Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀
@renimac dakujem za podporu, co sa tyka mojej povodnej otazky, je to v podstate uz jedno, po odpovedi, ktoru mi s ochotou poskytla, uz nemam chut nic riesit.
Neviem ale preco je taka neprijemna a vyjadruje svoj nazor tak agresivne s posmechom. Nie som novoregistrovana, ani taka, co dala cez vikend niekomu a teraz sa boji, ci otehotnie.
Pravdepodobne je to tym, ze konecne otehotnela a teraz moze rozdavat rozumy, vsak? No nic, mozem si aj ja povedat, ze som tu na MK narazila na zlu "skusenost".
ale aka namosurena "maminka" moje nervy :D vsetko sa da povedat ci napisat milion sposobmi, div si od zlosti vlasy nevysklbala 🙂 ci vysklbala? :D
@kikuska12396 ahoj chcela som ti pisat ze co nveho. No ale to uz je dako dlho ze ti to meska a stale nic nie?? Aj mas dake priznaky? Mozno len stres ze co ms nechodi a preto sa to posuva. Zelam len to dobre hadam sa dvoch peknych ciarok co najskor dockas... Drz sa 😉 mne konecne ms konci tak pojdeme nato a budem dufat ze sa zadari a na vianoce budeme 2v1 😉 😉
@lululka22 ahoj 🙂 no dnes je to 48DC a ms nikde ..ale pobolieva ma v podbrušku, mala som 2dni priesvitný až biely výtok ale toľko veľa že som mala mokré nohavičky 😀 a dnes ma trošku boleli prsia tak uvidíme možno z toho niečo bude..podla kalkulačky by som mala byť 6tt+4dni a to by už mal byť test pozitívny ..počkám do pondelka spravím si test a ked bude negatívny objednám sa k dr :D ..a budem ti držať palce nech si nájdeš // a máš krásny darček pod stromček 🙂
@kikuska12396 dakujem a verim ze u teba bude vsetko v poriadku... Tie tvoje vypocty podla aplikacie a kalkulacky su super.. 😉 🙂 drz sa .
@lululka22 dnes som 51DC a ms nikde..test stále negatívny 😒
Babulky konečne 1DC po 5mesiacoch... nasadena pupalka,alchemilka, kyselina listova a gynex... tak držte palce aby sa konečne podarilo... krásny víkend želám 🙂
@kikuska12396 to uz je ozaj dako dlho no ved uvidis co lekar povie .verim ze je vsetko ok 😉
@janina1007 ahoj a coze si tak dlho nemala ms??? Pokusate sa dlho o babo?? Aj tebe pekny vikend 😉
@lululka22 riešili sme CAR od novembra 2014 do mája 2015 tam som si nesadla z lekárkou... tak som sa na všetko vybodla... a teraz to riešim len z gynekologičkou tak uvidíme či sa podarí.... snažíme sa cca 3 roky...
@janina1007 jaj no tak to ti moc moc drzim palce. Nech sa pekne zadari a na vianoce sa tesite z dvoch // na testiku. Aj vies kedy bude ovulka merias teplotu alebo testujes???ci nechavas na nahodu a cakala si len na ms??
@lululka22 ďakujeme 🙂 budem merať lebo som pn inak by som nemohla lebo robím na smeny... keď ms skončí začínam merať a aj testnem... chcem vedieť či ten mix čo mám niečo vyčaruje 🙂
@lululka22 ty si na tom ako? Koľko sa snažíte?
@janina1007 v auguste som vysadila antiko. Ms som mavala presne 28dnovy ciklus odtedy bola ms az po 40dnoch a naposledy po 36dnoch... Cize nie dlho ale dufala som ze sa hned zadari.. Teraz som dva dni po ms zacala som pred tyzdnom merat teplotu a tak uvidime co pomeriame lebo stale tomu nechapem aka ma byt teplota 😉 😉 ale nechavam to este na nahodu ale bola by som stastna mat pod stromcekom pozityvny test 😀 😉
@kikuska12396 ako?? co noveho???
@lululka22 ahoj 🙂 no ms stále nikde ..a budúci týždeň idem k dr tak uvidím čo povie 😉 test som už nerobila naposledy 51dc a bol negatívny
@kikuska12396 ja som myslela ze lekar bol vcera aha tak ved uvidis co bude a mozno aj ms dotedy pride aj ked dlho cakas . ja som sa tiez objednala na preventivnu ked 40dni ms nikde a v den lekara prisla 👍 😉 tak som presuvala .
Ahojte nieco nove?? U mna stale nic ale mam plodny tyzden tak uvidime ci sa zadari. 😉
Nesmieme to vzdať viem že teraz idú vianoce a každá znazilka by si želala krasne // pod stromček a oznámiť v rodine že sa čaká malý potomcek je to krásny pocit závidím čo im to teraz vyšlo...Ale RAZ to vyjde aj NÁM !!! 🙂 😉 Musíme veriť naj by bolo keby sme nič nepocitali vtedy to just príde ale nejde to čo ti poviem taka nedockava že toto není radosť keď ti majú prísť geniálne nové topánky toto je iný dar vzácny darček neda sa ho lusknut prstami,že šup a je to tu hlavne čo sa dlho snažíme.... Tie kocky čo to mali na prvý šup nech nekecaju, neradia,nevedia čo je take niečo čakať že nejde a nejde :'( a sú najmudrejsie....Mi si budeme o to viacej vážiť ten malý zázrak keď príde 😉
@michhaela presne si to vystihla ;)))
@ivka7183015 sme predsa bojovnicky a raz dostane aj mrcha ultimátum na 9mesiacov raz ju pošleme dovolenkovat niekde inde 😀 😀 😀 chceme aj mi vyhrať nie stále len ta hnusna mrcha 😀
Ja som dnes bola u dr a zobrala mi iba krv..a že si mám vo štvrtok zavolať, inak nič neviem.. skúšala som aj test no stále je negatívny 😢 ms som mala naposledy 3.10 ..podla mna to tehotenstvo nieje
@kikuska12396 stale drzim palce tak tebe sa to ozaj dako zastavilo a skoda ze tesn stale nic neukazuje drz sa... 😉

@maminka1986 prepac, som zabudla, ze si tu jedina, ktora bola v centre a dostala nejake informacie 😕