icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

danielka20101989dadus
24. jún 2014

@acerka11 Hej,ku Galadovi,ohľadne zatiaľ laparoskopii,chcem ju absolvovať na Sliači,lebo toto Brezno-nemocnica myslím-to je des..Počula som kadečo naňho,také zmiešané pocity mám z toho,ideme tam po známosti ...IUI skúsime po laparke...sama som zvedavá čo mi povie na tú moju otočenú maternicu 😝 ( maam ju otočenu,nejako zle klenutú či čo)keď budem vedieť čo a ako určite podám správy 😉

acerka11
24. jún 2014

@danielka20101989dadus no som zvedava ako dopadnete....ale v kazdom pripade drzim palce.....on je super clovek....nemozem na neho ani pol slova povedat.......ku mne prisiel po laparke aj ked ma neoperoval len bol pri operacii....a robil mi vsetky IUI a tam zena nespi a vravim super super pristup...budem cakat na spravicky

seraa
24. jún 2014

@mon777
ahoj, mna tiez bt stresovala hlaVNE KED SOM MALA 37,1 A DOSTALA SOM MS
nie vzdy som mala klesnutie a tak takze u mna nespolahlive
jej polka cyklu nooo tak to drzim palce!

seraa
24. jún 2014

@danielka20101989dadus
mozno je problem ta maternica a jedno iui s trosku hormonami by to vyriesila
som zvedava co vam povie, takze odhodlana na laparku??

seraa
24. jún 2014

@acerka11

moja ak uz si "tam" neni teraz tak si uz "skoro tam"
lepsie vysledky spg , ty uplne ok , spermie sa lepsia .. verom ze budu dobre spravy ...
drzim palce nech su uz tento mesiac

mon777
25. jún 2014

@seraa Ďakujem 🙂 Hádam sa to podarí...a keď nie, tak nie. Nemôžem sa z toho zblázniť, lebo ma porazí 😀

mataa85
25. jún 2014

ahojte, my s priateľom pracujeme na bábätku už 3 mesiace a stále žiadne výsledky. Tak snáď bude mať naše snaženie úspech.

Inak, som na tomto fóre nová a neviem sa úplne zorientovať tak mi prepáčte ak niečo niekde zle spravím alebo kliknem

seraa
25. jún 2014

@mataa85

ahoj a vtaj

tak teda drzim palce , ste uplne nazaciatku takze si to uzivaj 🙂

jaruska18
25. jún 2014

Ahojte 🙂 aj my sa s priatelom snazime o babatko..ale mala som problemy ze som 3 mesiace v kuse krvacala..dali mi norethisteron,a jeden krat som uz mala normalnu menstruaciu..tak sme si povedali ze to je asi skoro ale vyskusame..ovulaciu som mala az na 22 DC, tak uvidime..bolo to pred 4 dnami, dnes ma zacali boliet prsia,podbrusko..a v podbrusku som dnes citila rake jemne chvenie ako keby vibracie..nikdy som to nemala..je skoro mat nejake priznaky, ale aj kamoska 5 dni po styku vedela ze je tehotna hned jej bolo zle..ja mam dostat mrchu o tyzden..tak uvidime ci pride 🙂

mon777
25. jún 2014

@mataa85 Ahoj 🙂 Neboj, keď budeš potrebovať poradiť, tak sa stačí opýtať. Ktorá vie, poradí 😉 My sme tu už také stálice...a poviem ti...snaženie tri mesiace...pre mnohé z nás je to už strááááááááášne dávano, čo sme sa snažili LEN tretí mesiac. Tak ja len dúfam, že sa aspoň vám podarí o čosi skôr, ako nám 😉

mon777
25. jún 2014

@jaruska18 zlatko, chceš vedieť pravdu? Ja som sa sama seba už toľko napozorovala, že je to pre mňa už klišé. Sama si uvedomujem, že každý cyklus si vravím, "takto som sa ešte necítila"...no...vždy som si našla iné pocity, alebo to boli tie isté, len som ich inak pomenovala. Ja len dúfam, že teda sa teraz mýlim a to, čo cítiš je ozaj to pravé orechové 😉 Držím päste 🙂

jaruska18
26. jún 2014

@mon777 dakujem 🙂 ja tomu velmi neverim ale podarit sa moze 🙂 ty sa tiez iba snazis,alebo uz aj mas drobca? 🙂

