icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fidela86
20. jún 2013

@ariz ja som ostatne tuna na fore pisala tiez o hliene, ktory som mala asi v takom casovom horizonte, ako to opisujes ty...mozem ale zodpovedne ppovedat, ze predtym (ako sme si zacali "nedavat pozor") som si sama seba velmi nevsimala, takze si iste len nieco nahovaram.-..Kazdopadne, pri mojej dlzke cyklu (medzi 31 az 35) sa ja nejakeho meskania ap., obavat "nemusim" 🙂

ariz
20. jún 2013

@seraa kiezby 🙂 dakujem

ariz
20. jún 2013

@fidela86 tazko povedat, v tomto je kazda baba ina, kazda citi nieco ine a nejak inak...fakt sa da len cakat

fidela86
20. jún 2013

@ariz samozrejme, je mi to jasne...🙂
A inak baby, ako vy v tychto horucavach? Moje telo ich zvlada dost blbo, aj ta menstra sa mi kvoli tomu zasekla...

luca1986
20. jún 2013

Ahojte s snazilky, rada by som sa k vam pridala 🙂 my sme sa zacali snazit tento mesiac, tak hadam sa nam coskoro postasti 🙂 🙂 🙂 🙂 zatial som zacala pit alchelilkovy caj tak som zvedava.

ariz
20. jún 2013

@fidela86 ja zatial celkom zvladam, len malo pijem, musim sa v tomto polepsit,lebo potom sem tam mam kolotoc :D

fidela86
20. jún 2013

@ariz to je aj moj problem, ale snazim sa aspon v takychto horucavat pit viac, nez obvykle...

ariz
20. jún 2013

@fidela86 dnes sa mi dvakrat zatocila hlava a uz som mala tendenciu brat to ako nejaky priznak :D pritom len isto nizky tlak, horucava a malo vody. Musim sa znormalizovat uz a nechat to tak a nesledovat sa 😎

fidela86
20. jún 2013

@ariz 🙂 asi tak 🙂 ja som sa nikdy nesledovala, ale pozeram, ze medzi sledovanim sa a nesledovanim je velmi tenka hranica ;)

bocianoviny
20. jún 2013

Všetky snažilky, čo stihnú prísť v utorok 25. do Bratislavy, 26. do Banskej Bystrice a 28. do Košíc pozývame na Turné plodnosti. Utorok bude v Bratislave na Turné plodnosti reprodukčná genetička - RNDr. Černáková (to je strašne zanedbávaná oblasť, všetci idú veľmi nesprávne najprv do IVF centra), bude tam odborníčka na potravinovú intoleranciu Ing. Michalcová, embryologička z najlepšieho brnenského IVF centra dr. Krásna (je to Slovenka), gynekológ, a ďalší ľudia, ktorí sú pre plodnosť mimoriadne dôležitý. Veľmi nás poteší, ak nám túto správu pomôžete rozšíriť. A ak máte hociaké otázky, napríklad o prevratných AMH testoch, ktoré predstavíme (spolu so 4 ďalšími novinkami), neváhajte. Už dvanásť rokov sa zaoberáme tým, aby sme erudovane odpovedali aj na to, na čo iní neradi. Pravdivo. Link na fb je tu: https://www.facebook.com/pages/Občianske-združe... Ak by ste lajkovali, po čísle 100 získa jedna ProFertil v hodnote 140 EUR. Sme na 98 tak do toho!

ariz
21. jún 2013

@luca1986 jeej,ty uz mas dve? tiez sa tak pozorujes,ci uz si ostrielana? 😀 drzim palce,nech sa podari co najskor 🙂

luca1986
21. jún 2013

@ariz nie nie ja este nemam ani jedno zatial, to ak sa podari chlapcek bude Teo, bo dievcatko Alzbetka 🙂 🙂 🙂 🙂

ariz
21. jún 2013

@luca1986 sa mi zdalo ze mas v profile uvedene 2 deti 🙂 Teo je pekne, a predstav si, ja chcem pre dievcatko meno Tea!!! ale vsetci sa mi cuduju 😀

luca1986
21. jún 2013

No moze byt ze mi to tam svieti ze mam 2 deti, bo som si tam dala tie mena ake by som chcela. Nooo Teo sa mi pacil dlho, ale teraz sa mi zapacilo Leonard🙂 ale to je este daleko, este sa len snazime. Tea zaujimave, take som asi ani nepocula, ale peknucke meno.

