Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ja som po polroku konecne zase zazila pocit, ze asi "sa to" podarilo, ale nic z toho. Od asi 7 dna od ovulacie som mala bolesti podbruska, boleli ma prsia a bolo mi zle, tak som s takou malickou dusickou dufala, ze MS nepride, ale ona si prisla, aj ked ani neviem kedy, lebo ziadne zvijanie v krcoch nebolo.... Zle mi ale byva stale dalej, prsia ma bolia stale dalej, takze asi to bola len daka crevna viroza, alebo co, kedze aj testy boli negativne. Alebo uz zacina stres z laparoskopie :D Ale fakt som bola na 1000% sa to vyslo. Ale tak za vyse rok snazenia som mala takyto pocit asi uz 3x. No nic... ide sa dalej a po laparke hadam budeme mudrejsi 🙂
@janedoe ahoj ako sa mas???mozem sa opytat,preco ides na laparku??
@seraa
@lenkaa33
@zuzuzu30
@acerka11
@mistisa
@11mimuska11
ahooojte babule ako sa vám daríííí? ja som bola v čera u ženksej ..čo podnikneme ...inofolic som vysadila nebolo mi z neho 2X najlepšie hlavne tá únava ospaloť ma znepokojovali tak som hovorila o tom s lekarkou a že je fajn že som to vysadila ze mam uzivat len kys. listovu nic viac...v 2DC mam prísť na krv..spraví mi nejaké vysetrenie na hormóny , potom ma objednáva na folikulometriu takze tam zasa pôjdem v case ked budem mat pred ovulkou, sprví výtery či nemám nejaký zápal a manzela poslala znova na spermiogram..takze asi tak...🙂
@veeeron jooooj moja supeeeer 🙂 to je parada moc ti drzkam palceky urcite sa to podari verim tomu 🙂 nie inofolic neber micka jedine co z toho budem mat su vyrazky a fuzy.nikto nikdy nedokazal este ze to pomaha k plodnosti 🙂
@seraa
@lenkaa33
@zuzuzu30
@acerka11
@mistisa
@11mimuska11 a ja sa pochvalim aj tu vam vsetkym dievcatka asi sa nam to podarilo a druhe KETje asi uspesne.tesim sa zatial potichucky ale vyzera to nadejne 😀
@mistisa je to ta mojaaa..na tejto foto je to ovela lepsie vidno ako na tej prvej..supeeer velmi vám to prajem a gratulujeeem tesim sa ze to takto odsejpáááá...a postupne sa pridávaju dalsie babule k // čiaročkám...ja uvidiim co mi spravi ta obyc. kys. listovaaa snad mi z nej tazko nebude...lekarka hovorila ze ked budu komplet vsetky vysledky v poriadku tak nas tiez posle do centra ...ale snaad to nebude potrebneee...tebe este raz gratulujem🙂 tesim sa ze to vyslo🙂
@veeeron ahoj moja.....no ja tiez nic nove.....stale je to otom istom......len akurat som si kupila ovu mikroskop.....to je taky ovu test....mam ho este len 3 tyzdne tak som este na nom nestihlavidiet ovulku tak som zvedava.....ovu by mala umna prist za neaky tyzden tak som sama zvedava ci na tom mikroskope uvidim nieco ine ako za posledne 3 tyzdne.....a dala som si vyratat ten kalendar plodnych dni podla jonasa tak asi tak.....inac nic.......nove.....skusam uz aj nemozne ☹
@gabuliatko84 ahoj. Je to len diagnosticka laparoskopia, takze kuknu ci je vsio OK. Ale tak aj tak mam strach, lebo mne este ani zub netrhali, tak som trosku dufala, ze to "vyslo" a vyhnem sa jej 🙂
