Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 šalátik spravíme zajtra pekne zemiačkový so zeleninkou a majonézou, ktorú budem sama šľahať zo žĺtkov a oleja a potom ju zriedim šľahačkou a k tomu filé....mliečnu kapustnicu s dubákmi a vajíčkom...ešte by som chcela spraviť cesnakový posúch, ale ešte nikdy v živote som nemiesila cesto, tak neviem ako to dopadne 😀 😀 😀 😀 a vy čo mávate na večeru? a už došiel a nedoniesol nič 😠
@vardzikova už si ju dávam, pijem kávičku s troškou čerstvého vaječného likéru v nej 😵 😵
@lucecita super a ja ešte sedim v praci ☹
@vardzikova ty si v robote? som nevedela....čo robíš? kedy končíš?
@lucecita končim tak asi o hodinu ... ☹ ☹ ☹ a čo robim? prepočitavam peniaze ktore mi zaplatili zakaznici za auta, tak to ešte musim ponahadzovať do systemu a potom pojdem domov ... taka hodina 😒
@vardzikova tak nech to rýchlo ubehne...počuj, a graf už máš? 😀 😀 😀 😀
@lucecita uz som doma, ja idem uvarit zemiaciky na salatik, rano ho budem robit , rybu az tesne pred vecerou aby bola cerstva, jaj cim viac chcem spravit, tym viac sa mi nechce 😀 😀
@vardzikova muz ma dnes cakal s usmevom a v dobrej nalade, to za tu vcerajsiu mensiu hadku 😀 😀
@gelinka75
@vardzikova my už sme s mm tiež dobre, boli sme na punci a večeri, teraz sa kúpe 😝 Uvidíme Čo bude, noc je Ešte mladá 😀
@vardzikova Dúfam, že si svokrovi kúpila niečo pekné 😀
Dievčatá, ak tu zajtra nestihnem prijst, chcem vám všetkým popriat krásne a stastne Vianoce, veľa spokojnosti, lásky od blízkych a partnerov a hlavne: všetky po novom roku // 😵
Baby aj ja Vam prajem vsetko najlepsie, uzivajte si posledne Vianoce bez miminiek, tie dalsie uz to nebude take jednoduche;))
:DD tiez kukam ten film a popritom balim darceky...podlahy sa mi dnes uz fakt nechcelo , tak som si to tiez nechala az na ranko:D
tak teda mame podobne plany 🙂 ja tiez pozeram s tebou mne bavi svet a rano este doupratovat a dat varit kapustinicu 😀
@gelinka75 tak mas vybavene aspon trosku 😀.my so svokrou robime spolu salat 😀.byvame v jednom dome,tak je to super, ze sa tozdelime a nemusime si kazda zvlast varit 😀.kapustu robim ja aj s kaprom a pre mna a maleho robim lososa 🙂.kolace mame rozdelene 😀. tak a to je dobre, ci zle, ze budete spolu? 😕

@lucecita aby si nebola prekvapkana .. namiesto jednej vetvičky donesie cely les 😀 😀 😀