Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@danielka20101989dadus presne tak, ako pises 🙂 pre mna je len tazke to sklamanie v den, ked dorazi MS, ale inak to tiey beriem len ako postup do dalsieho kola ;) Tak sa budeme informovat, ako to pojde tento mesiac 🙂 Ahojky
@fidela86 Jasné 😉
@acerka11 myslím na teba,drž sa,bodaj by ti to vyšlo 🙂
@danielka20101989dadus dakujem ale nevyslo to.....spinim uz a dnes mi zacala klesat teplota.....uz to viem druhy den......uz som aj vyplakana a neviem ako dalej......
@acerka11 ooch,nieeeee,to to nieeeee...Moja,vyplac sa najviac ako môžeš,potom utri očká a ideme ďalej...Je to smutné,že sa toto deje,že tie,ktoré najviac chcú a túžia nie a nie otehotnieť...Viem že je to ťažké, ale ty si silná,my raz tou mamou budeme,.Zlato,idú Vianoce,trošku si oddychnes,tá atmosféra ti trošku rozveseli srdiečko,a uvidís,že drobcek si k vám nájde cestu...Ach,moja,drž sa.Mrzí má to...Opatruj sa...
@seraa ahoj moja no mozno mas pravdu.....teraz do posledneho tretieho kola nejdeme....necitim sa nato v ziadnom pripade......manzel teraz berie lieky na znizenie prolaktinu a zvysenie testosteronu tak uvidme.....naskor 3-tie IUI februar......skor nie......mozno je to stres alebo nieco ine ocom este nevieme....a ty sa mas ako.....daj aspon ty pozit. spravicky
hej dajte pausu a uvidis pride to
ja nic nove som dnes 9 dc a uz ani neviem lebo kazdy mesiac je inak ovu aj dlzka cyklusu
idem asi skusit nejake to centrum len ze co povedia a tak , donesiem aj moje vysledky
z folukomet. a HP a uvidime ... inak do nicoho velkeho ako laparka, prefuk ci iui sa nechystam 😒
nemam cas a ani nervy a ani kuraz na to ... tak neviem... stale dufam ze to pride samo..
@seraa @acerka11...ahojte babule...takze nove info dneska som sa vratila z ba ..bola som v tom centre GIN- FIV...porozpravali sem sa s lekarkou pozrela na všetky vysetrenia čo mi robila moja ženská ...zobrala mi krv a spravila ultrazvuk...12.12. ma objednala na tu laparku ....zacinam mat obavy ci to zvladam...akoze dala mi na vyber ci mi to ma spravit ambulante (nie laparku) ale jednoducho take vysetrenie ale ja som si zvolila tu lap. snad som spraviladobre...obavy mam z toho ci to zvladnem bo som v živote nebola hospitaliz. alebo pod narkozou ....drzte mi palce
@veeeron ja som bola 24.9 na tom, doktorku mám Stenovú. pomohlo mi to na menštruáciu, lebo ja som vôbec nedostala bez duphastonu, už som mala dva krát cyklu presne, naposledy na 27 den, dnes mám 23 den cyklu rátala som že tak v nedelu, pondelok dostanem a mala som teraz hnedé špinenie na nohavičkách tak ma ide porazit že zasa sa nepodarilo a dostanem :(
@vanesa73 čo sa týka menštr. ja mam pravidelnu plus minus 2 dni..inak presnu ako hodinky v živote som neužívala antik. a ani nič inééé teraz beriem uz 3 mesiac kys. listovu...to špinenie môže niečo znamenať...pokial nekrvacaš tak je to v poriadku...čo sa tyka laparky mam sa na niečo špecialne pripravit?
@veeeron neviem doktorka ti určite všetko povedala, pôjdeš na tie predoperačné vyšetrenia,v deň operácie prídeš ráno tam oblečieš sa do takej košele a lahneš si tam, budeš čakať kým pôjdeš na rad, predomnou bol jeden pán, medzi tým mi dali nejaké oblbováky aby som nebola moc v strese, potom si len pamatám že som si išla lahnúť na sál a už si nepamatám nič. ked som sa zobudila bola mi hrozná zima tak mi dali dva paplony,a strašne sucho v ústach som mala, neskôr mi dali napiť, chvíľu som tam ešte ležala ( v tej istej miestnosti ako som ležala pred operáciou) a potom ma previezli na izbu. na druhý deň asi o 9 som išla domov. to máš super že si nikdy nebrala anitku,ja beriem ten gs mamavit tam je kyselina lystová aj nejaké dalšie vitaminy, to beriem už vyše roka. koľko sa vám nedarí otehotniet?
