Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte baby,,, my sa snažíme 1,5 roka, brala som antiku 8rokov,,, a po vysadení nastal kolotoč., ako vyvolavacku bo ms nechodila,,, mala som ranku na krčku, ale vyliecena,, začala som pit alchemilku +inofolic,, 2xms prišla pekne sama,,,mám nepravidelný cyklus a teraz 45 deň a ms stále nikde,,, idem brat ešte dustapon,,, tak asi keď nepríde pôjdem na injekciu
@danielka20101989dadus moja gratulujem k malinkééému....a prajem vela zdravíčka a nekonečné množstvo krásnych spoločných chvíl...držte sa ... 😀
@seraa ahojky u nás tiež nič nové neriešime to ..úplne sme to vypustili z hlavy, pretože sa snažíme toto leto nasťahovať do domčeka....tak sme to trocha odsunuli na vedlajsiu kolaj....a popravde pomalicky sa nejako asi zmierujeme s tým, že budeme len my dvaja... bez detičiek...kúpime si dvoch psíkov a bude... a vy? aj si od tej doby niečo podstúpila alebo poriešila? ci tiežto nejako vypúšťate z hlavy?
@veeeron
Ahoj, nie nepodstupila a tiez to momentalne neriesime
Mam ine zdravotne problemy teraz a tiez sa budeme stahovat.. takze. Uviidme..
Potom neskor ked stale nic uviidm co som schopna podstupit...
Zatial o ivf a take veci nemam zaujem
Takze tak
Drz sa a dufam ze prave ked sa necaka tal to pride 🙂
@seraa no tak to je supeeer ...takze tiez stahovanie?...sme na tom rovnako....u nas to by sme sa nacakali keby to vyslo bez ivf...taktiež neuvazujem o nicom takom ako je ivf...lenže iná možnost u nas nie je...ze by sa to podarilo prirodzenou cestou tak to by bolá výhra v loteeerii..to nam povedali v brne....od marca sme sa o tomto absolutne nebavili...len teraz min. tyzden sa ma manzel spytal co a ako ci si spravime vylet do brna...do toho centra...zatial sa na to necitim uvidiim ked sa nastahujeme....budeme mat mozno na to viacej casu...teraz mame plnu hlavu nákupov a riesenia nábytku...bo vsetko sa robi na mieru...tak neni cas ist do brna a zaoberat sa niecim ..drzim palce
@janinsita jeee, pozeram si diskusie lebo my sme sa začali "snažiť " resp nedavat si pozor teraz od oktobra a natrafim na poznámku,že si v 11tt 🙂 gratulujem, tak predsalen sa podarilo. Myslis, že pomohol aj ten inofolic alebo alch.caj+vitaminy? lebo chcem niečo začať užívať na podporu, tak aby som vedela 🙂
Ahojte baby tak konečne sme v našich plánoch popri hypotéke, zariaďovaní domu a práce prišli k bodu dieťa ✅ tak teraz hor sa na to. Chystáte na prvý sex naplno aj niečo výnimočné ? Ja chystám romantickú večeru a mini šampanské- snáď ten glg či dva ešte možem 😉
@wewe25 Ahoj trosku neskoro pisem ale mi ideme snazilkovat od novembra lebo ted mam aj tak lieky tak som nastvana ze stale nieco a furt sa odklada koli môjmu zdraviu 😠 😠 😠 Ako sa citis a snazis sa pomocou ovu testov ci merias alebo nechavas na osud 🙂 ale drzim palceky aby prislo cim skor malicke a tiez aj ostatnym znazilkam 🙂 😉
@michhaela ajoj😃 No ja si sledujem plodne dni...vypočítavam ovuláciu a mala by som sa trafiť tak uvidíme.mam ma to dokonca aj aplikáciu a je fakt presná 👍 No snažíme sa od 16.10. Pretože sme si dali od antikoncepcie dva mesiace pauzu, aby sa telo zregenerovalo 😊 Mali to byt tri mesiace ale uz sa mi nechcelo čakať. Tak uvidíme 😊 Momentálne mi skončila ovulka, tak možno za týžden skúsim test a snáď // 😍 Držím palce aj tebe a všetkým úžasným babám ktoré si veria a neboja sa do toho ist este pred 30tkou... Co je v dnešnej dobe asi hitom...tak dlho čakať. Ja mam 25 (za mesiac cca) a nemyslím si ze je to priskoro.
