Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ja som bola v martine, a kazali mi 23-24.7. ist na krvne testy a neskor sono, ze ak mi to spravi moja doktorka, tak nemusim ist do martina, tak idem na krvne testy, podla usmernenia, ja sa nikam neplasim:(
tak som tehu🙂
dakujem, az sa bojim tesit, aby to nebolo predcasne🙂)
no ja som si urobila tri testy v priebehu dvoch dni a potom krvne u doktorky, na sone som este nebola, ale zrejme pojdem buduci tyzden
@jajka71 gratulujem zo srdiecka.... Aky to bol pocit ked Ti lekarka povedala, ze Si v tom?!?! Ja Sa neviem na to dockat... Hlavu hore a dufam ze raz Sa to stane aj nam 😉😘😉
lulecko 2311 ked mi volala sestricka (moja doktorka ma dovolenku, ale sestricka vedela, ze mi moze zobrat krv, lebo jej to doktorka napisala v predstihu a mala som so sebou spravu z MT), neverila som vlastnym usiam a stale mam pocit, ze ma ma niekto ustipnut
mon77 to poznam, to co pises, ze pichanie ako keby niekto pichal ihlami, to bolo vcera:(
ja som to tiez mala tam, nechcem ti nieco nahovarat, ale ja to mam po stranach
ahojte baby pridávam sa k vám - prvosnažilkám 🙂 snáď čoskoro všetky objavíme // na teste 🙂
@jajka71 Ja uz som aj rozmyslala ako by som to manzelovi oznamila a Este ma zatial Nic originalne nenapadlo... Snad to budem moct skoro riesit...
Drzim palce a kasne tehulkovanie...
😘😉😘
@mon777 no,ja som si nakoniec robila test a chovam sa presne ako som si myslela. Nahovaram si ducha. Robila som si aj vcera a skoncilo to hadkou,lebo som mlela len o tom a vytacala ho do svetla a podobne kraviny, tak moj mily sa nastval a vyhodil ho, ze mi prepina. Tak som si potajomky urobila dnes druhy a zas tam nieco vidim, ale to asi len ozaj chcem vidiet. Ale vies, ukaz chlapovi test...pokial tam nie je ciara ako fixou tak nic nevidia. Ja tam vidim aj ked nie je 😀 😀
@ariz máš fotku? Daj 🙂
@pitufinka Alchemilka je dobrá aj na to, že potom MS nie je taká bolestivá 🙂 A určite ňou nič nepokazíš. A tá moja kamarátka, ktorá mi ju bude dávať, ona to pije raz za čas tri mesiace 3x denne každý deň a potom zasa tri mesiace nepije a nebýva jej zle, MS jej chodí pravidelne a ovuluje vždy v ten istý DC 😀

@jajka71 si tehu ale ked pojdes zajtra na sone este nic nebude kam sa ponahlas iba sa vynervujes.daju ti kontrolu o 14dni