icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

danielka20101989dadus
1. júl 2014

@acerka11 Vôbec niesi naivka...Ja tiež,aj napriek tomu,že my povedali ,že je viac ako 95% isté,že neotehotniem prirodzene verím tomu,ak by sme neverili,tak by to nemalo zmysel...Mrzí ma to....Vyplač sa,uvar čaj,niečo si prečitaj a oddychuj ak je to možné...Raz sa na nás šťastie musí usmiať 🙂 posielam <3,držkaj sa...

mon777
1. júl 2014

@danielka20101989dadus
@acerka11
baby, neviem prečo, ale ako tak čítam koníka, tak podľa lekárov prirodzene dnes neotehotnie takmer nikto a predsa vidím mesto plné tehuliek, takže nevešajte hlavy 😉

acerka11
1. júl 2014

@danielka20101989dadus dakuje za srdiecko.....potesilo a dojalo.....nedokazem oddychovat.....radsej budem pracovat aby som nemala cas na to mysliet......zas musi prejst par dni aby to akosi prebolelo.....a zatial ani neviem ako to budeme riesit dalej

acerka11
1. júl 2014

@mon777 kebyze mam aspon 25 rokov tak sa na to budem pozerat inak ale takto je to o inom

mon777
1. júl 2014

@acerka11 pozri, v dnešnej dobe sú prvorodičky staršie, ako 37, tak potom? 😉
A ako dlho sa už vlastne snažíte?

acerka11
1. júl 2014

na taketo vekove prieskumy sa ja možem z vyšky vakašlať kedze ja mam takmer 32 a moj manzel ma 40....snazime 2,5 roka

mon777
1. júl 2014

@acerka11 ☹ tak ani ja tomu moc neverím..ale tak treba sa držať každej slamky...či? my sa miminku nebránime už rok a stále nič a tak počas cyklu to tak neberiem, ale keď príde MS, je mi do plaču...

danielka20101989dadus
1. júl 2014

@acerka11 Neďakuj 😉 To je v pohode,viem sama veľmi dobre,že mať podporu je dôležité...Ty si ako ja,tiež sa zavalím robotou,trikrát preukladám skrine,a vymenim zaclony ,len aby som nemyslela na výsledok...Teraz som odišla na týždeň k švagrinej ,majú 3 mesačnú princezničku,tak si popri nich liečim srdiečko...My sa snažime pomaly 5 rokov,ja budem mať 25,muž má 33,spermiogram na výbornú ,ja relatívne ok( keď nepočitam dlhé cykly,a tú otočenú maternicu) a aj tak to nejde...Ani takou polohou ani onakým spôsobom,uvidíme čo bude o dva tt na kontrole po IUI..Znášam to to snaženie a neúspechy kadejako,raz dobre,raz horšie.Plakať už nevládzem,ale každy neúspech ma posúva ďalej a ďalej...Viem ako sa cítiš,vás trošku tlači vek,ale verím,že ten náš čas príde...Raz musí...Dopraj si teraz čas,nech to prebolí,a znovu nájdeš chuť začať odzačiatku..Veľmi ti prajem,nech na Vianoce už budeš kaprom hostiť fazuľku v brušku 😉 A kedykoľvek sa budeš potrebovať vyžalovať,sme tu 😉
@mon777 Veď ani nevešiame hlavy 🙂 Ale treba sa raz za čas posťažovať 😀 Občas to na človeka už doľahne,vieš..A zvlášť vtedy keď to čakáš najmenej..Rok je ešte relatívne v pohode,ja som si myslela,že budem tehotná ledva si muž trenky vyzlečie ,a prd..Ale vždy sa nájde niekto,kto to mal stokrát ťažšie ako ja,a dočkal sa..
Tak verím,že sa dočkáme všetky...A to tu už bude potom veselo 😉

mon777
1. júl 2014

@danielka20101989dadus krasne si to napisala 🙂 jasne, postazovat sa treba. Tak proti tebe je rok ozaj malinko, no aj ten rok moze byt zaciatkom piatich. A to by sme obaja neradi. Avsak v drahom mam uzasnu podporu 🙂 vzey, ked mi je smutno, ze sa nedari, pride, obime ma, da mi pusu na celo a povie, ze ma miluje a ze sa nemusim bat, ze ak nebudeme moct mat svoje, adoptujeme si. Je to moj anjelik 😵 ja mu na to vzdy odpoviem, ze zaklad je mat ok moje cykly a jeho to hadam tiez vpokoji, kedze sa teraz po svadbe dostavam znova do normy 🙂

