icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

acerka11
16. sep 2013

@veeeron ahoj moja....neviem co presne zamysla tvoja dr. ale nemyslim zeby ti chcela nasadit HAK.....to by bola sprostost ked mavas pravidelnu ms.....nemyslim si to.....skor presne ako pise@seraa ak ti bude neaky hormonik chybat resp. budes mat naviac vyrovna sa to inymi liekmi akoHAK....... daj ptom vediet ako si dopadla....drzim palce 😉

seraa
16. sep 2013

@mistisa

ahojky, ako??

chorucka
16. sep 2013

@azzura ahoj takze dnes sme boli v heliose mam hlavu ako slon Dnes som 5dc lebo som nevedela ci som mala ovulacne krvacanie alebo mrchu tak nakoniec to bola mrcha Na 16dc zacnem uzivat PROVERU 2x1do 25dc 23dc si zacnem pichat DECAPEPTYL celu striekacku Ked dostanem mrchu mam ist na krv a sono a povedia kedy si mam zacat pichat PUREGON Poton podla folikulov odber a vklad a po vklade este UTROGESTAN ci tak nejak Som zvedava kolko znesiem vajicok ci aspon 1 MM ma zly spg morfologiu tak ide zajtra este na jeden nieco specialne A ty ako kedy znova idete do toho?

chorucka
16. sep 2013

@azzura ozaj zabudla som si poznacit kedy mam ist na predoperacne 😠 asi tam budem musiet zavolat

azzura
16. sep 2013

@chorucka Ahoj, super, tak ta budem sledovat a pichat si budes sama?? inac to nie je veda, najprv budes nemotorna ale na konci budes už proficka 😉
Ja sa nejak neviem dokopat, už som mala pichat, ale nejak som sa zlakla, tak mozno po mrche sa zmobilizujem....

azzura
16. sep 2013

@chorucka hej, to je dolezite...chod co najskor, lebo výsledky z krvy trvaju hlavne tie na pohlavne choroby, aspon u nas. ozaj a mm nemusí ist na krvne testy?? Dufam, že takýto elan budes mat az do poslednej chvíle 😉

azzura
16. sep 2013

@chorucka to ides do caru na predoperacne?? U nas si to sami musime zabezpecit, dostaneme akurat výmenný lístok pre obvodnu

chorucka
19. sep 2013

@azzura ahoj prepac ze tak neskoro pisem alenejak nemam cas Na predoperacne idem ku svojej Krv na pohlavne choroby nam zoberu v care ak som dobre pochopila tak v den ked mi budu vajka vyberat Najviac ma hneva ten mm spg sak pred rok a pol bol ok a teraz ma zlu morfologiu nieco rozstiepene dna ci co Ja som sa bala ze bude problem u mna ked mam tu endo a lekarka bola prekvapena ze vsetko mam ok aj krv a odhaduje na 15 vajicok Z mm sa rozhodujeme pre pisci lebo klasika je vylucena Cosi som citala ze ked mm ma zly spg tak v 17tt je nutne podstupit aminocentezu ci tak nejako sa to volalo Este niesom ani tehu a uz mam strach Ako si to zvladla Inak ze ked sa nedari udrzat to vajko v tele tak ze je dobre si dat vysetrit genetiku Zatial paaaa drzkaj sa

azzura
19. sep 2013

@chorucka moja neboj sa nicoho, vsetko bude ako ma byt. Robte to co vam povedia a hlavne sa nestresuj. Ja mam genetiku urobenu a moc ma nepotesili, ale treba ist dalej a verit ze to dobre dopadne, takže nestresuj s mm, ved v care najdu tie najlepsie spermie, a pri picsi sa beru už zrele. tak sa drž a potom sa pochval kolko mas oocytov 😉

danielka20101989dadus
19. sep 2013

Ahojte😉
pripájam sa aj Ja k prvosnazilkam😉 Hoci sa o bábo snažíme dlhšie,(3a pol roka) žiadne ešte nieje na ceste 😠 No ale odkedy som "tu" je mi oveľa ľahšie na duši,vidím,že nás je veľa,ktoré chceme kocikovat😀 Držím palce,a hor sa do snažilkovania😉

fidela86
24. sep 2013

@danielka20101989dadus vitame ta medzi nami 🙂

danielka20101989dadus
24. sep 2013

@fidela86
Ďakujem 😉 Môžem otázočku? Vy ako dlho snažilkujete? Teedaa,ale nás tu je...Ale mám pre ostatné snažilky super správu- po 4a pol roku sa zadarilo mojej švagrinke,a v apríli im bocian zaklope na dvere 😵 takže vsetky snažilkujme do vyčerpania 😀

fidela86
24. sep 2013

@danielka20101989dadus no my sa snazime tak akoze vazne asi 2 mesiace (teda, aby to bolo uplne presne- 2 mesiace sme ako tak mali teoreticku moznost sa "strafit" do plodnych dni) Inak sme spolu neboli...takze vsehovsudy asi lentolko

kalista32
24. sep 2013

ahojte žienky chcela som sa ku vám pripojiť ale mne to snažilkovanie už robí nervy 😠 😖 tak aspoň vás pozdravím a prajem veľa úspechov a pozitívnych tehu-testov 🙂 😉 veľa šťastia 🙂

danielka20101989dadus
24. sep 2013

@fidela86

Aha🙂 Už som v obraze.Tak to v pohode,dva mesiace je krátka doba,držím palce aby sme boli co najskôr tehu🙂

fidela86
24. sep 2013

@danielka20101989dadus to ano, 2 mesiace su v pohode, len v mojej hlave sa mi to zda dlhsie (kedze take tie pokusy boli od cca. konca aprila, no bohuzial sa nam nezadarilo vystihnut ten pravy cas...) Rozumies, ako to myslim...
A vy sa snazite ako dlho?