mon777
26. jún 2014

@jaruska18 Ešte sa len snažíme, no stále sme len vo fáze - keď to bude, tak to bude. Nemáme za sebou rady lekárov, ani neteestujem ovulku ani nič. Jedine čo si zaznamenávam do mobilu (mám tam taký kalendárik) MS a sex. Začala som si merať BT ako kedysi, no veľmi ma to stresovalo, tak som s tým prestala.
S mužom ešte bývame u jeho rodičov, no pracujeme na vlastnom domčeku (čakáme na schválenie hypošky v banke), tak keď sa podarí (ak sa podarí), naplno sa do toho vrhneme už vo svojom. A hlavne ešte nemám po svadbe nový zdravotný preukaz a lekárov mám v meste narodenia, nie v mieste bydliska, takže ich musím zmeniť sem k nám, no to ma nikto nezoberie bez preukazu poistenca 😀

jaruska18
26. jún 2014

🙂 ani ja netestujem ovulaciu ani nic...zena nemusi mat ovulaciu vzdy v strede cuklu...kamoska otehotnela 2 dni pred mrchou..a to si myslela ze sa nema coho bat 🙂 budem drzat palce nech vam to vyjde skor.alebo ked uz budete vo svojom :-

danielka20101989dadus
27. jún 2014

@acerka
@seraa Tak baby,včera som bola na Sliači v Gynpore a výsledok nelichotivý 😝
Mám zvýšené hodnoty estrogénu,( ale to nieje až také zlé) ,mám hormon.cystu a pco vaječniky,a kvôli tej mojej otocenej maternici je vraj na 95 % isté,že prirodzene neotehotniem,a doktor mi povedal ešte aj to,že zjavne neudržim plod,twda nieja ale maternica....Mam ju opačne klenutú,tým pádom mám vysoko krčok,a do kanálika ktorým prúdia spermoše sa plavci dostávajú ťažko...Navrhol nám IVF,ale videla som na ňom,ze dosť váži slová,vraj sa nemám vzdávať aj keď prognôzy niesú dvakrát priaznivé 😝 Ozaj,bol veľmi citlivý( asi aj kvôli tomu,že som plakala potom čo mi povedal,že na 95% neotehotniem prirodzene,) neskutočne vzdelaný,venoval nám veľa času,som rada,že sme boli..No a výsledoj toho všetkého je taký,že v pondelok ideme na IUI 🙂 Skúsime to,stratiť nemáme čo..Držte palce,určite sa ozvem 😉
@acerka11 Kedy máš kontrolu?

hazelgrace
27. jún 2014

Ahojte, pripajam sa uz aj ja a velmi sa z toho tesim 🙂) s priatelom sme sa konecne rozhodli, ze je najvyssi cas na babatko, tak dufam ze nase snazenie bude coskoro uspesne 🙂

acerka11
27. jún 2014

@danielka20101989dadus
ufff no moja tak toto niesu nič moc správy ale ja verim to aj tak pojde...ked uz nie prirodzene tak inak......som velmi rada ze z primara Galada mas taketo dobre pocity.....je fakt skvely clovek a odbornik......strasne silno vam drzim palce nech sa IUI podari......budu ti ho robit na Sliači?......potom povies ako si to pocitovala ty.....ôebo ja som asi specialny pripad co sa tohto týka......ja kontrolu nemam ziadnu len cakam ci mrchana pride alebo nie a uvidi sa.....stale sa necitim nijak zvlatne....normalne ako kazdy iny mesiac takze sa snazim toom ani nepremyslat......jasne neda sa to velmi ale fakt sa snazim 😉 ....buedm cakat na spravicky co a ako

mon777
27. jún 2014

@jaruska18 ono sa dá hocikedy. A podľa toho, čo čítam na MK, tak je to pravdepodobnejšie, ako cez vypočítanú ovulku 😀

mataa85
27. jún 2014

@seraa hej no sme naozaj na začiatku, ale myslela som si že to bude hop-šup..nejaké rady čo ďalej ak to rpedsa nepojde?

jaruska18
27. jún 2014

@mon777 veru..ked to clovek najmenej caka tak vtedy to vyjde..nieje dobre sa na to sustredit a rozmyslat nad tym cele dnii 🙂

mon777
27. jún 2014

@mataa85 myslím, že drvivá väčšina už tehotných alebo už maminiek, ti bude radiť, aby si na to nemyslela. Ale môj osobný názor je, že aj ony na to mysleli, pretože minimálne ak nie počas cyklu, tak na jeho konci, keď zistíš, že vložky položené na záchode na poličke ti je treba, príde ti smutno, že to znova nevyšlo a tvoj termín pôrodu sa odložili minimálne o ďalší cyklus 😅 A to už spolu s tým prídu myšlienky na to, že čo ak, veď ani MS neznamená, že nemôžeš byť tehu, lebo si niekde na nete čítala, že sa hlavne prvorodičkám stáva, že menštruujú často až do konca prvého trimestra a pri tom ani nevedia, že sú už tretí mesiac tehotné...

