Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
jasne uplne chapem ..
u nas tiez to vyzera vsetko ok, je pravda ze som nebola na laparke a ani nechcem ist :(
stale duffma ze sa nejako podari ako pise @kalista32 , je to fakt o tom kedy si tam Ten hore rozhodne
takze ja stale ze to pojde nejkaou tou prirodzenou cestou ... najhorsie je ze teraz je to zu aj stres co moze tomu bratit
ale nemysliet na to sa neda !
takze baby drzime si palce navzajom 🙂
Ahojte!
som tu, a uz sa hrdo mozem zaradit medzi Vas, teda este nie, az o take 2 tyzdne 😀
s priatelom sme sa po dlhej uvahe odhodlali na tento krok. babo chcem pre 30tkou, lebo mam obavy, ked zacnem pracovat, tak uz sa mi nebude "chciet" ist do toho. o 2 tyzdne az preto, ak by sa nam to podarilo na prvu supu, aby som nemusela statnicovat na porodnici 🙂
@luca1986 ahoj moja, dlhsie som nebola, lebo salene obdobie. Ako sa mas? Nieco nove? My nove akurat to, ze teraz mozme snazilkovanie odlozit. Endokrinolog mi zakazal teraz otehotniet, liecim stitnu zlazu. Teraz hladame bytik a tak, takze do konca roka asi nic nebude. Vy ste ako na tom?
Ahojte tak aj mi sa pridavame k vam
Snazilkujeme prvý týždeň tak uvidíme ako sa nam bude dariť 🙂
@kattulienka aj my snazilkujeme tento tyzden ovulka mi vychádza na piatok - sobotu 🙂
@ariz ahoj, no aj som na teba myslela, ze co je s tebou 🙂 svadba coo, ako??? my tiez nic nove, my sa stahujeme 17.10 do anglicka, kvoli praci. takto sa to uz nedalo, drahy stale v tom nemecku ja som ho cakala aaa nic z toho vztahu. tak on ma rodinu v anglicku tak ideme tam spolu. a snizilkovanie asi tiez odlozime teraz na chvlku. rozkukame sa tam, nieco zarobime a potom mozno v lete by sme nato sliii 🙂)) ale ved uvidime.
@inngrid tak drzim palceky a mozno sa nam zadari "naraz" a budeme spolu tehulkovat 😉
@kattulienka to by bolo super, chcela by som partáčku čo bude so mnou tehulkovať 🙂
@inngrid veru ano.uvidime ako sa nam zadari
ahoj
no super 🙂
ja som dnes 16 dc a este nebola ovu , test negativ ..
nechapem ja mam ovu vzdy 11,12,13 a minuel som sice mala az 16 ale aj tak dnes je 16 a test nic
cize dalsie dva dni min nebude to je 18 dc !
nehcapem , ktovie ci bude?
odkedy sa sledujem vzdy bola ale takto neskoro nie
@veeeron ahojki no vidis parada tak si zas o krok dalej.....ja som bola dnes na prvu folikulometriu pred planovaním IUI.....no som len 10 DC takze este nebolo nic vidiet kedze ovulujem tak 18-21 DC....idem teda zas v utorok a uvidime co bude.....kedze 18DC bude vychadzat na bud. piatok tak neviem neviem ci z toho IUI nieco bude......cez vikend sa to urobit neda tak neviem......uvidim bud. tyzden co sa bude diat

@acerka11 juuj super tak sa mi ulavilo....som myslela ze je to horsie...dam potom vediet aj ked teda este tam nie som ale mam pocit ze ma to čaká