icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

veeeron
25. sep 2013

@acerka11 juuj super tak sa mi ulavilo....som myslela ze je to horsie...dam potom vediet aj ked teda este tam nie som ale mam pocit ze ma to čaká

acerka11
26. sep 2013

@veeeron neboj nic aj keby ta to cakalo tak to zvladnes lavou zadnou 🙂

seraa
28. sep 2013

@danielka20101989dadus

jasne uplne chapem ..
u nas tiez to vyzera vsetko ok, je pravda ze som nebola na laparke a ani nechcem ist :(
stale duffma ze sa nejako podari ako pise @kalista32 , je to fakt o tom kedy si tam Ten hore rozhodne
takze ja stale ze to pojde nejkaou tou prirodzenou cestou ... najhorsie je ze teraz je to zu aj stres co moze tomu bratit
ale nemysliet na to sa neda !
takze baby drzime si palce navzajom 🙂

seraa
28. sep 2013

@veeeron

aah ty myslis teda laparku nie ten rontgen,ze?
lebo je aj rontgen co je 10 min zalezitost a ti ukaze ci su priechodne vajcovody...

veeeron
28. sep 2013

@seraa ahoj no ja netusiiim hovorila mi niečo o laparke a tak najprv robia rontgen a potom podla toho spravia laparku? či ako to je?

seraa
28. sep 2013

@veeeron

no asi by bolo elpsie urobit ten rotngen a az potom ak enrpejde tekutina cize su neprechodne sa posle an laparku
ale zase tvrdia ze na laparke sa zisti aj vselico co sa rotngenom nezisti a uz aj hned mozu napravit

veeeron
28. sep 2013

@seraa oki dakujem za info...v stredu si volam doktorke na výsledky a potom sa objednavam este na jednu kontrolu ohladom folikukov a kkedbude vsetko v poriadku tak sa objednavam asi na tu laparku

kathawka
29. sep 2013

Ahojte!
som tu, a uz sa hrdo mozem zaradit medzi Vas, teda este nie, az o take 2 tyzdne 😀

fidela86
29. sep 2013

@kathawka vitame ta 🙂 povedz nam nieco o sebe 🙂

kathawka
29. sep 2013

s priatelom sme sa po dlhej uvahe odhodlali na tento krok. babo chcem pre 30tkou, lebo mam obavy, ked zacnem pracovat, tak uz sa mi nebude "chciet" ist do toho. o 2 tyzdne az preto, ak by sa nam to podarilo na prvu supu, aby som nemusela statnicovat na porodnici 🙂

ariz
30. sep 2013

@luca1986 ahoj moja, dlhsie som nebola, lebo salene obdobie. Ako sa mas? Nieco nove? My nove akurat to, ze teraz mozme snazilkovanie odlozit. Endokrinolog mi zakazal teraz otehotniet, liecim stitnu zlazu. Teraz hladame bytik a tak, takze do konca roka asi nic nebude. Vy ste ako na tom?

kattulienka
30. sep 2013

Ahojte tak aj mi sa pridavame k vam

kattulienka
30. sep 2013

Snazilkujeme prvý týždeň tak uvidíme ako sa nam bude dariť 🙂

inngrid
1. okt 2013

@kattulienka aj my snazilkujeme tento tyzden ovulka mi vychádza na piatok - sobotu 🙂

kalista32
1. okt 2013

@seraa áno moja stres patrí k tomu 😠 😀 😀 ale držíme si palce tfuj tfuj tfuj 🙂 😉

luca1986
2. okt 2013

@ariz ahoj, no aj som na teba myslela, ze co je s tebou 🙂 svadba coo, ako??? my tiez nic nove, my sa stahujeme 17.10 do anglicka, kvoli praci. takto sa to uz nedalo, drahy stale v tom nemecku ja som ho cakala aaa nic z toho vztahu. tak on ma rodinu v anglicku tak ideme tam spolu. a snizilkovanie asi tiez odlozime teraz na chvlku. rozkukame sa tam, nieco zarobime a potom mozno v lete by sme nato sliii 🙂)) ale ved uvidime.

ariz
2. okt 2013

@luca1986 tak aj vy mate zmeny 🙂 drzim palce nech sa vam tam dari 🙂

fidela86
2. okt 2013

@inngrid mne vychadza rovnako (ak teda vobec bude...) Uz len aby mm dosiel domov a ide sa na to ;)

inngrid
2. okt 2013

@fidela86 a kde ho máš?

kattulienka
2. okt 2013

@inngrid tak drzim palceky a mozno sa nam zadari "naraz" a budeme spolu tehulkovat 😉

fidela86
2. okt 2013

@inngrid ako vzdy, na sluzobke...ale dufam, ze to tento mesiac vyjde aspon s tou ovulkou...uvidime teda..je to boj 🙂ale nevzdavame sa, ze?;)

inngrid
2. okt 2013

@kattulienka to by bolo super, chcela by som partáčku čo bude so mnou tehulkovať 🙂

inngrid
2. okt 2013

@fidela86 jasné že nie čo si 🙂 často chodí na sluzobky?

fidela86
2. okt 2013

@inngrid dooost casto, ale do buducna sme si dali zavazok, ze si ich bude musiet dohadovat po konzultacii so mnou a s mojim kalendarikom ;)

kattulienka
2. okt 2013

@inngrid veru ano.uvidime ako sa nam zadari

luca1986
3. okt 2013

@ariz noo hej same zmeny nam cakaju, teraz take stresujuce obdobie. Ale hadam bude lepsie 🙂

veeeron
3. okt 2013

@seraa
@acerka11 ahooojky holky takze vysledky vyterov mam v poriadku vsetko negat...mi ale odlahlo... 😉

seraa
3. okt 2013

@veeeron

ahoj
no super 🙂
ja som dnes 16 dc a este nebola ovu , test negativ ..
nechapem ja mam ovu vzdy 11,12,13 a minuel som sice mala az 16 ale aj tak dnes je 16 a test nic
cize dalsie dva dni min nebude to je 18 dc !
nehcapem , ktovie ci bude?
odkedy sa sledujem vzdy bola ale takto neskoro nie

veeeron
3. okt 2013

@seraa a uzivs inofolic? bo ja ked som ho uzivala tak som to tiez mavala neskôr az 16-18 DC ako som ho vysadila mavam 12-14 dc

acerka11
3. okt 2013

@veeeron ahojki no vidis parada tak si zas o krok dalej.....ja som bola dnes na prvu folikulometriu pred planovaním IUI.....no som len 10 DC takze este nebolo nic vidiet kedze ovulujem tak 18-21 DC....idem teda zas v utorok a uvidime co bude.....kedze 18DC bude vychadzat na bud. piatok tak neviem neviem ci z toho IUI nieco bude......cez vikend sa to urobit neda tak neviem......uvidim bud. tyzden co sa bude diat