seraa
24. sep 2013

@danielka20101989dadus

ahoj vtaj !
no to je super sprava , ako sa im podarilo? prirodzene ci nejaka pomoc?
my sa snazime vyse 2 rokoch a uz mi hrabe z toho.. 🙂
mate nejake vysetrenia za sebou?

seraa
24. sep 2013

@kalista32

haha nie si sama , preto sa tu stretavame aby sme si to odlahcili 🙂
ako dlho sa snazite'?

veeeron
24. sep 2013

@seraa
@zuzuzu30
@acerka11
@mistisa
@11mimuska11 ahojky babule takze vysledky z krvi v poriadku...robili mi tie vytery ci nemam zapal..vysledky budu do 10 dni..mam si volat..ak budu skorej zavolaju oni...robila mi ultraz...folikul 18 mm na lavej strane dneska som zbadala riadny hlien takze sa dnes pustim na manzela😀 za mesiac mam prist znova pred ovu...ci je flikul aj na druhej strane..plus mam priniest nove vysledky z manzelovho spermiog...ak to bude vsetko v poraidku posiela ma na prefuky...takzea si tak zo vcerajšej navsetvy doktorky😀

seraa
24. sep 2013

@veeeron

no super a si zase o cosi v pred
ja mam tiez tieto veic za sebou a rozmyslam o tom prefuku, vlastne je to rotngen
ale zevraj to boli trosku :( neviem sa na to odhodlat
ja som dnes 7 dc , tak este par dni a ideme na to
no nehc nam to uz vyjde.,..

acerka11
24. sep 2013

@veeeron ahoj tak super....krv dobra.....folikul vizera super tak nabehni na manzela najblizsich par dni..... 😀 .....a mozno sa uz na ziadne prefuky nedostanes.......ja dnes 1DC.... ☹ .....no comment.......zajtra sa chcem objednat k mojmu dr a chcem ist prekonzultovat IUI......uz nemam nervy, silu dufat,verit a cakat 😢

veeeron
24. sep 2013

@seraa no ja nam pojdem aj ked som tiez pocula ze je to neprijemne a trocha bolestive...uvidiiim ake budu vysledky z vyterov.-) urcite dam vediet

veeeron
24. sep 2013

@acerka11 moja ratam že na prefuky pôjdem..uz ked sa nedarilo doteraz a stale prichadza ,rcha takpochybujem a nejako neverim ze zrovna teraz sa nam to podari...ty si bola vlastne na tych prefukoch?

kalista32
25. sep 2013

@seraa no moja ja sa snažím no skôr trápim 😖 6 rokov 😀 už som postúpila raz IVF a teraz sa pripravujem na druhý pokus čakám na žiadosť prenášam si ju do SPLNU ale človek nikdy nevie keď pánboško bude chcieť tak nechá aj motyku vystreliť 😉 😀 😀

danielka20101989dadus
25. sep 2013

@fidela86
No my 3 a pol roka,všetko je ok,vyšetrenía,spermiograf na výbornu,ale nejde to 😠 Zmenila som dr. lebo to bol tĺk,fakt.No a nakoľko mam novú doktorku,tak absolvujem všetko odznovu,.Na nervy,ale neprestávam dúfat...len ten úsmev keby mi neschadzal večer,keď chlapa lákam na snažilkovanie...Ale má to aj výhodu,pri sexe sa chudne!!!😀 😀

danielka20101989dadus
25. sep 2013

@seraa
Jeeej,tak nie som sama komu hrabe😀 No im sa to podarilo úplne bez pomoci,.tiež všetko ok mali a až teraz😉 A nám to nejde a nejde 😠 Snažíme 3a poll roka,tak ma to už fakt škrie.A aj muž už vraví,že sa mu už nechce toľkokrát🙂 ,ale vždy ho presvedčím😀 😀 😀

acerka11
25. sep 2013

@veeeron ano ja uz toto mam za sebou.......ale asi je problem niekde inde....ja neviem......ja inac rozmyslam tak asi ako ty preco by sa malo podari teraz ked sa doteraz nepodarilo......ale musime verit (stara otrepana fraza)....ked mi este toto niekto povie budem vrazdit prisaham

kalista32
25. sep 2013

ahojte žienky chcem sa pridať do vašej nádhernej diskusii a že vraj je spojená s príjemným 😵 😔 no jak pre koho ja sa snažím 6 rokov a je to 😖 😝. ale nechcem nikoho znechutiť radšej sa nechám inšpirovať 😎 😎 😎

veeeron
25. sep 2013

@acerka11 a bolelo to ako to prebieha? nechali si ta tam alebo ta hned po zakroku pustili domov?...no aj mne to uz lezie na nervy ked mi to stale niekto hovori....☹

acerka11
25. sep 2013

@veeeron ale nie neboli to.......pri zakroku budes v narkoze......nie je to nic strasne podla mna......da sa to vydrzat.....ja som bola na jednodnovej chyrurgii takze po zakroku asi tak 6-7 hodin som sla domov......hybala som sa prve dni pomaly ale dalo sa....trosku tie ranky na bruchu tahaju ale inak nic.......mne sice vo vnutri nic ine okrem prehliadnutia nerobili lebo nebolo treba.....neviem mozno ak sa odstranuju zrasty alebo nieco ine tak je to mozno o nieco horsie ale je to v maxi pohodicke......fakt sa nieje coho bat 😉