@wewe25 Neboj budem siiilno držať palceky aby si mala krásne // a určite sa vydarí... nám sa na prvý šup nepodarilo 😒 ale nič sa nedeje ideme ďalej teraz sme pauzovali lebo došli dáke zdravotné problémy tak už sa neviem teraz dočkať mrchy a ked skonciii šup ide sa na to ziadne dávanie pozor len snáď už mi zase do toho nič neskoci 😠... Nepozeraj na vek už máš na to aby si sa stala mamickou pozri ja budem mat 28r a až ted sa šlo do toho a to všetky moje bývalé spoluziacky sú za vodou pomaly čakajú druhe dieťa a ja? OMG no trošku neskoro ale myslím že nič som nezmeskala neľutujem to teraz budú nervy aby to male došlo aspoň čím skôr a netrvalo to roky.... Ešte niečo keďže si brala antikoncepciu je väčšia pravdepodobnosť že sa vám vydarí šup šup 🙂 😉 🙂
Ahojte, tak pridávam sa k vám aj ja, snažíme sa asi tak od apríla, nie je to síce dlho ale každý mesiac som aj tak sklamaná že stále nič, najhoršie na tom všetkom je že z každej strany počúvam a stretávam známe aj neznáme ktoré sú tehotné a vyšlo im to hneď na prvý krát alebo to bola iba "nehoda" a predsa to vyšlo, počítala som si aj plodné dni ale tento mesiac som sa na to vykašľala že bude ako bude. Bola som u lekára a všetko je v poriadku tak asi sa len nevieme zosúladiť na ten správny deň :/ no uvidíme. Viete mi niečo poradiť zo svojich skúsenosti ako ste tento stav prežívali ked sa vam nedarilo a všetci naokolo boli tehotní ? 🙂
@janinsita nie nemam problemy, po zdravotnej stranke som uplne zdravá, "začali" sme ešte len tento mesiac, takze zatial to nechcem nazvať snažením sa 🙂 Ale nasadila som si pre istotu ten inofolic, ved ubližiť mi to nemôže 🙂 kupila som si 2 balenia a uvidíme. Dohodli sme sa s manželom, že to nebudeme siliť a sexovat jak draci ale iba tak jak sa nam bude chcet len si proste nebudeme davat pozor. Snáď tento kľudný režim bude mať pozitívne účinky a na vianoce dostaneme darček :D
@11hannah11 Ahojky ten pocit poznám že v okolí sa darí a ešte horšie keď dajú otázku a "prečo nechodí" tiež by som rada vedela a to u nás vie len pár ľudí a už sú premudreli... Skúšala si ovu testami že kedy je ovulacia? Nie vždy v strede cyklu je...ja mám cyklus stále 27_28 a ovulacia je vždy ináč dnes mám 9DC a už mam hlienik priehľadný natahovaci a to mi dva cyklusi nechcel hlienik ukázať (bol stres všade či praca ci zdravotných z dôvodov niekedy fakt robí psychika svoje) 😒
@michhaela ovu testy som ešte neskúšala ale už som nad nimi rozmýšľala, snažím sa upokojovať tým že ešte to nie je tak dlho čo to skúšame tak snažím sa myslieť pozitívne že len sa nevieme "trafiť " :D teraz je manžel aj tak na týždňovkach a chodí na víkend domov tak počkám kým bude doma stále aby bol k dispozíci :D a vy sa ako dlho snažíte?
@11hannah11 Mi ešte krátko ja tomu dávam rok len ono prišli zdravotne komplikácie tak jedni lekári že môžeme druhý že radšej nie tak sme pauzuovali a keď už sme mohli tak zas niečo už som stym zmierena ze asi ešte nemôžeme ale už budeme môcť a snáď vážne do toho nič nevleze 😅 ale na prvý šup neprišlo co ja mám kamoski,bývalé spolužiačky vždy na prvý šup a fakt nechápem a iné keď už chcú nejde a nejde... Asi to tak ma byť a dúfam že na vianoce sa nám vydarí a jasné že aj iným snazilkam 🙂 len premyslam či si vypomôcť aspoň ovu testami či nechať na osud... 🙄
@michhaela veď to že v okolí počúvam o ďalších a ďalších tehuľkách, a my stále nič, už keď ma to ako tak prejde a nemyslím na to stretnem nejakú známu a samozrejme je v tom, už som bola v takej pohode a cez víkend som stretla naj kamošku ktorá mala svadbu v septembri a už mi oznámila že je v 6tt, tak ma to zase tak chytilo, na jednej strane sa s nimi teším ale tiež vraveli že iba skúsili a hned im to vyšlo, aj ja som si myslela že na prvý šup sa nám podarí a teraz stále ľutujem že sme nezačali skôr, hned po svadbe, asi počkám do konca roka či sa podarí, a v januári už aj ovu testy vyskúšam, bol by to krásny vianočný darček
@11hannah11 Podarí sa nám to urcite 😉 a vieš si aspoň pozorovať priehľadný hlienik ci?
