icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucya87
27. jún 2013

Ahojte... Mne poradila kamaratka ked sme sa začali snažiť o babatko.... kyselinu listovú a medzi 10-16 dňom od menštruácie sex 1-2x denne 🙂 a výsledok sa dostavil hneď prvý mesiac 🙂
Tak dúfam, že budete mať rovnaké šťastie ako my 🙂

ariz
27. jún 2013

@luca1986 ti ja viem? ale asi vydržím. Alebo nie. No pravej sa pýtaš 😀 teplotu mám zvýšenú stále 😕

acerka11
27. jún 2013

@seraa do kelu tak nic teda?......mohla si aspon tyked uz ja som to tento cyklus posrala 😒 .......no nic ine nam neostavala len sa snazit dalej.....ale este si ju nedostala takzeeste nezahadzuj flintu

acerka11
27. jún 2013

@zuzuzu30 ahoj ja viem ze spg nemusi byt stopercentny ale my mame menej a pomalsie......schopnych 45%.......mmbude mat 40 buduci rok......jasne ze ho napchavam.....a papa poctivo to nemozem povedat v tomto je zodpovedny......

ej ha tak by ta mali teraz zamestnat na protidrogovom ked mas taky cuch 😀 .........neboj ta jednotvarnaobmedzena strava ta prejde a po 12tt zacnes jest vsetko......aspon dufam lebo by mali tie nevolnosti prejst.....ved das vediet.....drzkaj sa 😉

vladka1828
27. jún 2013

@luca1986 wuáááááááá tak to ti gratulujem, už by mala len silnieť 😀 super pocit, hejže 😀

pepies85
27. jún 2013

dakujem za radu tak vyskusam tu alchemilku uz som si ju aj kupila 🙂

luca1986
27. jún 2013

@vladka1828 no som zvedava, zajtra spravim este jeden. Ale ked ti mam pravdu povedat, zaskocilo ma to. Necakala som to vobec 🙂

luca1986
27. jún 2013

@pepies85 🙂 no vyskusaj najprv to a uvidis, ked sa nebude darit poto nieco vyskusaj viac.🙂 🙂 🙂 si myslim, ze je zbytocne hned na zaciatku. 🙂 🙂 🙂

luca1986
27. jún 2013

@ariz nooo sak uvidis zajtra ako na tom budes 🙂 🙂 🙂 ja idem testnut dalsi, som zvedava aka farba bude. Drahemu som este nist nepovedala, ale uz som mala na maaaaleee 🙂 🙂 🙂 🙂 ten skolabuje chudacik, tiez bude soknuty 🙂 🙂 🙂

ariz
27. jún 2013

@luca1986 noo to som sa chcela pýtať,či si povedala a ako? mne dnes drahý povedal,že si mám kúpiť test zajtra. Už mu asi leziem na mozog ☹ No som zvedavá veľmi čo zajtra u teba,určite silnejšia. Povieš mu hned zajtra že,a akooo? 😀

fidela86
27. jún 2013

@luca1986 nechcem vopred blahozelat, ale ak to vyslo, tak supeeeeeeeeeeeeer, daj potom aj foto 🙂

@pepies85 vitam ta medzi nami, nech sa dari 🙂

A inak ostatne baby, ako ste na tom? snazilkujete? 🙂

11miuska11
27. jún 2013

@zuzuzu30
@acerka11
@mistisa
ahoj kocky 🙂 ako sa vam dari, bambulky moje? nejake dobre spravicky? Pridal sa k zuzu niekto? Mistisa, ako zmrzlinka? 🙂

luca1986
28. jún 2013

@ariz no este nepovedala. Druhy mam za sebou uz 🙂. A zasa // ta druha este neni taka tmava ale zda sa mi silnejsia ako vcera. Neviem ci mu to poviem dnes, asi to necham na zajtra na tie meniny 🙂 🙂 dnes mu idem tortu piect a k tomu dostane 2testiky aaa nech sa tesi chlapec 🙂 🙂 🙂 ale ako ani nemam tusenia ako mu to povedat. A to faaakt 🙂 🙂 🙂 drahy ta poslal spravit test? Tak teda sprav a daj hned vediet to by bolo keby sa nam obom podarilo 🙂 🙂 🙂