@vanesa73 a potom po operacii? mala si bolesti? my sa snazíme už cez dva roky....ja som mala všetky vyssetrenia negat. manzel mal prvypermiog. zly potom sa to upravilo len čajom a v pohode cakala som ze mu budu robit dneska novy a nic ....na poslednom spermiog. bol v januari tohto roku...a dakujeeem moc za info a vy kolko sa snazite? ja myslim skor ze mam nejaky blok prečo nie som este tehu...ale snad sa to vyriesi cim skor
@veeeron po operácii som bola ubolená, jednu hadičku som mala na moč, a dve také neviem ako sa to volá tam išla krv s tej rany, potom ešte v ten den mi dali dole to kde išiel moč,ked som išla prvý krát cikať strašne to bolelo, chodila som jak pokakaná tak pomaly. na začiatku išla aj trocha krv s toho moču ale potom už nie.
pre mňa boli prvé dva dni najviac bolestivé, od tretieho dňa bolo o niečo lepšie.no mohli mu podla mňa spraviť ten spermiogram veď január je už dávno ked na tom bol, môj bol tiež na tom a mal dobré výsledky tak on je ok.
ja som vysadila antiku koncom septembra 2012, takže rok aj dva mesiace. nechápem kde je problém, myslela som ked budem po operácii že sa hned podarí ako budem mat menštruáciu. a stále nič, pritom aj ovuláciu som mala, dosť bolestivú, tak sme sa snažili aj predtým aj potom. tak držím palce
@vanesa73 to si mala aj hadičky?tie ti dali este v ten den preč? ako dlho si ich mala? nemohla si chodit normalne na wc?..brala si si tam aj jedlo navyse? posla informacii kt. mi dali na papieri ( co mi dali domov ) tak ze podavaju večeru od 6-7 .no lenze ja som zvyknuta jest aj o 11 vecer...a bola si s niekym na izbe alebo si mala štandard?,,,strašne moc moc dakujem za kazdu info...vazim si to a drizim hrooozne aj tebe palce nech sa vám to čím skôr podarí...som čitala ze najvacsia sanca je otehotniet az do 6 mesiacov od laparky...tak si drzme palce aby sme sa buduci rok mohli radovat z detičiek🙂
@veeeron hej tie hadičky som tam mala už ako som sa zobudila z narkozy, ten na moč mi dali preč hned ako to bolo do určitej miery plne, kým som tam mala málo moču mi to nechceli dat preč, tak som sa snažila viac pit aby to bolo čím skor plne, ked mi to odpojili to bolo trocha neprijemne ale to je sekunda. potom už ked mi to dali preč išla som normálne na wc to sme mali na izbe, bola som tam aj z jednou babou čo si dala robit silikony takže v pohode boli sme len my.jedlo bolo niak tak na večer boli to makové rezance ale ja som skoro nič nezjedla lebo mi bolo na nič, nemala som moc chut jest takže to mi vôbec nechýbalo.neviem čo by som ti ešte také povedala, ja som si zobrala rajec zo sebou a nejaké kekse ale tie som nejedla, to pitie si určite zober a nočnu košelu, papuče. no viem že do 6 mesiacov je najvačšia šanca a ten čas tak rýchlo letí a stále nič :( snád sa nám to budúci rok už podarí
Ahoj mamičky, tehulky...s drahým sme sa rozhodli cca pred pár mesiacmi,že si "prestaneme dávať pozor". žiadne extrémne snaženie sa, nechávame to na náhodu. Veľmi sa ani nesledujem,ale tentokrát neviem čo si myslieť - mnzs mi mešká už týždeň,pribrala som narazovo 2 kg, tak som si spravila testíky, ale 3xnegatívny. Mnzs stále nič, ale cítim tlak a v podburšku už týžden,ako keby som to mala dostat. Čo si o tom myslíte?????
No mi sa snazime uz o babo od oktobra
@carie32 aj ja snažilkujem už 7 rokov čakám a stále nič a tiež ked vydim obchod tak tam vbehnem a kukam aj po internete a priatel mi hovory že už zase no čo už inak sa neda teraz berem kyselinu listovu ELASTI-Q tak uvidíme či to vynde ☹ ☹
Ahojte..pozerám, že nie som sama s MS v nesprávny čas, keď by som najviac chcela aby meškala...to je škoda a niekto, kto dieťa ani nechce ho má..síce sa snažíme druhý mesiac, ale uvažujem o nejakej - akejkoľvek podpore..čaje, cviky, vitamíny alebo niečo také..máte s tým niekto skúsenosti? Ďakujem a držím nám palce! 🙂

@fidela86 Nie je zač 😉 a vďaka za energiu 🙂 Inofolic je skvelý 😀 držím palce,aby ti to vyšlo 😉 Nevadí,že došla,však svet sa nezruti ,iba trošku sklamaná,ale ideme ďalej 🙂Raz sa to podarí 🙂 Drz sa 🙂