icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lienka2407
4. júl 2013

@55alexandra55 no jasne ono ak to ma byt tak to bude takze ziadne stresy drzim palce 🙂

lienka2407
4. júl 2013

@55alexandra55 inac teraz ma napadlo ved ty su zacala tuto temu ze? Prvy prispevok bol tvoj este v januari? Sikulka a tak pekne si to aj dodrzala 🙂

milacik3
4. júl 2013

Ahojte baby chcela by som vediet ci sa niekomu uz stalo ze nedostala MS po vysadení utrogestanu ja uz ho velmi dlho beriem ale nestalo sa mi to ...uz 10 dni preslo od vysadenia... tusim do 14 dni by mala prist od vysadenia nie? Mne v minulsoti prisla tak do 5 dni... a som dnes 35DC, nebola som na folikumetrii povedala som si ze si oddychnem cez leto od doktorov....lebo uz mi to lezie na nervy stale chodit k dokt. A dnes rano som si pre istotu aj test robila ale jasne ze vysiel negativny...

ariz
4. júl 2013

@luca1986 no ako sa mas? nieco nove?

luca1986
4. júl 2013

@ariz ahoooj 🙂. No mam sa fajn celkom, nove este nic. Nie utorok som dostala tu mrchu, ale trvala iba jeden den, teraz uz iba tak spinim, cakam kym to prejde. Scem si potom spravit este jeden test a pondelok ist dokimu. A ty ako sa mas?

ariz
4. júl 2013

@luca1986 ja nič extra,klasika mrcha. Až tak čakáš? ja by som hneď volala, aspoň čo by povedal na to,hmm. Veď už ty vieš

zuzuzu30
5. júl 2013

@veeeron ahoj veroooon! no parada vidim,ze si nachystana,takze sa mozete paradne snazilkovat.no a tieto teple letne vecery...mozno to ak dobre vypali 🙂
ja sa mam celkom dobre,ale bolo mi aj zle jak konovi a to som uz aj hromzila haha. Ale sa mi zda,ze sa to uz zlepsuje,tak dufam,ze si budem moct tehulkovanie uzivat naplno.
a kedy vychadza ovulka a kedy podla jonasa najvacsie sance?drzim palcekyyy

zuzuzu30
5. júl 2013

@11miuska11 ahoj miuska,ako sa mate?ved ty uz aj pomaly budes vediet co to bude ci?
juuuj som zvedava 🙂 a co by si chcela?ako sa citis?mne bolo zle,ale teraz verim tomu,ze je to na ustupe a zlepsuje sa to 🙂
boli sme u lekarky v 10tt a vsetko je v poriadku.normalne tam je maly cloviecik uz!onemela som od uzasu 🙂

ariz
5. júl 2013

ahojte baby, chcem sa spýtať,čo si myslíte o tomto. Dnes mi končí pomaly ms,ale kým som ju čakala,cítila som sa trochu inak ako bežne pred ms,aj som robila test,bol negat. Dnes mi niečo nedalo,lebo som unavená vkuse a nič nevládzem,mala som doma ešte jeden,tak som urobila. Neviem či som si ju tam domyslela,ale vidím tam náznak,ale ozaj len náznak druhej /. Drahy najprv nevidel nic,ale potom mi vravi ze teda vidi aj on čosi. A to som dnes ešte trochu krvácala,ale čítala som,že aj počas toho má zmysel testovať. No ja som z toho už mimo 😕

veeeron
5. júl 2013

@zuzuzu30 noooparada snaad sa ti teda polepsii a budes si to uz uzivat naplno bez bolesti unavy a pod....podla jonasa mi to vychadza na zajtra o 15.42 ..tak sa s manzelom smejeme jak je to nacasovaneeee...😀 uvidiiim ci z toho nieco bude ...ale je nejaky baby boom bo aj dalsia moja kamoska je tehu tak sa to nejako rozbieha...vela bab poznam a su v tom taksnaad sa uz usmeje aj na nas stastie...😀 min. mesiac ani som nevedela kedy som mala ovu...nejako som to nezaregistrovala (hlavne hlien) ..tento cyskus -uz som vcera objavila...tak by to aj vychadzalo aj podla toho jonasa...tak drz palce😀

acerka11
7. júl 2013

@veeeron aj ja drzim palce nech to vinde podla toho jonasa......aj ja som to chcela skusit ale kaslem nato......co som skusala vypocitat podla pristupnych jeho kalkulaciek tak mi to vzdy vychadza na mrchu.......potom daj vediet ako to dopadlo

veeeron
7. júl 2013

@acerka11 ahojky na akej stranke si si to robila? tak mozno to je pravdive ze to mate skusit aj cez mrchu...poznam niekoho kto tak otehotnel.. a dakujem jasnačka dam vediet 😀

acerka11
7. júl 2013

@veeeron ja som to skusala tu http://astrologie.najdise.cz/doktor-jonas/jonas... neviem nakolko je to doverihodne.....ak sa ti chce skus preratat ci sa ti to zhoduje

veeeron
7. júl 2013

@acerka11 ja som to robila tiez cez túto stránku....-D

acerka11
7. júl 2013

@veeeron jaaaj.....a ja som myslela ze si si dala robit ten plateny vypocet 🙂 .....