luca1986
21. jún 2013

@ariz 🙂 som ti zabudla pridat nemo do komentu. Odpoved bude asik na tymto 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ariz
21. jún 2013

@luca1986 ja som si prechadzala novsi kalendar,kde boli uz take intergalakticke mená 😀 ale Tea sa mi velmi paci a chlapák po tatovi Martin

luca1986
21. jún 2013

@ariz no aj to som rozmyslala ze by mohlo byt po tatovi Petra/Peter. Alee ☹ uz aby to bolo. A vy co ako vam to ide. Uz dlho sa snazite, ciiii?

ariz
22. jún 2013

@luca1986 nie, este to nie je oficialne snazilkovanie,ale pomaly to tam prechádza, uz sa nebránime 🙂 . Len priateľ sa ešte trochu zdráha,kým mu neskončí skúšobná doba,aby bola istota, a naj by bolo po svadbe,cize v septembri az budeme snazilkovat vo velkom. Ale ja uz teraz chcéééém 😀

ariz
22. jún 2013

@ariz a tesili by sme sa obaja keby sa podarilo, a už aj on frčí bez ochrany. Tvrdí že je v štádiu kedy ešte nemieri naplno,ale necháva to na prírodu ale v preklade to je na náhodu 😀

luca1986
22. jún 2013

@ariz tak teda drzim palce 🙂

ariz
22. jún 2013

@luca1986 dakujem 😀 a ty si ako na tom?

luca1986
22. jún 2013

@ariz ja by som uz davno chcela babo, ale priatel bol toho nazoru, ze babo nie, ze este nie a stale nieco, ale teraz sam od seba zacal ze by chcel. Tak ako uz skusame, ale tiez nic silene, ze si ratame dni aaa tak. Tiez je toho nazoru, nebudeme nic silit, nechame to na prirodu 🙂 zatial som zacala pit ten alchelinkovy caj, ale to iba tak, ze ked ma to napadne 🙂 takze zatial len skusame nic nesilme a uvidime 🙂 🙂. 🙂 😀

ariz
22. jún 2013

@luca1986 tak je asi aj najlepsie. Mne jedna veštica povedala, že toto obdobie mam pre rodinu,že ma vidí ako nevestu a vidí svetielko,to hovorí na bábo. Ale nepovedala kedy 😕

luca1986
22. jún 2013

@ariz hej aj ja si myslim, ze nechat to na nahodu, bo ked sa nato budes velmi sustredit nic z toho. A ty beries aj nejake vitaminy bo nieco ci este zatial nic take neriesis?

ariz
22. jún 2013

@luca1986 ziadne vitamíny z lekárne alebo tak,akurát grepový džús alebo domácu šťavu na kvalitný hlienik

luca1986
22. jún 2013

@ariz no ani ja si nedavam ziadne vitaminy, len ten caj. A ten dzusik pomaha? Ja som zvykla jeden cas grep papat.

ariz
22. jún 2013

@luca1986 no u mňa je to tak,že raz mám ozaj dobrý hlienik,inokedy úplne mizerný, neviem od čoho to závisí, tak ani neviem spoľahlivo povedať, či to tak pomáha,ale vraj áno, tak budem veriť hehe. Moje telo si občas robí po svojom a ked sem tam je niečo trošku inak,už sa začínam sledovať a zisťovať, čistý tehu-hypochonder 😀

luca1986
22. jún 2013

@ariz hmmm ani nehovor. Ja som bola poslednu dobu taka cudna, zle mi byvalo, prsia ma boleli uz som si myslela, ze sa podarilo, ale uz ma brucho poboliela takze asi s toho nist nebude, zajtra by mala dojst mrcha tak sa moc natesiiim 🙂 🙂 🙂 🙂 ale aj ja vsetko sledujem googlim a studujem jak pipina. A ty mas kolko rokov? A s priatelom ste uz dlho spolu?

ariz
22. jún 2013

@luca1986 haha tak to poznám 🙂 ja mám 28 a spolu sme 4 a pol roka a zač. septembra sa berieme

luca1986
22. jún 2013

@ariz tak gratulujem k svadbe 🙂. Nech sa vydarii. Ja som s tym mojim uz plno 7 rokov to bude v oktobri 🙂 🙂 🙂