? ake to bolo? vsetko ok?
u mna nic nove 14 dc , ovu bola asi 12 tak len cakam 🙂 ze ci nahodou 😉

mistisa
16. jún 2013

@seraa ajooooj 😉 tak drzkam silno palcekyyyyy 😉😉 dufam ze je to ta prava a uspesna 😉 ja som uz po vklade dnes 6 den.mam mrchovske bolesti popichuje ma v podbrusku a sem tam krize bolia .dufam ze dobre znamenia 😉 bol to normalny pocit ako ked to robia bezne vysetrenie gyn.v pohodke uplne.dostali sme fotecku tak sa neviem na hublinky vinadivat 😀 a ak no uvidime este tyzden musim pockat 😉

seraa
16. jún 2013

@mistisa

jeeej drzim strasne palce 🙂))))))
to vyzera na uhniezdovanie alebo cosi take 😅
hned nam tu hod tehu test 😀
tak sa pekne drz a len dobre spravy nech pocujeme od teba

mistisa
16. jún 2013

@seraa dakujeeeem moc moc.ak tam vyletia palice urcite vam sem dam fotecku spolu s tehu virusikom 😉

zuzuzu30
17. jún 2013

@mistisa ahojky,pekne oddychuj teraz a setri sa.tfuj tfuj nech sa tam bublinky poriadne zahrabu 🙂
kedy by si chcela urobit prvy testik?aky dlhy cyklus mavas?juuuj drzim palce,urcite to vyjde!

zuzuzu30
17. jún 2013

@seraa ahoj seri.no parada,takze teraz "uz"len cakat a cakat.mohlo by to vyjst..
a ako vies,kedy mas ovulku?aj beries nieco,nejake vitaminky tento cyklus?

seraa
17. jún 2013

@zuzuzu30

ahoj zuzi ako sa mame?? ako sa nam citis?
ovulku podla minuleho cyklu co bol 26 a som si robila aj ovu testy a vychadzato zase na tne 12,13 dc
no neberiem nic , praveze chcem teraz pauzu od vsetkeho, ani caj ani vitam ani horm.. nic nic a skor tak relaxujem ak sa zadari dobre ak nie co uz 🙂

mistisa
17. jún 2013

@zuzuzu30 jaaa neviem micuuus asi v stredu 😀 😀 dakujeeem zlatik dufam a modlim sa ze to vide 😀 😀 😀

zuzuzu30
17. jún 2013

@mistisa
@seraa drzim vam palce obidve dvom babule!nech uz nemate stresy z "vyroby" a mozete prejst na "tehu stresy" 🙂
no ja ako som bola celkom v pohode,tak mi je teraz dost zle od zaludka.vcera bola prva sabla :(
ejha baby totok som necakala. nahovaram si,ze to prejde vzdy zajtra a budem v pohode..kiez by.
inak je to take "cakanie" furt na nieco - 1.krat k Dr.1.krat ultrazvuk a furt cosi a cas sa vlecieee.
ale jasne,ze sa tesim a o to viac,ked tu tento mesiac pribudnu nejake tehulky 🙂

ariz
19. jún 2013

ahojte baby, co si mám mysliet o hojnom vodnatom výtoku, po ovulácii? Ovulka podla vsetkeho 10-11 den. Bol aj uplne slaby hlienik, no odvtedy az dodnes som mala vodnaty výtok,ale to bol extrem,taky som este nemala. Plus zaludok mi nejak strajkuje,byva mi tazko a som nafuknuta a dnes sa citim akoby na mna nieco liezlo. Takisto ma boli vajecnik, resp. picha a to dost vyrazne a na moj vkus nejak dlho. Som 17DC,je skoro cokolvek si vsimat 😒 ze? co si o tom myslite? pomalicky zaciname snazilkovat, lepsie povedane prestavame sa uz chranit 😀 dakujem za nazory

seraa
20. jún 2013

@ariz

ahoj, takze si circa 7-6 dni po ovu
no to je este zavsasu aby si mala nejake priznaky ale boli baby co mali taketo pocitiy tiez takto nejako
mozno je to len uhniezdovanie , su baby co maju zimnicu a tak
ake dlhe cykly mas?

ariz
20. jún 2013

@seraa no ved prave,ze je skoro, ale mam pocit akoby sa "nieco dialo". Cykly mam 28-30 dni. Najviac ma to mokro zarazilo, viackrat za den uplna zaplava :D asi tych 6 dni zhruba,potom to ustalo ale pichanie a pobolievanie pokracuje a sem tam tahavy pocit az do slabin. Ja uz som bola asi 10x tehotná vies, tak si asi zase len nahovaram ☹

seraa
20. jún 2013

@ariz

hahha jasne chapem, no ale fakt to moze byt uhniezdovanie, drzim palce