icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
11. sep 2013

@chorucka juuuuj tak silnoooo drzim paste!!!

azzura
12. sep 2013

@chorucka supiš, potom daj vediet ako pokracujes, som strasne zvedava....aky mas protokol, co a akých davkach pichas, proste vsetko 😉

p0casie
12. sep 2013

tak som sa dnes dostala k ženskej (vďaka mykóze úžasnej) a konečne po 8 mesiacoch snaženia sme sa dohodli na odber krvi a potom ultrazvuky. už ma to deprimuje, že prirodzene to nie a nie dokázať :(

mata_ba
12. sep 2013

@azzura ahoj mojka.a ty ako?uz ste sa dali na to?

azzura
12. sep 2013

@mata_ba nie, bojim sa zacat 😀

mata_ba
13. sep 2013

@azzura aha 😀 v kazdom pripade drzim paste!

azzura
13. sep 2013

@mata_ba dakujem, napodobne.....co sa chystate na IUI??

mata_ba
13. sep 2013

@azzura ano...uvidime,ci mi to doki schvali..lkebo to mi bude robit on..centrum sme odlozili na buduci rok

azzura
13. sep 2013

@mata_ba a kedy ides??? Ja by som na tvojom mieste skusila aj viac IUIciek, vyslo to babam aj so zlým smg, treba verit. Ja by som na IUI chodila ja doteraz, ale nak pre vek už neoporucali 😒

mata_ba
13. sep 2013

@azzura no asi dalsi cyklus 🙂

azzura
13. sep 2013

@mata_ba tak potom daj vediet, budem na teba mysliet a hlavne ver že to vyjde, akakolvek sanca je sanca

franzziska
13. sep 2013

@azzura
@mata_ba
baby a IUI robi aj gynekolog? lebo som myslela ze len centrum

azzura
13. sep 2013

@franzziska cau, robí ale nie nas 😒 ten ta posle do car, ale iba na ten ukon, lieky a kontroly rovbís u neho...ja som tak bola. volakedy to robil.

franzziska
13. sep 2013

@azzura jaj tak skoda...a preco uz nerobi?

mata_ba
13. sep 2013

@azzura jasne,ze to vyjde!!! 😉 dakujem..a aj ty sa ozvi,ked pojdete na to,nech viem,kedy drzat paste...
@franzziska no moj robi...

azzura
13. sep 2013

@franzziska po tej chorobe sa musel roznych veci vzdat....vsak on bol volakedy uznavanu gyn. na plodnost a robil rozne vysetrenia. Skus sa spytat na IUI, budes brat closti, chodit na kontroly folikov a sliznice, ked bude vsetko ok, pichne pregnyl, a zavola (som ho vzdy uprosila aby tam on zavolal) tak a prihlasi ta, da ti do ruky správu a utz, ty tam dojdes na ten den ked povedia o 7hod, zaplatís na recepcii poplatok za ukon, zavolaju mm na odovzdanie spermí a tebe vezmu spravu od gyn, a cakate kedy dojdes na rad ty a potom ides domov.....

franzziska
13. sep 2013

@azzura no pokym bude centrum len v BA tak tam nepojdem zrejme...moj manzel nemá tolko volna aby so mnou chodil po bratislave...zial :/

azzura
13. sep 2013

@franzziska ale to je len jeden den - na ten ukon, mozno ti to pripadne na víkend, vsetko ostane ti robi tvoj dr.. Tak to asi v najblizsej dobe do ziadneho car nepojdes 😒. Pocuj, vsak možete dojst rano na 7, odovzda spermie a može ist a ty dojdes potom domov sama. Alebo si najdi dr v TT, ktorý to robí

franzziska
13. sep 2013

@azzura pre nas je i 1 den vela..mava to na sviatky a ked mu je zle, lebo ma zdrav. tazkosti...a je mozne ist na taketo ukony k inemu doktorovi a stále patrit pod toho mojho??

azzura
13. sep 2013

@franzziska tak to ti neviem povedat, ako to funguje v ramci obvodakov......skus sa ho spytat

franzziska
13. sep 2013

@azzura hmm hlupa zhoda nahod..uz som si zvykla ze v mojom pripade je tych nahod ktore mi stazia život vždy vela....pachtila som sa k tomu doktorovi lebo bol vraj najlepsi v TT a ted zistim nakoniec ze stejne mi to nepomoze...:/

azzura
13. sep 2013

@franzziska moja, ale niekedy treba aj nieco obetovat, ten jeden den?? ja by som to riskla, resp. neviem na kolko chodí do prace, ale 1-2 hodky by to bolo a ty sa už nejak dopravis domov, ale ty vies co je pre vas najlepsie, ibaze sama prichadzas o sance, ktoré sa ti nukaju....je pravda že nie je zarucene ze to vyjde, ale aspon skusis a nikdy nevies kedy motyka vystrelí a hlavne treba veriť. Ja kebyže sa furt nezdvihnem a nenakopnem, tak už by som davno bola na psychiatrii alebo si to hodila, ale vzdy sa pritrafi nejaka sanca a ja ju vyuzívam, aspon si možem raz povedat že som pre to vsetko spravila a tiež to nemame lahke po ziadnej stranke....

veeeron
13. sep 2013

@seraa
@lenkaa33
@zuzuzu30
@acerka11
@mistisa
@11mimuska11 čaaaute holky takže dneska som bola u ženskej brala mi krv kvôli hormonom...mylsite si ze mi chce nasadit antikon.? a 23.9. ma objendla na výter či nemám chlamídie atd. nejakú inf. som uplne zvedavá na výsledok....( mrcha dorazila ako vždy načas... ☹

veeeron
13. sep 2013

@p0casie aj ja som bola dneska na odbere krvi...🙂

chorucka
13. sep 2013

@azzura ahoj jasne hned pondelok referujem 😀 Budes moja osobna konzultantka 😎

seraa
14. sep 2013

@veeeron
Ahoj,nemuslim ze antikonc. Ale am ti bude chubat nejaky ten hormon da ti tabletky
Som zvedava ako dopadnes, to je prvy horm. Profil?

veeeron
14. sep 2013

@seraa nooo ja som tiež na to zvedavaaa...ked som bola u endokrinolog. tak som mala vysledky hormonov v poriadku ale to bolo pred rokom tak uvidim co povie teraz...či niečo zistiii... ona mi krv este nebrala

sasshika
15. sep 2013

ahojte kocky, tak sa pripajam aj ja ku vam.....s manzelom ideme naplno do toho......
verim ze to pride.....sice sa snazime uz dlhsie, ale teraz ideme po dvoch ciarkach naplno 😀
uvidime..... 😎 😎 😎

azzura
16. sep 2013

@chorucka ok 🙂

barborkark
16. sep 2013

Ahojte aj ja sa pripajam konecne k prvosnazilkam 🙂 mam prave plodne dni a vcera sme s priatelom hned supli na to.. tak uvidime 🙂