icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ariz
24. jún 2013

@luca1986 ja som dnes samozrejme zase zamrnčaná a neviem čo so sebou. Ked má príst mrcha, nech už čím skor príde a odíde, lebo ma porazí 😒

luca1986
24. jún 2013

@ariz 😉 neboj raz dva to budes mat za sebou, booo moznoo 🙂) dohodnime sa. nemyslime nato vkuse a bude lepsie obom 😀

ariz
24. jún 2013

@luca1986 platí 😕

luca1986
24. jún 2013

@ariz 🙂 som zvedava kolko nam to vydrziiiii

chorucka
24. jún 2013

@mistisa mojka tak ako su tam tie // ci nie 15.7 idem do heliosu 😀

mistisa
24. jún 2013

@chorucka ahoj mojko aj ostatne kocky. neni zlatik je to negativne hcg je 0,1 iba. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 dalsi pokus v auguste ☹ ☹ co uz no. jeeeej milacik to drzim palceky moc moc 🙂 daj vediet potom oki?

fidela86
24. jún 2013

ahojte kocice, po vikende som tu aj s MS na 35DC...tak a ide sa dalej...

ariz
24. jún 2013

@luca1986 dobre,tak teda sa ani nepýtam či mrcha došla 😝

luca1986
24. jún 2013

@ariz ale kde nedosla. Nech uz dojde bo ma slahne... dnes mi sibe cely den, tak mrncavu naladu mam, ze som iba v izbe zavreta ☹

slavomira6
24. jún 2013

Ahojcek.....prosim o rada...ako mam pit alch.cajik? Ako casto? Citala som ze nie kazdy den, cely mesiac....☹ prosim o radu....dakujeeem

mimi2910
24. jún 2013

@ariz ahoj, tak mňa počas ovulky bolí brucho, hlavne pri pohybe a samozrejme hlien....... je to ako za trest, ale pre baby všetko 🙂 na dni to nerátam, mám strašne nepravidelný cyklus .......koľko sa už snažíte vy ?

mimi2910
24. jún 2013

@luca1986 ďakujem ......

luca1986
24. jún 2013

@mimi2910 ahoj, aj ty mas pri ovulke bolesti, aj ja a ani nehovor ake. Ked sa idem posadit, udem zomret od bolesti. Vy sa uz dlho snazite?

ariz
24. jún 2013

@mimi2910 ahoj, tak my sa este len rozbiehame,teraz skor provokujeme prirodu 😀 priatel caka hlavne na koniec skusobnej a potom svadba a potom mi vraj urobi pätorčatá. Ale keby sa zadarilo, boli by sme happy. No a počas ovulky mám tiež bolesti,niekedy dosť silné bodavo-pichavé

mimi2910
24. jún 2013

@luca1986 no presne také, a keď mám ísť po schodoch to je hrôza ....... zatiaľ len 4 mesiace. Som si to predstavovala, že to pôjde hneď...no nejde... ty už máš detičky ? alebo to je len v pláne zatiaĺ

zuzuzu30
24. jún 2013

@mistisa dokelu fakt nevyslo?!? a nie je este priskoro? kedy ma prist MS? to ma velmi mrzi :(
mojka neboj,uz ste sa "natrenovali" v auguste to bude tutovka!

zuzuzu30
24. jún 2013

@acerka11 no skoda.a co neni 100%? spermiogram si spominala tusim,ale ved jedna spermijka sa najde urcite..a ten HP aky mas?presne by si potrebovala vediet,ci mas prolaktin v norme a progesteron..
jaj Boze mojka chapem ta uplne. co teraz?

zuzuzu30
24. jún 2013

@seraa haha som sa zasmiala.presne viem o com hovoris,take boli tepla,ze fuuuj bleee vsetko sa lepi a je teploo 🙂
ale teraz sa uz ochladilo troska 🙂
drzim vam palce,dajte si pauzicku (najma psychicky) cez leto a ak by nahodou nie,na jesen nejaky plan treba vymyslet

mimi2910
24. jún 2013

@ariz my sme tiež stále čakali na vhodnú dobu a nakoniec sme usúdili, že ideálne to nikdy nebude tak sme sa dali na to........a teraz už len dúfať, že sa to podarí .....a bereš aj neaké vitamíny allebo niečo..... ja som si kúpila kys. listovú zatiaľ a priateľovi selezin 🙂

ariz
24. jún 2013

@mimi2910 nie zatiaľ nič, grepový džús na hlienik, toť vše. Ved práve,že kedy je tá správna doba. Ale skúšobná mu končí v polke júla,hurá 😀 Akurát sa bojím,ako by som zvládla svadbu,keby sa zadarilo,či by mi nebolo zle atd, ale ako sa blíži ovulka,nevidím nič len mimčo 😎

mistisa
24. jún 2013

@zuzuzu30 no podla tabulky by som mala mat okolo 300 a mam 0,1 takze nula bodov ☹ ale august je nas 😉 verim tomu 😉

ariz
24. jún 2013

@luca1986 ja som sa dnes úplne opustila,akoby som bola jediná s pms. Tento mesiac je to fakt sila. Až na chorobu sa cítim

luca1986
24. jún 2013

@ariz ani nehovor, ja som doteraz revala, neviem preco cooo.... sibe mi total.

luca1986
24. jún 2013

@mimi2910 aaaa tak 4 mesiace to nemas az take zle, nie? My sme iba teraz zacali. Dufam nebudeme dlho cakat, ale som nato moc upnuta, stale rozmyslam, myslim nato aaa tak, a to tomu asi moc nepomoze, ale sak uvidime 🙂 nie nie este nemam deticky, to su len mena, ktore by som scela 🙂 🙂

ariz
24. jún 2013

@luca1986 boze moja,aj ja dnes,aj drahemu do telefonu,cisty pacient co ti poviem. A bez energie som uplne. Niekedy v pohode, ni niektore cykly som zombie. Nevies,existuje nieco na zmiernenie pms???

luca1986
24. jún 2013

@ariz jaaaaj ja zas kvoli drahemu, ale ako nic nespravil zle. Boli sme dohodnuty, ze dnes pride volal mi ked skoncil v praci, ze si behne domov pre nieco a dojde. Potom pisal, ci sa nenahnevam ak nedojde, ze je unaveny, ze ide hajat. A ja akoby by neviem co povedal, uplne som zacala revat, ze nedojde, ako total debil a este som sa na neho urazila, chapes toooo 🙂 🙂 🙂 🙂 taketo stavy som uz akoze daaaavno nemala.... fuuu neviem o nicim asiiik pojdem goooglit 🙂 🙂 🙂

ariz
24. jún 2013

@luca1986 mali sme sa ukludnit ja viem,ale ked zajtra nedojde ms,neotestujes? 😕

luca1986
24. jún 2013

@ariz inac vies, ze som uz nadtym rozmyslala, ze rano pojdem hned do lekarne. Ale neviem ci neni skoro este, potom len zasa smutnosit budem ☹ co myslis mam to skusit?

ariz
24. jún 2013

@luca1986 tak ak vydrzis este par dni...tak skus pockat,no. Ja by som asi nevydrzala. Uvidis rano,co budes citit

luca1986
24. jún 2013

@ariz no uvidim, skusim pockat do piatka ked nedojde spravim si ho, ak by vysli //, aspon mam darcek prw draheho k meninaam 🙂 🙂 🙂 🙂