icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

acerka11
30. okt 2014

@veeeron
@11miuska11
@danielka20101989dadus
@seraa
Ahojte babule....tak dnesne vysetrenie dopadlo chvalabohu dobre.....aj ked sa babo neskutocne vrte a nechcelo sa dat pomerat za ziadnu cenu ale nakoniec sa to podarilo......najprv dr.robil sono zospodu a povedal ze takto to asi nepojde zeje zle otocene tak robil cez brucho a tam tiez nepochodil.....tak sa vratil zo spodu a po neakom case sa to podarilo......manzel v cakarni bol uz nervozny kde som lebo ine zeny vychadzali a mna nebolo 😀 .....no co uz mame malu vrtulku v bruchu.....dnes mame 5,2cm a dalsiu kontrolu 27.11. pokial sa nic nebude diat....dr. bol so stavom spokojny tak sme aj my 😀 .....babulky myslim na vas a drzte sa

gemma123
3. nov 2014

Ahojte baby, tak ja sa tiež pridávam k prvosnažilkám..rozhodnutie snažiť sa padlo začiatkom júla, ale uvedomila som si, že mám polyp na meternici, a že mi doktor vravel, že ho treba dať von, keď budeme chcieť bábätko...a tak v auguste hysteroskopia, potom čakať 2 cykly a začiatok snaženia mohol začať...takže sa snažíme druhý cyklus a je mi jasné, že aj tak z toho nič nebude nakoľko môj drahý chodí na týždňovky a plodné dni nie vždy vystihneme...našťastie od decembra má novú prácu a už bude pekne so mnou domka a naše snaženie sa môže rozbehnúť naplno...
mám strašný strach, že nebudem môcť otehotnieť lebo moja sestra mala problémy a bábätko nikdy nedonosila a tak má teraz 2 nádherných adoptovaných krpcov...centrum síce začali navštevovať a prišli jej na to, že má nepriechodné vaječníky, aže sa jej tvoria nejaké krvné zrazeniny...začala chodiť na injekcie a už bola veľká pravdepodobnosť, že by nemal byť problém, aby bábätko donosila, no žial počas tých 4 mesiacov sa jej nepodarilo otehotnieť a to už prišla na rad jej prvá bambulka...
nemeriam a netestujem viem, že by to u mňa bolo len horšie príliž by som všetko pozorovala a viem, že psychika vie dorobiť veľa...
všetkým Vám, ktoré už tehu ste gratulujem a tým ktoré nie prajem čo najskôr ten krásny pocit....

veeeron
Odpoveď bola odstránená
veeeron
3. nov 2014

acerka11
@11miuska11
@danielka20101989dadus
@seraa

ahojte bambule takze dneska už som myslela že vám sem pridám foto // a nejako nič...meškáme 6 dní....(nikdy mi to tolko nemeškalo max.3 dni a na ten dalsi to uz prislo)...dneska navečer hnedasté špinenie....myslíte si že sa už môžem rozlúčit s myslienkou o // ? som uz na nervy....je mi zle , chodím stale na wc, tri dni dozadu ma neskutocne bolel chrbát, vcera ma preháňalo, dneska mi je zle od zalúdka....a pobolieva ma podbruškom....co si o tom myslíte?

leren1
3. nov 2014

@veeeron vyzera to na tehu 🙂 aj ked mne hnede spinenie zacalo ked som mala mimomaternicove...a aj po meskani som mala negat.test...skus testnut neskor alebo na krvicku ku gyn...spinis moc ci menej ?

veeeron
3. nov 2014

@leren1 test nic neukazal ale nebol to prvy ranny moč....teraz navečer som začala viacej špiniť....akože zdá sa mi to čudné že 6 dní mi to mešká a test nič neukazuje

leren1
3. nov 2014

@veeeron nooo priznaky na to su 🙂 este nic nieje stratene :') vyzera to na tehu,drzim palce 🙂

veeeron
3. nov 2014

@leren1 no bodaj by si mala pravdu...po 3,5roku by sa už aj mohlo nejako podariť....dakujem za povzbudivé slová

veeeron
3. nov 2014

@leren1 takže tehu to nieje...dorazila mrcha...☹

leren1
3. nov 2014

@veeeron ooooou to ma mrzi ☹ svina hnusna...ale ideme dalej raz sa to podarit musi nie ? 🙂

