icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
22. dec 2011

@aliaxa bude 😀 . Kazda z nas mava take obdobie, ze vsetko je zle, a noc sa nedari, ja si poviem ze s tym seknem a nemienim uz behat po doktoroch a potom mi 40 povedia ze to bolo vsetko zbytocne. ale nakoniec saz toho vyspim a poviem si ze musim urobit pre babo vsetko, aby som raz nelutovala.

aliaxa
22. dec 2011

@azzura presne tak mas pravdu aj ja urobim vsetko preto len aby sa babo podarilo

azzura
22. dec 2011

@aliaxa tak moja, nesmieme sa vzdat, raz dobehneme do ciela, i ked medzi tým padneme na hubu a le musime sa zdvyhnut a ist dalej, musime!

aliaxa
22. dec 2011

@azzura ja sa ani nevzdam , hlavne ze sa to uz riesi nabuduci mesiac budem zas mudrejsia a ked mi nasadi lieciky tak sa uz budeme len snazit a snazit a takto o rok uz budeme kocikovat alebo aspon mat bruska 🙂

azzura
22. dec 2011

@aliaxa 😀 😀 😀 😀 jasne, bude to TAK!!

vardzikova
22. dec 2011

@azzura no to nieje zly napad .. vyskušam zajtra 😉 😉

azzura
22. dec 2011

@vardzikova priprav sa že sa bude cudovat a smiat sa 😀 😀 😀 😀

aliaxa
22. dec 2011

@azzura chcela by som este priatela poslat na spermiogram len neviem kde sa to robi

azzura
22. dec 2011

@aliaxa spytaj sa tvojho gynekologa, kam poslat mm na smg. Moj mu vypisal žiadanku a povedal presne ku komu ma ist, najprv dosiel na konzultaciu a potom uz aj so vzorkou

aliaxa
22. dec 2011

@azzura skusim hadam tam pojdem aj zajtra ak budu dalsie vysledky a opytam sa ho nech uz mamevsetko pokope

chorucka
22. dec 2011

AHOJTE BABUSE fu vas nebobehnem tolko ste popisali No moje zlate potrebujem radu Dnes rano som trosku spinila a teraz nic a to mam ist na hormon. profil tak otazka znie: kedy mam ist ked mrchana sa nerozbehla a za dalsie potom su sviatky a lekar ma dovolenku v utorok Bojim sa ze to prepasiem

azzura
22. dec 2011

@aliaxa treba sa ist popytat, ked sa nepytas nic sa nedozvies 🙂

azzura
22. dec 2011

@chorucka tak mu zavolaj. a ked to nevyjde teraz tak pojdes dalsi cyklu na krv.

vardzikova
22. dec 2011

@azzura no tak to si viem predstaviť,, ako sa bude rehotať no a čo ,, nech sa smeje 😀

vardzikova
22. dec 2011

@aliaxa a pôjde? lebo môj povedal že jedine v krajnoooom pripade ... 😖 😀

micak
22. dec 2011

Ahojte ! Ako sa prosim vas ma byt alchemilka a ruzovy grep. dzus? Kolko dni a v akych dnoch cyklu? Dakujem 🙂

chorucka
22. dec 2011

@azzura mas pravdu zavolam Sak ked mi dal tu inekciu som si rano myslela ze uz je tu mrchana a ze to bude ako z vodovodu Moj mm by mi povedal TEBE STALE NIECO JE no ja za to nemoze ale on to nechape chlapy si ziju ten svoj svet

azzura
22. dec 2011

@chorucka moja, mm ber jednym uchom dnu a druhym von, sama vies ze nieco mas a hlavne to musis riesit. vsak ked im sa len trosku zvysi teplota, tak umieraju a pisu poslednu volu a pritom o prd ide a tebe ide o babetko a svoj zdravotny stav

chorucka
22. dec 2011

@vardzikova ahoj Ja som vzdy po sexe sla hned do sprchy Od kedy sa snazime o babo tak posledne cislo je vzdy mm na mne a ja mam vankusik pod zadockom a este lezkam Ze vraj sa najlepsie robia deti na koberci 😀

azzura
22. dec 2011

@chorucka 😀 😀 a prečo na koberci?

azzura
22. dec 2011

@micak ahojko, alchemilka sa pije od skončenia mrchy po ovulaciu a grepovy dzus netusim

chorucka
22. dec 2011

@azzura raz som ho tak nasr... povedal ze deti nechce

azzura
22. dec 2011

@chorucka to bolo povedane v afekte. Neboj, to tak nemyslel. Vsak aj ty cokolvek povies ked si nastvana 😀 . Niektore veci s nimi netraba riesit, su z toho nervozny, im uz len hotovu vec treba naservirovat 😀

micak
22. dec 2011

@azzura no pekne, ja ju pijem od zaciatku menzesu...snad to neuskodi. Dakujem 🙂

chorucka
22. dec 2011

@azzura to bolo v nejakom casaku asi pol roka dozadu nejaka baba nemohla mat deti znama jej poradila nejaku rumunku (myslim) v BA liecitelku tak ta liecitelka jej poradila ze to maju skusit na koberci ale mm musi bit na nej a asi o mesiac sa jej chcela ist podakovat ze sa zadarilo ale ta liecitelka niekam odcestoval

azzura
22. dec 2011

@micak aj ja som ju tak pijavla, ale dnes som sa dozvedela že to sa pije az od skoncenia mrchy, tak zajtra si ju uz nedam 😀

fifitko25
22. dec 2011

micak: ja pijem alchemilku od začiatku mrchy do ovu, grepový džús stále 😀 lebo mne chutí 😉

azzura
22. dec 2011

@chorucka my sme to skusali uz aj na zemi a nic 😀 😀 😀 , clovek ked je uplne zdravi tak moze stat aj na hlave a zadari sa na 1x

azzura
22. dec 2011

@fifitko25 mne dnes purina napisala že sa ma piť ked skonči mrcha

chorucka
22. dec 2011

baby ja ked to tu citam sak my sme chodiace lekarne uzivame setko mozne joj len keby to uz zabralo