Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@seraa manžel tak bol na spermiograme a tam nás poslala moja dr..kedže spolu spolupracuju a majuuu hooodne vysoku uspešnosť...tak ideme tam a vola sa to GYN- FIN nájdes to aj na nete http://www.gyn-fiv.sk/
@nikus20 Och,veľmi smutne,je mi to ľúto,ale vidí sa mi,že si silná a zvládas to 🙂 držím ti palce,nech sa podarí čim skôr 😉 Jaaaaj dievčatá,všetkým nám prajem prežiť krásne Vianoce už ako TEHULKY 😉
@acerka11 No dobre VERÍME 😉 Moja,neboj tebe to teraz vyšlo,verím tomu 🙂 Držím palce,nech ti čoskoro svietia 2// 😀
@danielka20101989dadus no uvidime ale kiez by si mala pravdu....este je dost casu na pripadne testovanie....ale ten cas ide tak strasne pomaly 😠
@acerka11 jooj,veru pomaly to ide ☹ ja tiež mám chut testovať(ako zakaždým keď mi mešká 😀) Ale tak to už vydržís,viikend je tu zachvilu,veď zajtra je už utorok 😀
@danielka20101989dadus smutné je a stale boli ale viem ze je primne apomahama vzdy 🙂 vzdy je tu so mnou🙂ja ju citim🙂 zvladam to ale nie tak moc asi ako sa zda🙂 dakujem
@danielka20101989dadus my tu tusim vsetci cakame na ten vikend somuz nasla minimalne 5bab co cakaju na vikend:P
@nikus20 joj veru nikuska,už aby bol ten víkend 😉
@danielka20101989dadus zachvíločku to tu je🙂
@nikus20 no veď,testy nakúpené,len nech ho máme kde využiť 😉
@danielka20101989dadus hej hej aj ja už nachystane:P🙂 no dufam;;) ze ma mrcha nenastivi cez vikend lebo ho poslem naspat :D
@nikus20 😀
@danielka20101989dadus
@nikus20
Ahojte prvosnazilky, pozeram, ze ste pripravene na testovanie, ktory DC ste?
tak aj ja odo dnes testujem a celkom pekna uz druha ciarka co som ani necakala nakolko cykly mam aj 39 dnove....asi fakt zabral inofolic 🙂 zajtra tesnem este co bude 15DC
@fidela86 aj mne ale viem ze mi pomaha moja dcerka z hora a da mi dcerku aelbo chlapceka 🙂...no ja mam priznaky pri prvom som nemala tak cakam ze ci pridu piatok dufam nie a budem konecne znova stastna 🙂 aj ekd v srdci mi bude chbat moja malinka:(.. preco cim skor? ja mam vzdy 28-29 chvalabohu🙂
@nikus20
@fidela86 Takže ja 1DC,sviňa jedna červena prišla na 35den!!! Toto je hroooozne,tak sa mi predlžujú cykly,že až 😠 ale nevadí,ideme ďalej,ešte to možno do Vianoc stihneme 🙂. A keď nie,tak po novom roku Pôjdeme na IUI,ja už viac nemienim čakať.Moja ,ty sa neboj,tvoj anjelik ti isto pošle bábätko už čoskoro,isto tam hore naháňa Pánbožka ,,aby ti doprial 😉 Prajem ti to zo srdiečka ....A vy v žiadnom prípade nereagovat až vám zaklope mrcha na dvierka,,pošlite ju tahet,musí si vystačít somnou 😀
@fidela86 A ty ako,kedy testujes??? Ja som 1DC ale nevadi...Držím paluchy 🙂
@danielka20101989dadus no dúfam ako zatal MS odišlo a mám len výtok ale Ms bolesti mám :/
@nikus20 ale pošli ju dokelu 😉 A koľko sa snažíte ,resp. od kedy? Neboj,možno ešte nieje nič stratené 😉
@danielka20101989dadus len dúfam že sa nerozbehne 🙂)...druhy mes.posielwm ako idem na wc dúfam že krv nenájdem 🙂
@danielka20101989dadus och, to mi je luto, skoda, ze vam to tento mesiac nevyslo...hmm...ale ako si ja taky cas vravim, dalsi mesiac, dalsia sanca...co ine nam ostava...A VDAKA za prianie, si velmi zlata...Panbozka nahanam pravidelne, tak raz mu so mnou snad dojde trpezlivost ;)Drz sa a vela pozitivnej energie posielam
@danielka20101989dadus A co sa testovania tyka, ja som zatial este ani raz nic netestovala, tak by som to sice rada tento mesiac pre ten najrelevantnejsi dovod porusila, ale...uvidime...zatial mi dnes, zajtra mam MS v kalendari "naplanovanu", takze to este mam na take nieco cas minimalne do utorka...aj ked podbrusko pobolieva od piatka...tak neviem teda, lebo mna vzdy zvyklo az doslova par minut pred spustenim MS...toto je trosku zmena po 1x, ale pripisujem to Inofolicu...Tam zacinam pozajtra 4.balenie a teda 2 mesiace uzivania mam za sebou...

@seraa ďakujem dúfam že má to poteší a dotiahnem do konca 🙂