Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 ahojky......tak uz si spat z dovci?......isto ste sa mali skvele ze?......u mna nic nove....tento cyklus to nevyslo.....a nadej bola tak vysoko......mala som aj ducha ktoreho sme videli aj ja aj manzel ale potom som zacala krvacat a teraz mam mrchu.......sklamanie bolo strasne ale co uz.....nechhcem nato ani mysliet......bud tyzden sa objednam na folikulometriu a ide sa odznova.....dufam ze bude aspon folikul a potom uvidime no......a vy ste sa ako mali na dovolenke?.....nebolo ti zle v tom teple?
@55alexandra55 pijem ho do ovulacie..ja mam to stastie,ze citim kedy mam ovulaciu lebo mam bolesti v podbrusku..ale presne dnes ma cely den boli v pravom boku a vajecniky..a to ovulacia urcite nie je ☹ v pondelok idem ku lekarovi a uz vidim,ze zo snazilkovania nic nebude..ale tak co uz..musim byt zdrava 🙂
@ariz hmmm aj tak dobre, nie... ciiii? Ja som to uz povedala mojmu, vcera v noci. Dosli sme z vonku si sa tak hadrkovali zo srandy sa mi smial, tak som mu povedala. Pickaj ved ty sa dosmejes, uz scel aby bolo zajtra, uz ti scem dat darcek. A on tak na mna kukol, co si tehotna? Ja ze asiii, ale ze to este neni iste. On, ze COOOOoooooo? Troska sok, potom ma objal, vypusickoval 🙂. Zajtre, pondelok este testneme s ak budu // volam gyndovi.
tak baby ako som vam napisala ze sa ideme snazit draheho zacal riadne boliet zlcnik uz ho asi tyzden boli v stvrtok na sono a dnes si zlomil clenok operovali ho takze fasa ked sa dari tak sa dari ☹
@acerka11 hlavu hore, nakoniec sa to určite podarí 🙂
v piatok som mala pozitívny ovulačný test a celý víkend sme poctivo snažilkovali, dúfam, že to vyšlo, držte palčeky
@55alexandra55 dakujem za podporu.......uz je depka zamnou....mrcha je uz tiez prec tak ideme odznova 😉
AHojte baby, po vikende sa k vam pridavam 🙂 Ako ste sa mali? nestihla som vsetko prejst, tak ak ma niekto pozitivne novinky, dajte vediet ;) Inak nas doma caka snad pokojnejsi a hlavne kratsi pracovny tyzden, na ktoreho konci by sme mohli zacat plodne obdobie cyklu ;) Ahojte a pekny tyzden vam vsetkym prajem 🙂
@fidela86 takže niekto budem mať pekný víkend 🙂 držím palce
baby, mali ste niektorá hned po menzese plodné dni?

@ariz ale este stale neverim, az ked to dr. potvrdi potom mozno uverim 🙂 🙂 no mohla by som ja mat take stastie.
A inak na toho mojho som tiez zvedava, uz mam kupene detske sampanske 🙂 🙂 🙂 a este to musim dalej premyslet nejak 🙂 🙂 rano hned napis, ako si dopadla.