Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@veeeron laprky sa neboj....podla mna su to take operacie ktore by mohli robit aj vo vytahu 😀 ......ano uspia ta.....operacia trva okolo 25min. pokial je vo vnutri vsetko ok......ale to nieje celkom podstatne ako dlho to trva lebo vtedy spis a je ti to jedno......mnaobjednal moj lekar a o tri tyzdne som sla......resp som si to tak naplanovala ze po laparke som dostala za dva dni mrchu......nechcela som to na zaciatku cyklu......rekonvalescencia bola u mna v pohode....operovali ma o okolo 13:00 a vecer o 19:00 som sla domov......ale musim povedat ze to som sa domov driapala vsetkymi piatimi......nie preto zeby tam bolo zle.....sestricky aj prostrediena 1-tku ale nevedela som vydrzat lezat tak drho......nudila som sa ako pes.....jeby bolo na mne o dve hodiny by som sla domov.......ale patricne my aj rislo zle ked som odchadzala.....mylsim tym ze sa my tatocila hlava......klasicke odpadnutie len som nestila az nazem drisnut ale zviezla som sa stolicku......tak som si chviku polezala a sla domov......bolesti su take ze ta bude tahat na bruchu......budu ta tahat tie ranky kde budes mat stehy....ja som mala dve ranky.....nieje to nic strasne to das v pohodicke
@zuzuzu30 ahoj tehulka no ako sa mas?......este ti byva zle?......no comment na nase zdravotnictvo........neboj snazime ako o zivot 😉 ......som zvedava ale na stvrtok ci vajicko narastie a bude sa chystat prasknut.......dufam ze ano.....inofolic robi divy co sa tyka hlienu to teda hej....nikdy som ho nemala malo ale teraz odkedy ho pijem nestacim zirat 😀 ......dufam ze tvoj tusak tentokrat vinde 😉
@ariz hmmm skoda, ze vam to nevyslo. Ja ani sama neviem, ak tam bolo uz tam asik nie je ☹ asik nam to nevyslo teraz, ale este mam take stavi, ze by som si urobila test, ze mozno ten jeden zblbol 🙂 🙂 🙂 ale neviem co mam robit. Doky ma dofcu. Ale nevadi, ak odislo, lepsie teraz, ako keby potom neskor si myslim. Ale tak hlavu hore, skusame dalej nieee 🙂 🙂 🙂 🙂
@luca1986 och škoda.....myslela som si, že si istá....
@vladka1828 hmm no ved aj ja som si myslela, ked tam boli 3krat po sebe//, ale co uz. Asi to tak malo byt 🙂. Ja som vedela, ze ja nepatrim k tym co to trafia na prvu supu 🙂 🙂 🙂 ale tak ide sa dalej.
@acerka11 idem v auguste....kazala mi prist tak sa musim objednat este...dneska mi bolo zasa zle od zaluudka ..neviem ci z toho alebo co sa deje netusim...boli sme v obchode s oblecenim a v obuve..no nevolnost ..musel som sa ist n ajest...pribrala som uz 2 kg..asi nejake neziaduce ucinky z inofolicu

@luca1986 ahoj,no,nie. Na jednom teste som mala cosi,aj drahy videl. Potom kupil clearblue digitalny,tam mi ukazalo na displeji minusko s obrysmi pluska,ale som sa docitala,ze baby co tak mali,tak neboli tehu. Mrcha odisla, a teda nic nove,dalsi som uz nerobila,nakolko aj mrcha bola. A ty co myslis,ze sa ti neudrzalo? mrzi ma to