11miuska11
4. nov 2014

@veeeron juuj...to ma mrzi :( ved sa to uz musi podarit...sakra!! ozaj,inofolic si neskusala?

acerka11
4. nov 2014

@veeeron ach moja mrzi ma to.....uz som ti chcela pisat ako to bolo s mojim spinenim....ja som spinila az neskor....az ked som meskala asi 3 tyzden zacala som spinit na hnedo....je mi to luto ☹

veeeron
4. nov 2014

@11miuska11
@acerka11 co uz nevadi. Uz som naozaj myslela ze vam sem dam tie // a ono to bol plany poplach. Inofolik? Ten som uzivala dlho asi 5 krabiciek som vyuzivala. Len ked mi zistili imunologicky problem tak som prestala. Nechapem preco mi to zacina takto blbnut. Ved doteraz som to mavala pravidelneee. Tak ma to dost zaskocilo. Takze uz asi naozaj prestavam tomu verit ze sa nam to podari prirodzenou cestou. Uvidim co mi povie este ten liecitel. Ked ani to nepomoze tak uz teda neviem. Na umele teda na iui este nechcem ist. Aj ked mi povedala dr.ze je veeeelmi velka pravdepodobnost ze sa to podari. Ale predsa je to zasah do tela. Chcem sa tomuto vyhnuuut. Pekny dnik holky. A vy sa drzte.

lucia92
4. nov 2014

Ahojte. pridavam sa ku vam a dufam,ze aspon jedna mi bude vediet povedat, ako mam niektore veci riesit. Od augusta sa snazime o babo, ale tym ze mam cyklus priemerne 52 dnovy, tak mam aj plodne dni tak vselijako. Jedina vyhoda je, ze ked mam ploddne dni to citim na pravej strane pri slabine. Doktorka mi povedala, ze ten cyklus sa mi upravi este ale ze to nie je az taky problem no nam sa stale nedari a nedari. Myslite si ze to moze byt tymi dlhymi cyklami? alebo koli otocenej maternici? Dakujem 🙂

11miuska11
5. nov 2014

@lucia92 ja mam otocenu maternicu a otehotnela som v 60 dnovom cykle :D Neboj, date to. drzim palce 🙂 snaz sa zdravo jest, hybat sa na cerstvom vzduchu, muzovi zakaz bicykel a saunu 🙂

11miuska11
5. nov 2014

@veeeron juj, :/ budem na teba velmi mysliet, nech nas potesis cim skor dobrymi spravami 🙂 posielam pozitivnu energiu 🙂

lucia92
5. nov 2014

@11miuska11 moj muz je stale na polovackach tak mam co robit aby som ho kolkokrat pockala kym pride :-P myslim ze sa este nesnazime tak dlho aby som bola z toho smutna ale je to nespravodlive ze zdravy mlady clovek co chce babo sa ho nevie dockat a kadejake take co ani nevedia ako a s kym su tehotne a nevazia si to.
....ty si ten tvoj dlhy cyklus aj s doktorom riesila? Neviem ci mam ist s tym ku doktorke...skusam 1 mesiac alchemilku tak uvidime 😉

veeeron
6. nov 2014

@11miuska11 Ďakujem moc už som sa ukludnila z toho šoku že to bol plany poplach...v utorok idem k tomu liecitelovi tak snaaad to nebude už dlho trvať... 😀 a ďakujem za energiu...myslím že ju tu potrebujeme všetky 😀

karkulka2014
7. nov 2014

Ahojte,
tak my sa už snažíme skoro rok a pol a stále nič. Už sme začali riešiť rôzne vyšetrenia...všetko bolo v poriadku. Pred týždňom mi urobili laparoskopiu a hysteroskopiu a až tam sa konečne ukázalo prečo sa asi nedarí. Nie som zástancom hneď všetko riešiť lekármi a liekmi...ale po tom všetko mi prišlo ľúto, koľko sme sa snažili..koľko cyklov som už verila, že som tehotná a potom zistím, že to nebolo ani možné. Dnes idem k lekárovi na kontrolu, tak som zvedavá čo mi povie, že aké sú možnosti.

