Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte kocice, po vikende som tu aj s MS na 35DC...tak a ide sa dalej...
Ahojcek.....prosim o rada...ako mam pit alch.cajik? Ako casto? Citala som ze nie kazdy den, cely mesiac....☹ prosim o radu....dakujeeem
@mimi2910 aaaa tak 4 mesiace to nemas az take zle, nie? My sme iba teraz zacali. Dufam nebudeme dlho cakat, ale som nato moc upnuta, stale rozmyslam, myslim nato aaa tak, a to tomu asi moc nepomoze, ale sak uvidime 🙂 nie nie este nemam deticky, to su len mena, ktore by som scela 🙂 🙂
@ariz jaaaaj ja zas kvoli drahemu, ale ako nic nespravil zle. Boli sme dohodnuty, ze dnes pride volal mi ked skoncil v praci, ze si behne domov pre nieco a dojde. Potom pisal, ci sa nenahnevam ak nedojde, ze je unaveny, ze ide hajat. A ja akoby by neviem co povedal, uplne som zacala revat, ze nedojde, ako total debil a este som sa na neho urazila, chapes toooo 🙂 🙂 🙂 🙂 taketo stavy som uz akoze daaaavno nemala.... fuuu neviem o nicim asiiik pojdem goooglit 🙂 🙂 🙂

@luca1986 ja som dnes samozrejme zase zamrnčaná a neviem čo so sebou. Ked má príst mrcha, nech už čím skor príde a odíde, lebo ma porazí 😒