ariz
28. jún 2013

no baby, ja dnes kupujem test. Mohla by som počkať, ale ja cez víkend prídem o rozum. Zajtra ráno testujem 😔

ariz
28. jún 2013

@luca1986 noo,ale keď nič, tak ja končím s takým vyšilovaním, veď som jak chorá vrana. No to je bomba! tak už ti môžem tak opatrne pogratulovať! kedy ideš ku gyndoške?? tešim saaaaaa, juj 😀

luca1986
28. jún 2013

@ariz dobre tak sprav a daj vediet a drzim ti palce, nech je tam co sces ci uz bude / alebo // aj tak, aj onak dobre 🙂 🙂 🙂 to je bomba, bojim sa. Vies ako som scela dve, sak asi vies, ale teraz keby bola / tak nevadiiii 🙂 🙂 🙂 gyndoske, neviem este. Este jeden kupim a uvidim, ked aj ten bube poz tak buduci tyzden sa objednam. Boze este som to ikomu nepovedala, len tu na MK. Vcera som scela kamoskam volat, ale nescela som plasit este. Este ze ta tu maaam 🙂 🙂 🙂

ariz
28. jún 2013

@luca1986 🙂 to som rada. Ok tak dám vediet, čo z toho. Nech tam je čokoľvek, asi tak malo byť

luca1986
28. jún 2013

@ariz tak tak ked to bude mat prist pride to neboj. A aspon budes uz kludnejsia ked budes vediet na com si 🙂 🙂 🙂 tak myslim na teba zajtra...

mistisa
28. jún 2013

@11miuska11 ajooj mojko 🙂 uz celkom fajn. mala som test s krvi negativny ☹ a auguste ideme znova pre dalsie dve zmrzlinky. a ty sa mi mas ako? 😉 😉 😉

seraa
28. jún 2013

@acerka11

ahoj moja, dosla dosla
dnes som 2dc .. no co uz ako pises zase do dalsieho kola

vladka1828
28. jún 2013

@luca1986 jej tak už stihla aj druhý spraviť? supeeer.....teším sa s tebou.......ja som pri 1. tehu spravila 4 testy, lebo som tomu stále nemohla uveriť 😀 .......a tvoj drahý bude krásny darček meninám 😉

ivka712
28. jún 2013

ja

lanadr
28. jún 2013

@fidela86
My snazilkujeme, pijem alchemilkovy cajik,ale uz len dnes,lebo zajtra by som mala mat ovulku a papam kyselinu listovu 🙂 Len mam pocit,ze som nachladena odspodu tak pijem aj urologicky..ale to len dakedy citim.. 😕

luca1986
28. jún 2013

@vladka1828 hej hej uz aj druhy mam za sebou, hned rano o 7 som sa nevedela dockat kedy drahy odide do prace 🙂 🙂
Ale este su take bledunko ruzove. Noo dufam, ze ho pocesi darcek, som zvedava ako zareaguje. Ale bojimm, necakala som to ozaj, ze sa zadari hned takto, ze sme vlastne ani nezacala naplno. A ty si mala tiez tie bolesti, ako pred mrchou? Teraz ich uz mam menej sem tam ma tak pichne, zaboli, ale dost velka bolest. Pondelok spravim, este jeden ak bude//, volam gyndovi aaaaaaa......

alchemilkazltozelena
28. jún 2013

@luca1986 ahoj mozem sa spytat kolky DC si? lebo mam rovnake priznaky ako ty a som 26DC a BT 37,2

luca1986
28. jún 2013

@alchemilkazltozelena ja asik nejaky 36dc, ale to mi uz skoro tyzden meska mrchaaa

alchemilkazltozelena
28. jún 2013

@luca1986 a BT merias?

luca1986
28. jún 2013

@alchemilkazltozelena nie nie nemeram, neratam plodne dni nic. Nejak som sa este k tomu nedostala aby som to riesila 🙂 🙂 aaa ani sa moc nevyznam v tychto veciach. 🙂 🙂 🙂

55alexandra55
28. jún 2013

@lanadr chcem sa opýtať či piješ alchemilkový čaj len prvú polovicu cyklu????

ariz
28. jún 2013

@luca1986 joj moja vidíš,a ako si vravela, že ty také šťastie mať nebudeš 😝 som zvedavá ako tvoj zareaguje 😀 Ja mám už 2 testy doma