Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@carie32 chodili sme do heliosu v Martine tam mi dali tabletky CLOSTIBEGIT a potom 2 krat mi dali injekciu a stale nič a si myslim ze to budem mat koli preci mam ju velmi tažku ☹
Ahoj my už sme to riešili v centre Iscare v bratislave. Našťastie stačila laparoskopia a podarilo sa, a brala som inofolic dva krát denne. Manžel mal spermiogram v poriadku. A vy plánujete ísť tiež do nejakého centra?
@carie32 jeej, teší ma že máš mesiac do pôrodu 🙂 pre vysvetlenie: včera som si začala čítať príspevky na tejto téme a ty si bola medzi prvými prispievajúcimi. ,,Vytipovala" som si teba a ešte jednu, ktorá už podľa úvodných príspevkov otehotnela, možno vďaka inofolicu. A práve teba som chcela nájsť, že či sa zadarilo. Tak to berem ako nakopávač - že to mám skúsiť aj ja ten inofolic 🙂 dúfam, že je všetko OK a dieťatko bude zdravé. Ozaj a kedy sa to má začať brať? Ď 🙂
@borkavan nie je na predpis, hocikde v lekárni ho kúpis, ja som ho objednavala na www.magister.sk niekedy maju dobré akcie.
My už rok v decembri. Už boli aj na vyšetreniach. Všetko ok. Od januara mi ide doktor pomôcť s ovuláciou že necha dozrieť viac vajíčok ale ja to nechcem. Pôjdem len na tú folikulometriu. A začala som s ovul.testovať. Tak dúfam, že to už príde.
@seraa juuuj dakujem ti moc....ani neviem sama ako rychlo som sa odhodlala...manžel bol dosť v šoku že som sa rozhodla tak strašne rychlo...vlastne este v ten den ako mi povedala ze je volny termin...zasa čakať po sviatkoch sa mi nechcelo...aspon mozem oddychovat a cerpat energiu...uvidiiime ako to dopadne....noo keby si mala tak pravdu že by som otehotnela este pred zakrokom ...3.12. ma prist mrcha tak uvidiiim
Ahojte,dievčata,tak ako sa vám vodí,my stále nič,cez víkend bola ovu,tak to este mozno stihneme,do Vianoc 😀 mrcha by mala prísť 24.12 tak som zvedavá 🙂 držím vám palce
@carie32 jeeeeeeeeeeeej,tak bude to dievčatko,kraaaasne 😉 držím palce 😉
@danielka20101989dadus Ja čakám ms tento týždeň, ak to nevyšlo, na Vianoce bude ovu a zároveň posledná šanca na vianočný darček od môjho muža 😉
Taktiež všetkým držím prsty!
@nair 🙂 tiež dobre 🙂 Veď raz sa to podarí a práve teraz bude čas zázrakov a splnenych priani,tak by vtom bol čert aby nám to nevyšlo...držím palce 😉
ahoojtee 🙂 dneska som sa vybrala s manzelom kupit kyselinu listovu, chcela som pred tehot.a v tehotenstve co sa berie ale zial nemali tak som kupila s vitaminmi B6+B12+C+E
to je dobre nie???
@newesta môže byť aj B-čko 🙂 ja mám odskúšany inofolic, vrelo ti ho odporúčam 😉
My sme sa rozhodli pre bejby len minuly mesiac začali sme len tak skusat ...myslím ze už som mala aj po plodnych dnoch nakolko ovulacne testy som si ani raz nerobila...teraz mi už 7. den meska menstruacia robila som si aj test no bol negativny ☹ v piatok idem k doktorovi som zvedavá co mi povie pretože mi menstruacia nikdy nemeskavala...tak.neviem ci testy su spolahlive ?
@danielka20101989dadus ale my sme v nemecku a nasli sme len toto:Folsaure800(kys.listova)
+B6+B12+C+E
@michaeladankova možno si mala ovulku neskôr,a preto je ešte test biely,ale držím paluchy,aby sa podarilo na prvý šup 😉
@newesta taktoto neznam...ale určite to bude stačiť ,veď by to nepredávali,keby to nepomáhalo😉. Hlavne kľud,aby sa zadarilo čim skôr 😉

@zabkaevicka uplne ta chapem, ja uz sa mala strasne stavy a to sme sa snazili asi rok a pol, ale teraz mam uz mesiac do porodu 🙂 skus inofolic si kupit, mne pekne nastartoval cyklus. Chodite aj do nejakeho centra?