katkatonkova
10. nov 2014

@karkulka2014 ahoj...no my sa snazime asi pol roka...no my uz aj mame svoj vek 36/39..a snazime sa o prve...tak do konca roka este zabojujeme a potom pojdeme do nejakeho centra a uvidime ako dopadneme....daj vediet ako si dopadla u doky a co ti vlastne zistili....budem drzat palecky....

krestankalivia
10. nov 2014

Ahoj my tiež práve začíname.. Za nami je jeden mesiac snaženia, zatiaľ bez výsledku, ale ideme na to ..... 🙂 dúfam sa nam do max. pol roka podarí... Veľmi túžime po bábätku, tak uvidíme.. 🙂 Baby veľa šťastia :D snád už o taký rôčik budete mať svoj batôštek :D

11miuska11
10. nov 2014

@lucia92 podla mna skoc k lekarovi, nech ti povie, co a ako. Ci je vsetko v poriadku 🙂 Pre tvoj klud. Alchemilka je super napad 🙂 Ja som isla aj do inofolicu a podarilo sa. Skus si vygooglit o nom 🙂

lucia92
11. nov 2014

@11miuska11 chcem aj ku doktorke ist len este pockam kym mi skonci tento cyklus lebo dufam ze vdaka bylinkam sa konecne zadari. Ja uz som aj inofolic mala dr mi povedala ze mi to aj cyklus upravi a s nim ani len o jeden den nepohlo. Akurat od vcera u mna prebiehaaju plodne dni tak uvidim ci toho mojho chlapa dnes prehovorim..v poslednom case je stale uhundrany a unaveny 😒

kikaknrk
11. nov 2014

Ahojte baby, my sa uz snazime od augusta a stale nic ☹ Dufam, ze sa to uz coskoro podari...

veeeron
11. nov 2014

@acerka11
@11miuska11
@danielka20101989dadus
@seraa
ahojte holky mouje...takze dneska som bola u toho pána liečitela a zistil vešmi veľa zaujímavých vecí..v prvom rade sa ma opytal ci mi padaju vlasy ze ich mám choré...dalej zistil problémy so štítnou žlazou a to podstatnééé je že mám zapalené vaječníky....hlavná vec že chodím k dr...a vsetky vytery vysledky su v poriadku...predpísal mi rôzne kvapky kt. mám užívat ked sa nám podarí otehot. mam mu hned volat...a ked nie v januárii mám príst k nemu znova...tak držte palce púštam sa do boja .-D ale verim ze to uz pomôze

patricia128
11. nov 2014

Baby čo poviete?..vidím dobre //..?????

acerka11
12. nov 2014

@patricia128 áno vidíš dobre 🙂

acerka11
12. nov 2014

@veeeron ej ha.....no pevne verím že ti pomoze ten pan liecitel a aj tie lieky ktore ti dal....hlavne sa pozitivne nalad ze vsetko vbude dobre a ze vsetko zanedlho skonci a budes tehula.....drzim ti silno palceky 🙂

danielka20101989dadus
12. nov 2014

@acerka11
@veeeron
@seraa Ahojte 😉
Veron,neboj, tým, že to odhalil poznáte príčinu a ja verím, že čoskoro sa dočkáš.Je dobre, že si bola, niekedy to chce takto prirodne dopomôcť.Takže len rýchlo nasadiť kuru Ja som tiež prekonala zápal vaječníkov aj maternice -nič príjemné (mala som bolesti ) odporučam ti sedave kúpele z brezovej kory a harmanceka, mne veľmi pomohli.Strašne vám držím palce baby, sama viem ako táto záležitosť so snažením bolí,však 5rokov urobilo svoje aj somnou, ale verím, čo verím, som o tom presvedčená,že nakoniec sa dočkate aj vy, držím palce 😉
Ja v celku ok, citim sa fajn,akurát začínam mať dosť veľký problém zaviazať šnurky od topánok 😅 Myslim na vás 😵
@patricia128 A jeeeje je to tam 😵

acerka11
12. nov 2014

@danielka20101989dadus
to je ale krásne bruško......ja ani zdaleka nemam take len take sadielkove a ty mas pekne okruhle....som strasne zvedava ako budem vyzerat ja o 4 tyzdne.....netusim a ani si len neviem predstavit ako rychlo sa budem zvacsovat....no peknucka si 😉