icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ariz
24. júl 2014

@mon777 no práveže tu nie je ani ten kanálik, takže nemám čo skumat 😅

mon777
24. júl 2014

@ariz Lepšie pre teba 🙂 Aspoň sa nebudeš zbytočne nádejať 😉 Všetko zlé je na niečo dobré 😉 🙂

ariz
24. júl 2014

@mon777 to hej 🙂 no nevadi, ked bude tak bude

mon777
24. júl 2014

@ariz Veď toto, že keď bude, tak bude 🙂

mon777
24. júl 2014

Ach, znova ma pichá do brucha 😖 Au, au ☹

pitufinka
24. júl 2014

@mon777 aj ja mam všetko pravidelne zvycajne ale bolestivu mám riadne skúsim vyskúšať od dďalšieho cyklu (ak teda nevyslo :D)

mon777
25. júl 2014

@pitufinka skús. Jej to pomáha, tak to chcem skúsiť aj ja 🙂

lulecko2311
25. júl 2014

@ariz
@mon777
ahojte snazilky, dufam, ze nevadi, ze Sa k vam pridam. No nedalo mi napisat po vasej komunikacii s rozoberanim digi testu 😁😁😁
Ja som Si od noveho roku povedala, ze pokial mi mrcha nebude meskat min.5 dni tak Si test nerobim... My sme zacali na ostro v maju 2012, v oktobri 2012 som potratila a odvtedy Nic. V pondelok sme boli na hormonalnycb krvych testoch a spermiograme a bud.tyzden budu vysledky.
No v nedelu mam dostat a uz dneska som mala hneducky vytok, takze ta svina asi dojde... 😞😞😞

mon777
25. júl 2014

@lulecko2311 ja som ho mala na 44 a 45DC. Dnes om 47DC a výtok už druhý deň nemám 😀 Takže pokoj 😀 Možno sme na tom rovnaku a mrcha nám nedojde najbližší cca rok 😀
Dúfam 😅

lulecko2311
25. júl 2014

@mon777 Skusala si inofolic? Vraj je vynikajuci na upravu cyklu a ovulacie. Mne chodi na striedacku mrcha na 27den a 32den, takze mozme povedat ze pravidelne a aj tak pre z Toho... A esteraz mi niekto povie ze to pride ked to nebudem cakat tak ma slahne pepka...

mon777
25. júl 2014

@lulecko2311 moja rec! Nenavidim, ked mi ludia hovoria, ze to pride, ked sa na to nesustredime a nebudeme na to mysliet. Ked mi to vravia, mam chut ich poslat do teplych krajin 😀

zuzanag1
26. júl 2014

Ahojte, my sa snažíme od decembra 2013 a stále nič ☹ všetko možné robím vykladam si nohy po sexe, sexujeme skoro každý druhý den, pijem čaj s alchymelky, Jonášová metóda. genetické vyše krv bude až o 9 týžd, priateľ spermiogram ok .-((((((((((((

mon777
27. júl 2014

@zuzanag1 nevzdavaj to 😉 ja som si povedala aj s mm, ze od buduceho cyklu makame na vsetky obratky - ovu testy, bazalna teplota, jeho spermiogram, caj z alchemilky, inofolic - proste ze ak to rok neslo spontanne, skusime "zatlacit na pilu". A ja uz nachystana s tabulkami a testami na dalsi cykkus po ms, ktoru stale nemam som tym ovu testom neodolala a aj tak som zacala testovat uz tento cyklus, aj ked nechapem, co ma k tomu viedlo. No a teraz zistujem, ze mi budu v buducom cykle asi nanic, lebo mam slabunke ruzove prekvapenie na tehu teste zo vcera a silnejsie z dnesneho rana 🙂 a ovu test mi to ocividne potvrdzuje, lebo ma kolajnice, jak bratislavska stanica 😀 😀 😀 kuk album, ak chces 😉

kattulienka
27. júl 2014

Babi aj mi sa znazime dlho.vsetky vysledky su ok.teraz mi doktorka dala Duphaston.mala to niektora? Pomohlo vam to? Dakujem

lulecko2311
27. júl 2014

@mon777 Ahoj moja, gratulujeeeem k dvom //. Das nejaky typ co a ako 😉? Nech je nas takych viac. Drzim palce a krasne tehulkovanie...