@acerka11 to váážne ?ten mikroskop som si kupila aj ja ale stal za prd...zbytočných 11evri ....ale nevadi...ja uz som ovu mala videla to aj lekarka...ja uz davam od všetkého pohov uz vyse mesiaca neuzivam ten inofolic ale povedala mi ze si mam kupit obyč. kys. listovu a tu mam uzivat..tak ju uzivam už druhy den...😀 to je asi vse uvidim co mi zisti z krvi...napadlo mi ci mi nechce predpisat antikonc...nikdy som ju sice neuzivala ale ma take ucinky ze zvysuje hormony...nie? tak uvidiiim v den ked dojde mrchataaa....tak tebe prajem pekne pozorovanie😀DD snaad tam uz nieco objavis...🙂 a šup sa na plodenie..drž sa
mne bolo zase zle z kysel listovej, krce v zaludku a pichanie ako som vysadila zmyzlo to
ja som dnes ani neviem asi 19 dc ale ovulka bola az asi 16 -17 dc zo je u mna zvlastne lebo ja mam 26 dnovy cyklus a ovu byva 11,12 dc
tento raz bola 16,17
uzz som sa bala ze nebude, este ze som testovala takto mi ms pride neskor o 5 dni a uz by som si namyslala
takze inak nic nove len zase cakat
🙂
@chorucka ahoj 🙂 a tak mam sa normalne 🙂 staviame domcek..co sa babatka tyka,uz som po potrate vyse rok a stvrt a nic...v maji sme boli na spg a vysledok bol cista katastrofa...v auguste opakovacka-bolo to sice lepsie,ale ziadna slava..boli sme uz aj nahlaseni do caru,ale kvoli psychike mm,sme to odlozili na novy rok..takze tak..a ty ako??
@mata_ba mojka ahoj no my chodime do heliosu v MT odporucil nam lekar umele tak cakam na papier z poistovne a na mrchu a 2dc zacnem pichat Nemozete to mat az take zle ked uz si bola tehu MM upokoj ze nie je sam kto ma problem Ked sme boli v heliose je tam aj kopec muzov co maju problem ale netlac na neho proste rozpravaj o tom ako aj ja z mm Mala som strach ako to zvladne a este lepsie ako ja 😉 Chodte do caru tam vam poradia ake vit. alebo co sak zato nic nedate Drzkam palce
@veeeron
@seraa
@acerka11
@lenkaa33
babule moje ahojteeee!!! to je dobre,ze pokracujete v boji - vysetrenia,vitaminiky,mikroskopy,len nech uz cosi zaberie to poznam! tiez by ma zaujimalo na zaklade coho sa babo rozhodne,ze TERAZ je ten spravny cas..baby drzim vam palce,nech mozete uz coskoro zazit ten naj-haluznejsi pocit (ale svetovy!),ked sa vam v brusku babo hybe! a robi si co chce! 🙂 neskutocne ten cas leti,ja som zacala 5.mesiac,vsetko nastastie v poriadku.
@mistisa je to taaaaaaaam!!!!! strasne gratulujeeeeem!!!!! a jedna je uz zase z kola von 🙂
@zuzuzu30 čauko cica no pekne....tak 5-ty mesiac.....neskutocne to leti.....to je super ze mas vsetko v poriadku a uzivas si haluzne pocity 😀 .....my zatial nic......clovek uz zo zufalstva nevie co robit ale vela na vyber nema len sa snazit.....zatial hormony radikalne odmietam ale neviem dokedy to vydrzime takto neuspesne.....no neviem uvidime co bude....a ty sa drz a uzivaj si

@mistisa ahoj drzkam palce chodime do heliosu v martine Co je to ohss si ma nalakala Po odbere si aj krvacala? Mala si nocnu koselu ci pizamko Mam strach lebo ja mam endometriozu a bojim sa ze az mi budu robit odber tak ta endoska bude zavadzat a aby som nejak nekrvacala do brucha ak sa mi bude cez endosku snazit dostat k folikom Ja vlastne neviem ktory som DC lebo minule som si myslela ze je to mrcha a lekar v martine povedal ze to muselo byt ovulacne krvacanie 😕 Cakam na tvoje // 😉 este raz drzim palce tfuj tfuj tfuj