mon777
1. júl 2014

Len neviem, či mám merať BT znovu alebo nie, lebo ma to dosť stresovalo. Ale zasa na druhej strane by som celkom rada vedela, kedy mám ovulku 😀

danielka20101989dadus
1. júl 2014

@mon777 To je super,že stojí pri tebe.Ja mám tiež to šťastie,sme spolu 10 rokov 😉 .Neskúšala si ovu testy od lauritky(0,40€ ) za kus,ja si vždy objednám veeeeľa ovu testov ,a testujem,podľa nich vżdy viem,že ovu je...Za skúšku nič nedáš...Je jedno či sa snažiš rok,dva,5 ,10_vždy je to ťažke keď to nejde...Treba len trošku trpezlivosti,veeeľa vitaminu C 😉 A netreba zabúdať na jednu myšlienku ''Dopraj,a bude Ti dopriate '' 😉
Držím palce

mon777
1. júl 2014

@danielka20101989dadus Máš pravdu 🙂 A testy každý deň? No neviem...nie je to pre mňa. Nebude mi z toho harašiť? 😅 😀

danielka20101989dadus
1. júl 2014

@mon777 nie každý deň 😀 Stači od toho 11dňa ocikať každý deň jeden a testuj kým nebude na ovu teste sillná čiarka,ja miniem do mesiaca max 8 testov,aké dlhé cykly mávaš? Nebude Ti harašiť,chce to len kľud a zbytočne nestresovať..( my ženy zvykneme stresovať keď nie a nie čiarky nabehnúť a keď už sú tak zase stresujeme,že sa nám treba snažiť 😀 ) Ale neber to tak,že rýchlo snażiť lebo je ovu,ber to tak,že vieš že ovu bola-je,a patrične sa priprav na poľubenie mužika 😉

mon777
1. júl 2014

@danielka20101989dadus "a patrične sa prprav na poľubenie mužíka" 😀 😀 😀 😀 Tak toto ma zabilo 😀 A moje cykly? Normálne majú 31 dní, no mala som aj 60 😀

danielka20101989dadus
2. júl 2014

@mon777 😀

mon777
2. júl 2014

@danielka20101989dadus koľko smiechu od rána 😀

seraa
4. júl 2014

@acerka11
ahoj, to snad nie :(
to je mi luto .. ale ako hovori dadus , verit treba aj na zazrak nie cakat ale verit
a to znamena skusit vsetko a ked si skusila vsetko tak teraz cakat na zazrak teda verit
neboj nevyslo iui vyjde naturalne
pozno este treba torksu vylepsit spermie
aj ja mam 31 a skusame vyse 3 rokoch , viem presne ako sa citis :(
ale neboj bude bude bude
hlavne mysli pozotivne

acerka11
8. júl 2014

@danielka20101989dadus
Ahoj moja no ako sa citiš čo je nové?....tfuj tfuj držím palce 😉

danielka20101989dadus
8. júl 2014

@acerka11 Ani newiem ako sa citim,mám toľko roboty ,že nestihám sledovať aký je den 😅 Ale ksicht vyhádzaný 😠 a távneuveriteľá chuť na sladké- ako každý mesiac pred mrchou 😒 Takže asi nič...18 idem na krv,uvidíme...Dakujem 😉 A vy ako? Oddych nachvilku? Držkaj sa,hned ako budem vedieť niečo nové,tak podám info 😉

acerka11
8. júl 2014

@danielka20101989dadus
My teraz skusime len prirodzene bez lekarov a po dovolenke uvidime...co a ako lebo centrum GYNFIV bude otvarat od septembra nove ambulancie v Nitre a v Ziline

veeeron
10. júl 2014

@acerka11
@danielka20101989dadus ahojte holky takže ja tiež ešte stále nič..teraz mi 2 dni meškala ale teraz už začínam špiniť takže už zajtra 1 DC... ale pravda je taká že neriešime tak čo vlastne aj očakávam že? kedže to normálne nepôjde.... ale v kútiku duše som možno verila že čo keby náhodou... ale ako vidím nič.... čo už .. Tiež mi to začína isť riadne na nervy inak... mám teraz prázdniny a totáálna nuda... muž stále v robote a tu si nemám u svokrovcov čo začať.... nebavííííííí ma to tu a potom rozmýšlam nad totalnymi kravinami... radšej by som bola v práci už.... ako sa mi inak máte?