Takže myslím, že sa ťažko radí, čo a ako ďalej, keď sa to na prvý, druhý, tretí ... piaty pokus nepodarí. Hovorím. My s MM sa "snažíme" už rok a stále nič, no ja aspoň viem, že chyba je v mojom cykle,lebo nie je pravidelný a teda aj možnosť otehu je ťažšia + som bola bez ovulky, takže tak.

@jaruska18 no akurát ak si čítala celý môj príspevok, píšem Maťke, že či na to myslíš, či nie, šancu máš stále takú istú. Teda aspoň to je môj názor. Mimčo proste príde kedy ono chce a je jedno, či si rátaš plodné dni a testuješ sa ako divá alebo nie. Ak má prísť, príde, ak nemá, nepríde.

mon777
27. jún 2014

Ach, baby...zasa sa to u mňa opakuje a zasa neviem prečo 😀 Tuším by som v tejto chvíli mala rada v rukách konečne nový preukaz poistenca, aby som mohla nabehnúť k dokimu 😖
BT nemeriam, preto tam chýba krivka 😀 Len nechápem to debilné špinenie v polovičke cyklu 😖 Žeby ZASA raz len búrenie hormónov?

seraa
29. jún 2014

@danielka20101989dadus

ahojky,
to mi je luto ale viem ako sa citis , nam povedali to iste :( ale ja uz spom pocula tolko tychto dopvedi a parom sa podarilo IVF je dost aj vleky busnise a najlhsie je to dnes poslat ta tam a o ni ine sa nestarat
nam jeden povedal ze muz ma ok hormony a teda jedine ivf ze nevie rpeco sa nedar a druhy(rodinny znamy) ze ma nizke hormony a treba skusit hor. liecbu a na ten isty papier pzoerali
nasim znamim povedlai ze ona ma uplne zle vajicka lenive a ovulacia nedozera a muz zle spermie ze neni sanca na deti , taka kombinacia a otehotneli normalne takze doktor zase nevie vsetko
ale jasne ked sa dlho a dlho nedari treba vyskusat vsetko
noo drzim palce nech to vyjde .. to ta on poslal na iui? ten sity lekar? a to doteraz ini nevideli???

seraa
29. jún 2014

@acerka11
@seraa
@veeeron

baby 2 dc :(

mataa85
29. jún 2014

@mon777 ďakujem Moni, naozaj pekne si to napísala. Snažím sa na to nemyslieť..uvidíme čo bude ďalej. Čítala som o kadejakých čajoch, podporách, vitamínoch, vyšetreniach, testoch,...len je ich veľa a ked je človek na začiatku nevie sa veľmi orientovať, čo funguje a či vôbec...

acerka11
29. jún 2014

@seraa do kelu ☹ ....je mi to luto.....to su najhorsie dni toto......neviem ci povzbudzujuce slova pomozu ale niesmieme sa vzdavat.....ja zatial nic nove....mozno uz zajtra budem na tom podobne ako ty 😒

danielka20101989dadus
30. jún 2014

@acerka11 Tak my sme dnes boli na IUI,no som rada,že už mám po ,dosť to bolelo teda ,teraz už ok...Akurát trošku špiním,inak v pohode ,už len vyčkať na výsledok 🙂 Držim stále palce 😉

@seraa Mrzí ma to ☹ dokelu...Ale hlavku hore,,ideme ďalej,..

acerka11
30. jún 2014

@danielka20101989dadus no to ano....zažitok to teda nieje nič moc....ale v každom pripade sa to dá vydržať.....prvá hodina po zákroku bola pre mňa nič moc teda......neviem si predstaviť že by som mala isť hneď preč.....veľmi ti držím palce aby sa to podarilo...veľmi veľmi....ja ešte stále nič......teda mrcha nedošla zatial ale chválabohu mám toľko roboty že SKORO na to nemám čas myslieť 😉

mon777
30. jún 2014

@mataa85 tak tak. a zasa sa podľa mňa ani nedá spoliehať na to, čo zabralo iným, pretože každá sme iná a aj naša reakcia sa určitú "metódu" môže byť iná 😉

acerka11
1. júl 2014

@danielka20101989dadus
@seraa
@veeeron
takže dievčence ani 3IUI nič....začinam špiniť.....asi som najivka keď verím že prirodzene otehotniem