veeeron
7. júl 2013

@acerka11 nie nie...ja len tento...len tak orientačne...neplatila by som za to....🙂

acerka11
8. júl 2013

@veeeron
@zuzuzu30
Ahojte
no som späť z folikulometrie......vajicok kopa ale len jedno ma na 15DC 14mm a sliznica 9mm....ostatne su mensie ale kedze ovulujem okolo 20-22 DC tak vo stvrtok idem na kontrolnu folikulometriu tak dufam ze narastie vajicko......aj mu dohovaram nech rastie ako o zivot 😀 .......

odniesla som aj manzelove vysledky od urologa nechs a nato pozrie moj dr......lebo ten urolog to bola jedna velka katastrofa zas.......mm ma dvojnasobnu hodnotu prolaktinu a urolog mu napisal ze nevyzaduje ziadnu liecbu.....volala som teraz jedinemu endokrinologovi v meste a termin sa podrž : 3.12.2013.....ostala som bez slova..toto nase zdravotnictvo nema chybu fakt....idem skusit este ine mesta...ale dufam ze kym sa dostane mm na endokrinologiu tak ja uz budem tehu......

veeeron
8. júl 2013

@acerka11 no supeeeer tak aspon vies kde je probleeem a môzete riesit...paraaada este ststie ze si doniesla aj manzelove vysledky...môj to mal v poriadku potvrdne aj od mojej gynek....drzim palce aby si nasla skorsi termiin lenze to tak byva tam sa nahlasuju aj pol roka dopredu

acerka11
8. júl 2013

@veeeron no ja dufam ze sa nam podari skor kym sa dostane na to vysetrenie.....spermiogram mame tak ze 45%dobrých a ostatok je pomenej a pomalsie....takze uvidime......ale nerada by som este polroka premrhat

veeeron
8. júl 2013

@acerka11 jasneee ale keby aj tak aspon budes mat istotu ze je aspon ta stítna zlaza v poriadku od toho tiez zavisííí...🙂

acerka11
8. júl 2013

@veeeron jasne....to co som vsetko citala o stitnej zlaze tak ta dokaze narobit sarapatu v tele

veeeron
8. júl 2013

@acerka11 ved to to bolo u mňa prve vyšetrenie ked som po roku neotehotnela☹

acerka11
8. júl 2013

@veeeron a ty si teraz ako natom?.....riesite neake vysetrenia alebo mate vsetko ok?

veeeron
8. júl 2013

@acerka11 noo asi tak ze neriešim nič...🙂 v auguste mam mat preventívku a dohodnem sa s nou co dalej ale asi podstupim to vysetrenie ci mam priechodne vajcovody..neviem ako sa to vola-laparka? tak uvidiiim ale nechcem to to nejako az tak riešit myslim ze to chce asi u nas este nejaky ten cas...za dva tyzzdne ideme na dovolenku tak snaad sa nam podari prist na ine myslienky oddychnut si poriadne(teda hlavne manželíík) a tak ...na dalsom vystreni mm nebol uz ani neje tie vitaminy...dal si pauzu...tak uvidm co bude

acerka11
8. júl 2013

@veeeron hej je to laparka to ja uz mam za sebou a som rada ze som tam bola......urcite je aj dobre dat si od toho pokoj a trosku vypnut ak to clovek teda dokaze.......nas trosku tlaci vek ale aj tak to neuponahlame......co ma byt bude.......super ze idete na dovcu......vela parom sa na dovolenke zadarilo tak tfuj tfuj aby ste sa vratili traja

veeeron
8. júl 2013

@acerka11 nas az tak vek netlaciii ale som si povedala že do 30-tky nechcem čakať..ale asi to tak aj bude...:( vypneme a uvidiime ...a v auguste sa objednavam ..ako dlho si čakala na objednanie? bolelo to? mala si potom nejake bolesti? ako dlho to trvalo, kolko sa za to platilo a este uspali ta pritom?

zuzuzu30
8. júl 2013

@acerka11 no z tychto vajicok nieco urcite bude 🙂 nasetrite 2 dni spermijky a sup ho na to pred ovulkou.
mam takeho tusaka...my sme mali sex rano den pred ovulkou.pred tym 2 dni nic.prezila tak asi nejaka spermijka,
lebo z toho infolicu bol mimozemsky hlienik 🙂
no to som pocula,ze na endokrinologiu sa caka aj pol roka,lebo ze maju total plno.ale dobre,ze to paralelne riesis..
aj ked ja si myslim,ze by to mohlo teraz vyjst 🙂
drz strasne palceeee

vladka1828
9. júl 2013

@luca1986 ahoj - ako to s tebou vyzerá? .-) ms už skončila? robila si si už aj test.....ja som zatiaľ zhruba za polovicou cyklu, tak už iba čakaám 🙂

luca1986
9. júl 2013

@vladka1828 ahoj, tak asi nam to nevyslo teraz ☹ uz mam po mrske, ta trvala jeden den a potom len take spinenie. Robilasom aj test, ale na nom uz nic nebolo. Doktor ma dofcu, takze tak. Ak sme aj mali // tak .... ☹ nevadiii skusame dalej. Taaak ti teda drziiim palce.

luca1986
9. júl 2013

@ariz halloooo, ahoj. Co ako si natom? Vyslo vaaam to?