lulecko2311
27. júl 2014

@zuzanag1
Ahojky, my Sa snazime od potratu 18mesiacov. Ja mam 33r., manzel 34r. My sme Sa dali na testy, mne musia krvne testy zopakovat lebo mam nieco s hladinou prolaktinu a manzel Bude mat vysledky spermiogramu bud.tyzden. Dneska cakam mrchu a ked pride nasadim Si bud tyzden Inofolic ktory mi kamoska dovezie zo svk...
Drzim palce.

mon777
27. júl 2014

@kattulienka ja som ho mala kedysi. Pekne mi chodila mrška na čas 🙂
@lulecko2311 Ako som písala v poslednom príspevku, tak som sa len zmierila s tým, že sa odbudúceho cyklu do toho vrhneme naplno...A...očividne (klop, klop na drevo) sa nebudeme musieť 😀

mon777
27. júl 2014

Toť výsledok....
Neviem, nepýtajte sa ma, prečo som robila ovu testy 😀 Niečo mi asi šepkalo, že musím 😀 A pomalinky tmavli. A potom prišiel včera v práci jeden slabunký tehu test, dnes ráno druhý - silnejší 🙂 A super silný ovu 🙂

lulecko2311
27. júl 2014

@mon777
ja som Si robila ovu test dva dni dozadu a mala som slabu druhu ciarku a to mam dostat mrchu dneska... Uz netestujem... Bojim Sa sklamania, ked pride, tak pride, ked nie 😢 opijem draheho, kedze ja by som uz nemohla 😉

mon777
27. júl 2014

@lulecko2311 😀 😀 dobrá stratégia 😀 Aj ja mám pocit, že to u nás tak dopadne, keď to oznámim po návšteve Dr. drahému 😀

lulecko2311
27. júl 2014

@mon777 Takze ja uz nemeram Nic, ovu, bt, debiliny, zbytocne Sa Len stresujem kvoli tomu... Takze Si nasadim Inofolic a alchemilkovy cajik a tot vsjo. Nemam uz nervy na vsetko...
Este sme boli aj na navsteve, nevideli sme Sa dva roky, no dotycna vie, ze som potratila a opyta Sa ma kurnik sopa ako pokracujeme v plodeni... Ze aby sme nemysleli na to... Och jak ja tieto slova nenavidiiiim!!!!

ariz
28. júl 2014

@mon777 jeeeeeeej 🙂 no co, ako? vyzera to dobreeee 😎

mon777
28. júl 2014

@ariz zatiaľ je to len o dohadoch, že či ozaj 🙂 Uvidíme. Dnes budem volať Dr. Hádam už nedovolenkuje. A ak hej, zajtra som doma, tak zavolám aj zajtra 🙂 Uvidííííímeeee 😵 Dnes som chcela robiť znova tehu testík, no žiadny doma nemám, nebolo času kúpiť 🙄 Tak urobím zajtra 🙂 Ale dnešný ovu vyzerá tiež celkom dobre 🙂

ariz
28. júl 2014

@mon777 ja by som utekala kupit, by som nevydrzala do zajtra 😀

mon777
28. júl 2014

@ariz kúpim dnes 😀 Urobím v robote 😀 jak v sobotu 😀

ariz
28. júl 2014

@mon777 som zvedavaaa

mon777
28. júl 2014

@ariz aj ja.

sumilenka
28. júl 2014

Ahojte babule, rada sa k vám - prvosnažilkám pridám. My sme sa začali prvýkrát snažiť teraz v júli. Podľa hlienu v čase plodných dní (12. a 14. dc), ale samozrejme si od toho veľa nesľubujem. Pochybujem, že by sme mali toľko šťastia 🙂 Budúci týždeň uvidíme. Ale aspoň viem, že nebudem na to všetko sama 😉 Želám vám veľa trpezlivosti a optimizmu pri snažení 😉

lyli5
28. júl 2014

@sumilenka Ahoj, vítam ťa tu a držím palce aby sa to podarilo 🙂

727zuzana
29. júl 2014

@sumilenka tak aj my sa snazime od juna, v podstate iba ako sa pritrafi, tak do utorka cakame a bud pride mrska alebo nie 😀 som zvedava ako kazda dopadneme =D