danielka20101989dadus
11. júl 2014

@veeeron My čakáme na výsledok IUI,je to na nervy 😝 Tak to ti závidim,ja newiem kde mi hlava stoji..
Ale kým nedôjde,stále máš nádej 😉 Inak nič,dovolenka žiadna,možno maximalne nejaky výlet cez vikend,stále len práca práca práca ☹ Keby to aspoň na výplatnej páske bolo vidieť 😝 A ak nám to teraz nevyšlo,tak si dávam pauzu...vkladám dotoho všetky nádeje ( aj keď mi doktor v Gynpore povedal,že na 95 % neotehotniem prirodzene,navrhol ivf,iui,a tiež povedal,že je otázne či vôbec donosim plod- mám nejako otočenú maternicu,,tak aj tak si myslim,že iui by mohlo výsť...Newiem,ale ivf si nepripúšťam....nato ja niesom....aspoň zatiaľ....Dúfam,že to teraz vyšlo,ignorujem všetky priznaky na mrchu,a stále verim...Netestujem zatiaľ,možno v nedeľu,hoci ma už viacerí vrátane muža provokuju "testni'' Každý mesiac testovať ovu,potom tehu,a zakaždym prd z toho,ak to už nie,teraz vyčkám a testnem neskôr,ak ovšem nedojde červená lady 😝
A nečitaš? Vezmi knihu a čitaj,pritom sa odreaguješ 😉 Aj u nás to je tak s tou robotou,ja kým prídem domov je 7 a to som už ko 😝
Drž sa 😉

jajka71
11. júl 2014

@danielka20101989dadus my sme boli na IUI vcera, som na tom podobne ako ty:( strasne sa bojim, svokra mi to sprijemnuje, este ze mam otca a surodencov, ci kolegov, ktori drzia palce🙂

acerka11
11. júl 2014

@seraa
@veeeron
@danielka20101989dadus
Ahojte babule no ja mam konecne po mrchavej 😉 ....s manzelom sme sa dohodli ze skusime tento mesiac sexovat co najviac......uprimne nevidim to neak realne ze kazd den kedze pri jeho praci to ani nejde ale tak skusime zo seba vydat co to da a uvidime......inak ten moj cyklus ktorý je 30-34dnovy mi vychadza na dovolenku......ide ma z toho porazit ze na dovcu mi vychadza mrchava.....neviem co robit ci si dat lieky na posunutie mrchy alebo skor skusit clostyl a pregnyl aby som mala ovu skor na neaky 14-15DC kedze ja ju prirodzene mavam na 20-22DC.....jaj neviem no......na dovcu ideme zaciatkom septembra tak musim nieco vyspekulovat aby som si dovolenku uzila......

jajka71
11. júl 2014

@acerka11 prosim neber lieky na posunutie mrchy, to radsej clostyl a pregnyl, mohlo by to uplne znicit tvoj cyklus, viem co hovorim, vie to urobit riadnu neplechu v organizme

acerka11
11. júl 2014

@jajka71 dakujem za nazor a aj ja sa pravdupovediac k nemu priklanam......nechecm si rozhadzat cyklus ked sa tak ukrutne snazime o babatko......asi to poriesil tym clostylom a pregnylom a budem dufat ze sa mrche vyhnem cez dovolenku 😉

danielka20101989dadus
11. júl 2014

@acerka11 Super plán 😉 Vraj stačí každý druhý den sa "posnažiť" ale u nás to očividne nieje ten prípad 😠 A kam idete na dovolenku,k moru? Možno práve tam sa zadarí 😵 Užijete si oddych,vypnete,vyspíte sa doružova a potom už len // 😵 😵 😵 Držím palce 😉
@jajka71 Ubkás to newie nik,akurat pár kamošiek,ja som to nechcela pred nikým hovotiť,lebo všetci by ma len znervoznovali otátzkami či to vyšlo,..Ak to má výsť zak to vyjde 🙂 Držím palce,a o dva tt sabpríd pochváliť 😉

acerka11
11. júl 2014

@danielka20101989dadus unas to min mesiac aj bolo ze kazdy druhy den v strede cyklu...myslim ze aj viac 😀 ...ale tento cyklus by sme chcely potiahnut cely intenzivnejsie 😵 😀 teda ak to bude mozne 😉 ....ano ideme do chorvatska zaciatkom septembra....

danielka20101989dadus
11. júl 2014

@acerka11 No parááááda,chorvátsko 😵 Tak tfuj tfuj nech ste tam traja,alebo sa ,minimálne traja odtiaľ vrátite 😉

acerka11
11. júl 2014

@danielka20101989dadus heh že ake vtipy hadžeš na piatok 🙂