Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte žienky, my sa snažíme od septembra, už to vyzeralo nádejne lebo mrcha mi meškala 4 dni, už som sa aj chystala že sa otestujem, no potom prišla a mám velmi silný menzes a bolestivý :( Ale neberiem to tragicky, aj tak ešte len začíname..
Na minulej preventívnej prehliadke mi gynekolog povedal že na to aká som vysoká a veľká žena 🙂 176/80 mám malú maternicu a navyse otocenu dozadu, ale vraj to je celkom bežné a nemalo by to robit problemy s otehotnením, máte nejake skusenosti?
Inak prajem pekný víkendík 😉
Ahojte, my sme sa snažili 5 mesiacov veľmi často, veľmi intenzívne..takže po dvoch mesiacoch som sa čudovala,prečo sa to nepodarilo,vždy som si myslela že keď sa budeme snažiť o babo tak otehotniem hneď pokiaľ sme obaja v poriadku.takže po 3-4 mesiacoch som sa už začala báť či predsa niekto z nás nemá nejaký problém lebo ak áno chcela som to začať riešiť čo najskôr,že na čo zbytočne čakať.aj keď viem že sa bežne o babo snažia aj rok a až potom vyhladajú pomoc.no na ďalší mesiac sa to už podarilo s teraz už cítim aj prvé pohyby 🙂
Ahojte kocky ako sa Vám darí? Ja som zvedava. Teraz deviatejo mam mat mrchu.ale môj cyklus nebýva 28 daňovú ale tak 25-26 takze dneska zajtra by mala prísť,ale vôbec sa necítim tak ako každý mesiac.vzdy týždeň pred mrchu ma strašne volia prsia a teraz nič.ani krče nemám.pred mrchu aj poprdkavam a teraz nič.len som nejaká unavena.mohlo by to byt dobre znamenie?strasne by sme sa potešili.13.10 mame polročné výročie svadby tak by to bol pekny darček -🙂
no ved to aj ja dufam ze ta zmena bude k niecomu dobra 🙂
ved to ze k tomu cakaniu dlhemu (vyse dvoch rokoch ) etse aj cakanie na novu ovu sa mi predlzi
ale zase som aj pocula ze 11,12 dc nemusi byt vyhra lebo ze moze byt ze nedozrievaju dobre vajicka
tak dufam ze len pozitivna zmena
ty chodis teraz na folikometriu?
ja som bola uz dvakrat a vsetko vyzeralo ok ale stale nic :(
@ariz tak vam drzim palce nech sa vam tam dari aj nadalej 🙂 aj a my buduci stvrtok letime do toho anglicka, som zvedava ako dopadneme. Ako sa nam bude pacit. Hej divne stavy 🙂 🙂 🙂 aj ja, ale take stresujuce. Hlava mi ide uz prasknut, myslet na vsetko a drahy salam parky 🙂 ved stredu sa zbalim a stvrtok idem nee 🙂 🙂 🙂
ahojte ja tiez dufam.. necely 3. tyzden od pposledneho pokusu som 1. den zacala pocitovat zasklby v maternici, ani nie bolestive, skor otravne a trvalo to cely den. na dalsi den uz sa pridali aj bolesti ako pred M a treti den som dokonca vychytala zvysenu teplotu, bolesti kosti, svalstva ze som ani vstat nemohla, k tomu trosku mliecneho vytoku, kt. pred M nemavam a bolesti v podbrusku tiez nie.. na 4. den /vcera/ mi nic nebolo, len som stale ocakavala M kedze to bol 28den cyklu, ktory mam uz asi rok kratsi-cca 25dnovy., lenze test negativny..dnes je 29. den, M stale nerozbehnuta, ale vidim velmi jemnulinky hnedy vytok vo velm imalom mnozste. co vy na to?
@inngrid no tak mne dneska prisla mrcha.,takze pokracujeme v snazeni dalsi mesiac.a ty ako?
@luca1986 haha,poznam, ja tiez vsetko prezivam a moj leharo. Inak naposledy som si robila test, mala som sice mrchu,ale taku slabu a sa mi nieco nezdalo,tak som spravila a negat. Potom som mala pocit, ze mam ovulku,ale odvtedy ma bolia prsia a pobolieva podbrusko, taky pocit zvlastny a plet sa mi zhorsila, k tomu creva mam nejake lenive....no nechapem. Zase budem haluzit, ale logicky by teda nemalo nic byt, kedze bola ovulka..... 😕 uz sa zase dostavam do tych stavov 😀
@seraa
@veeeron
Ahojte babule
tak som dnes bola na druhej folikulometrii.....som 15DC a folikul ma 16mm......a sliznica 8,5mm......dr pochvalil a povedal ze v piatok moze byt IUI......tak som obdrzala recept a sla do lekarne.......takze zajtra si mam pichnut pregnyl 5000 vecer (budeme maturovat s manzelom) a hned som obdrzala utrogestan 2 balenia......niesom z toho vobec nadsena ze si to mam do seba davat ale tak uz ked sme sa nato dali tak musim......držte palce......budem vas potom informovat
@acerka11 juuuj supeeer tak to teda drziiim moc moc palce ja mam mať zajtra mrchu..prsia bolia, žalúdok pobolieva (čo sa mi nestáva) v nedelu mi bollo večer neskutočne zle že som zvracala...dneska som nevydrzala a robila som test ale nic....to bol posledny co som mala v zasobe...takže zajtra očakávam nechcený príchod mrchy,... 😒 čo už ty sa pekne drz a nadalej nas informuj 🙂
ahojte dievčatá...my sa snažíme o bábo už od decembra...nikdy som si nemyslela, že to bude tak trvať ☹ v týchto dňoch čakám ovulku, tak verím, že to už vyjde 😉 všetkým nám držím palčeky..
Ahojte, my sme začali 1.oktobra 😉 , a dufam ze o 2 tyzdne tu mrchu nedostanem 😀 😀
ja sa snažím s mojou polovičkou už 6 rokov 😔 😔 😒 od pondelka som si nasadila každý večer pohár piva pred spaním aby som bola povoľnejšia 😔 😔 😕 zatiaľ ani neviem kedy zaspím som zvedavá čo som nou urobí pohár piva dnes večer snáť nezaspím po ma urve podľa mojich výpočtov mám dneska ovulku 🙂 🙂 😉
Ahojte prvosnažilky,..môžem sa k vám pridať? chcem sa opýtať pripravujete sa na snažilkovanie nejako špeciálne?
@ariz noo uplny salamista ten moj, len sa mi smeje ako stresujem. Nadava mi kolko veci si chystam a scem zobrt a taak, len sa "vadime stale 🙂 " no a ja mam akurat po mrche a babo nejak neriesime teraz. Som natom tak, ze neriesim, ked to ojde tak to dojde 🙂 . Nemaj ani ty stavy, nechaj sa prekvapit 🙂 🙂 🙂

@acerka11 juj tak to teda držím palce....ja som tiez chystam na folikulometriu ale momentalne som 22 DC prvu kontrolu folikul. som mala v pohode 18mm folikul bol na lavej strane teraz teda po mrche by mal byt na prvej strane..tak uvidiime ci tam bude a ako velky....tebe este raz drzim palce ..a daj vediet ako si dopadla jo?