icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

rica1
23. feb 2015

@lienka22110 ahoj, no a ako ze vylucil ureaplazmy? kym neurobi ster a nevydu negativne tak ureaplazmy nemoze vylucit 🙂 a jasne spg musi byt, ale ten by som sla dat urobit do nejakeho najblizsieho car tam ho urobia kompletnejsi ako na urologii, lebo tusim na urologii robia len mnozstvo a pohyblivost a pritom je dost dolezity aj tvar spermii takzvana morfologia....

lienka22110
24. feb 2015

@rica1 ahoj tak neviem ako to zistil hneď vtedy 😕 ale ster mi bral a v piatok som volala o výsledky a všetko bolo negatívne 🙂 no tak to neviem ešte sme o tom nezisťovali akurát len čo mi ten môj doktor povedal že na urológii ale stým sme sa rozhodli ešte počkať, veď ešte sme mladí tak začínam s Inofolicom a uvidíme 🙂

maminkakatkaslniecko1
Odpoveď bola odstránená
maminkakatkadaniskova2014
Odpoveď bola odstránená
ariz
25. feb 2015

Ahojte baby, zase som tu zavítala. Niesom teraz aktívna snažilka,ale keby bolo tak ziadna tragedia. Pretoze dokedy budem hovorit teraz nieje najvhodnejsia chvila, ze 🙂 Takze som zase vosla do mojho osialu "som v tom". Raz za cas som si vzdy ista ze som. Zatial nikdy nevyslo. Ale tentokrat som si ista :D Mešká mi 4 deň. Testy negatívne. Mám nafuknute bruško a napätie az pobolievanie ako ked sa blízi ms. A dost ma smädí a už druhú noc som sa nevyspala. A samozrejme otacam test, do svetla test, kazdych 10 minut nan pozeram ako chora 😠 Prsia ma ale nebolia. Par dni dozadu som mala citlive bradavky,ale teraz ani to moc nie. A nevediet na com ste poznate asi kazda

maminkaanka22514
Odpoveď bola odstránená
veeeron
12. mar 2015

@danielka20101989dadus
@seraa
@acerka
@11miuska11 tak ahojte holky moje ....dost dlhu dobu som tu nebola...takze nastali nejake posuny. v utorok som podstupila iui a teraz čakám na výsledok..tieto dva týždne budu o nervy....viem ze by som nemala na to mysliet..ale jednoducho sa to nedá..asi ma pochopíte...tak prosím držte palce nech to už konečne vyjde , nech sa to podarí

danielka20101989dadus
13. mar 2015

@veeeron Moja,držím siiiiiiiiiiiiiiiiiilno palčeky 😉 Jasné,vieme,že nemyslieť nato sa nedá...Ja som tiež po iui šalela,a odratávala dni...U mňa to však nevyšlo,no hneď ďalší cyklus nato som bola vtom ani newiem ako 😅 Aj napriek ich prognózam,že s takou maternicou ja na 95% prirodzene neotehotniem...a vidíš iui nám nevyšlo,a aj napriek tomu som dnes širšia ako dlhšia (pozri foto 😀 ) a o mesiac budem mamou....Nech to dopadne teraz s vami akokoľvek budeš maminka 😉 A budeš skvelá maminka 😵 Teraz sa hlavne neboj,povedz si,že bude ako má byť,pohladkaj bruško,,daj si čokoládu na nervy a vyčkaj výsledok.Veeeľmi Ti želám konečne tie // čiarky.A informuuuj nás.Opatruj sa 😉
@seraa A ty ako,ço nové?
@acerka A ako sa darí Vám?
Ja som babule už fakt jak hroch,no serem nato-však som zato bojovala takmer 5rokov,tak sa tešim a užívam si tieto krásne chvílky s bruškom...Do pôrodu ešte nejaký ten mesiac,no začina mi lepiť 😅
Dúfam,že sa máte ok,a že aj ostatným babám sa čonevidieť podarí,ide jar,slniečko dodá potrebnú energiu,a s energiou pride chuť na snaženie.Držim palce 😉

jankadanka45687w
Odpoveď bola odstránená
julypetkova
13. mar 2015

@veeeron tak nech sa uz zadari ,drzim prsty 😉

veeeron
13. mar 2015

@julypetkova Ďakujem

janina1007
14. mar 2015

Ahojte babulky... dnes som nasla tuto temu.... tiez som prvosnazilka uz 2,5 roka... chcem sa opytat ci niekomu pomohlo IUI k tehu a ci vam to vyslo na prvykrat... dakujem a drzme si vsetky snazilky prsty aby sme cim skor kocikovali...

seraa
14. mar 2015

@veeeron
wow! drzim palce! hlavne klud a pozitivitA 🙂
ja nic nove ale momentalne ma to ani netrapi mam milion inych veci teraz...
drzte sa
@danielka20101989dadus oohh kedy mas termin, uz mas nakupene?
drz sa a hlavne nech ste zdravi!