@michhaela tak sledujem to, minuly mesiac prvy krat lebo zatial sa snažím to nechávať na náhodu, ale čím dlhšie sa nedarí tak skúmam všetko čo sa dá 🙂
Ahojte baby. No jasné. Zase sa mi snívalo ze som videla dve čiarky na teste. Ja som asi šiši 😣 Viem ze je to este skoro- 5 dni po ovulke, ale musela som si urobiť test. A bola tam len jedna / 😒 Co som čakala? Skúsim este o týžden.
Snáď si to len nenamyslam a tie obcasné večerné mierne pobolievanie odbruska a únava sú dobrim znamením ... 😞
@11hannah11 vitaj v klube, som na tom rovnako 🙂 my skusame od maja a stale nic, mozno aj preto, ze priatel chodi na 6tyzd.prec a potom je len tyzden doma a plodne dni vychytame malokedy, ale stale dufam, ze sa to da aj mimo plodnych dni, ved nechce sa mi verit ze vsetky tehotenstva sa podarili len cez plodne dni, to by bolo moc vela nahod nie? 🙂 ( to je nieco, s cim sa ukludnujem) lebo inak som uz z toho taka smutna, presne ako ty pises, vsade naokolo vsetci tehotni, najma taki, co to ani neplanovali
ako to ze som si nevsimla diskusia s prvosnazilkami? :D ..zatial mame za sebou jeden neuspesny pokus, teraz mam jeden cyklus pauzu kvoli infekcii..dalsi dufam uz bude pozitiv a tiez dufam ze to dame vsetky naraz
@lalia87 my tiež od maja skúšame, myslela som si že to vyjde hned na prvy krat ved všade okolo sa to podarilo, môj manžel chodí domov na víkendy a tento mesiac mi vychádzajú plodné dni práve tento týždeň ale tak neverím presne tým vypočtom lebo som ešte neskúšala ovu testy či to tak aj sedí, takže dúfam že to tento mesiac nepremeškáme a vydarí sa. tak budeme si držať prsty a hlavne všade píšu pozitívne myslieť a nemyslieť na to ale tak dá sa to? 🙂
@11hannah11 veru pozitívne myslieť, ale ja to už akosik neviem 🙂 fakt som si myslela, že keď nie na prvý, tak aspon na tretí, štvrtý pokus sa to podarí a ono stále nič. Fakt všetky čo otehotneli na prvý šup mali vtedy plodné dni? 🙂 dnes by mala prísť ms, ale ak má prísť, tak nech má aspoň dva dni meškanie, tým by sa mi podľa ms kalendára posunuli plodné dni na december a vychádzalo by to na čas, kedy sa ma priateľ vrátiť domov. U mňa je ešte aj to, že som max. zdeptaná z práce, každý deň bojujem s tým aby som nedala výpoveď a ukludnujem sa s tym, ze o chvilku pojdem na matersku.. ale ked sa aj nadalej nebude takto darit, tak ja neviem 🙂
Ahojte som tu nova. Od septembra som vysadila antikoncepciu a pokusame sa o drobcer. Rada sa pridam do skupiny prvosnaziliek. 😉 tiez som dufala ze sa podari na prvy krat, ale nepodarilo tak uvidime neskor... Drzim vsetkym palce a tehotnym gratulujem . 😉 😵
Ahojte, aj ja sa pridavam 🙂) Tiez som si myslela ze hupneme na to a bude :D Zacali sme v auguste, a teraz mam dost cervenu cca 8.11 (bo mam nepravidlny) a uz zacinam citit ze dojde, tak stale nic :( chcela som pre nas a blizkych darcek pod stromcek, a mam sancu teda uz len bud teraz, co asi nie :D alebo november.. Zatial nic neberiem, skusala som ovu testy ale tak asi tyzden potom som zabudala a nebavilo ma to.. tiez to zatial nechavame na nahodu. Inak neviete mi v skratke vysvetlit ten inofolic? To mozem aj bez predpisu lekara? Lebo som rozmyslala ze by som si pre istotu dala spravit hormonalny obraz, alebo mam skusit najprv toto..Dakujem a drzim nam palce 🙂
A najhorsie su te otazky v rodine! A babo kedy, neplanujete, kedy bude? uz chceme, vrrrr

@veeeron my sme stale pri jednom a druhe zatial neplanujeme. Ale uz sa to lame trosku a mozno sa o chvilu aj rozhodneme skusit stastie. Predsalen clovek nikdy nevie, ako dlho to bude trvat. :/ Tak sa drze a myslim na teba, kurnik, sak to uz musi vyjst!