veronikm
Odpoveď bola odstránená
veeeron
27. mar 2015

@seraa
@danielka20101989dadus
@acerka takze holky iui nevyslo nadej bola v pondelok ked som si nasla na teste ducha. 2 dni mi to meskalo a dneska som zacala spinit. Takze nic. Nadej zhasla. Ide sa dalej

seraa
30. mar 2015

@veeeron
neboj teraz nevyslo neskor vyjde ... skuste vsetky pokusi a uvidis ze bude 🙂 v podstate nemate nejaky vazny neprekonatelny problem...
inak skusala si test aj teraz ?

veeeron
30. mar 2015

@seraa ja viem praveze teraz ta mrcha je nejaka divnaaa. Ja co mavam 2 a 3dc silnejsie teraz len akovjeby som trocha vuac spinila. Vcera bola este krv dneska na 3dc len tmavy hnedasty vytok. Tak netusim. Ked mi to skonci sa pokusim testnut. Bo min.tyzden ked som sa testovala som mala ducha na teste.

veeeron
30. mar 2015
katka676
31. mar 2015

myslím že je to tam..čiarku pekne vidieť. Gratulujem @veeeron

veeeron
31. mar 2015

@katka676 noooo netesim sa..to som testovala min.tyzden v pondelok a uz v piatok som zacala spinit a v sobotu sa spustila mrcha. Takze aj ked vysiel test takto tehu nie som.

seraa
31. mar 2015

@veeeron
nechcem davat nadeje ale mrcha este nic neznamena.. testni po nej
juj bodaj by vyslo ,drzim palce!

veeeron
31. mar 2015

@seraa no už som niečo také počula...uvidiim ked úplne skončia tak sa určite testnem..ale pochybujem o tom...velmi tomu neverim že by to vyšlo

erika7689
31. mar 2015

Ahojte prvosnažilky... 🙂 pridávam sa k vám aj ja 🙂 vysadila som len teraz HAK, koľko by som podla vás mala počkať kym sa začneme snažiť?všade píšu niečo iné, tak mam v hlave zmätok 😒 Dakujem vopred za rady 🙂

lucinka3289
2. apr 2015

Dnes poobede testnute 28dc

janina1007
7. apr 2015

Ahojte babulky... vo stvrtok mame nase prve IUI... myslite na mna a drzte palce aby nam to vyslo... dakujeme a pekny dnik zelam 🙂

its1mishell
10. apr 2015

Ahojte... Nemáte niekto skúsenosť s tým, koľko trvá kým žena otehotnie po dobratí antikoncepcie? brala som ju asi rok, teraz sú to 4 mesiace po dobratí tabletiek a ja neviem kedy môžem čakať, že ostanem tehotná... súvisí to s niečím (napr s druhom tabletiek, so stresom, s organizmom)? 6.6. mám svadbu a som veľmi zvedavá, či to môžem čakať už do svadby alebo až po 😉
(predtým som brala tabletky asi 2 roky a trvalo cca 6mesiacov, kým som ostala tehotná...avšak toto tehotenstvo nevyšlo a musela som ísť na interupciu ☹ ... preto sa teraz zaujímam o všetko čo sa toho týka, lebo chcem aby som bola zdravá ja aj dieťatko...)

evittam
10. apr 2015

@its1mishell Ahojky. Tak ja som pred 1.tehu brala ATK cca 7 rokov a otehotnela som za 3 mesiace po dobrati. Pred 2.tehu som brala 5 rokov a podarilo sa dokonca po 2 mesiaoch na prvy a a jediny pokus😉. A mam dve zdrave a krasne deti. Ale samozrejme kazda sme ina,kazdy organizmus je iny.

its1mishell
10. apr 2015

@evittam ja už mám 4 mesiace a stále nič ☹ dúfam, že je všetko ok a že to príde...hlavne sa bojím vzhľadom na to, že som podstúpila interupciu...dúfam, že to na môj organizmus nemalo nijaké negatívny vplyvy...

11miuska11
30. apr 2015

@veeeron ahoj moja. Ja som tu dlllho predlho nebola...ako sa mas? Nieco nove? Myslim na teba :-*

veeeron
1. máj 2015

@11miuska11 ahojky ved ani ja...akosi sa tu už nestretáme....mam sa celkom fajn IUInam nevyslo aj ked som tu dávala foto tehu testu ale nic z toho nebolo...mrcha dorazila straaasne slabunka ako keby ani nebola tak som este dúfala.... nedalo mi to tak som sa znova po nej testla a uz to bolo negat...teraz mi znova skonicili...takze pokracujeme znova v snazení....a ty ? ako to vyzerá u teba?