Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova neviem... to ti neviem nikto povedat. prvy porod bol bez komplikacii akurat ze mala musela ist von cisarskym... po 21 hodinach som uz fakt nevladala... a teraz toto, kto by to bol povedal... 😖 no co uz... stalo sa co sa muselo stat. vsetko ma svoju pricinu. nic sa nestane len tak. a ja si myslim, ze sa to skoncilo preto aby mohlo zacat nieco nove a lepsie... 🙂
@vardzikova moja ja si myslim ze ovu este len bude, v navode pisu ze testovacia musi byt rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna. a mas aj nejake priznaky - hlien alebo bolesti? Ja som si testy robila aj vcera aj dnes a ciarka uz bledne..
@bambi2 obdivujem tvoju silu 😉
@carie32 tak citim ľavy vaječnik .. 😖 a hlien mam taky vodovy ... a ty si už ovu mala že ti čiaročka bledne?
@vardzikova no my sme sa nesnazilkovali, klaplo to na prvy sup... 🙂 tak to urcite aj teraz klapne...
neskusala si pit ten grepovy dzus??
@bambi2 nie a načo je dobry? my sa snažime zatiaľ druhy mesiac a zatiaľ nič uvidime po tejto ovulke .. 😒
@vardzikova no myslim ze uz bola, ja meriam aj teplotu tak cakam kedy ju graf vyznaci. Tak pekne testuj dalej a ona zosilnie. Ake mas ovu testy? Ktory DC si?
@vardzikova nic ine mi nezostava. a ja nie som ten typ co sa zvykne utapat v ziali.. ja som bojovnicka 😉 ja sa len tak lahko nevzdam!!!!!!!!! 🙂
@carie32 neviem ake mam ovu testy.. počkaj... nieaky Alice ovulation test.. dnes som 14DC, mysliš že už bola ovulka? ...
@bambi2 no tak to určite ja stale nedokažem pochopiť jednu vec ako je možne že sa to niekomu podari na prvy krat a niekto sa môže aj rok snažiť a nič
@vardzikova na hlien... zvysi ti produkciu hlienu. lepsie sa tam uchytia spermie... ja som pila vytazok z grepovych zrniecok, 3x denne asi 3 dni a som nechapala, to som bola asi 2 tyzdne po potrate a hlien zo mna tiekol. ale to som pila lebo na mna sla nejaka pliaga, prechladnutie alebo co. az potom som si uvedomila, ze to bude zrejme z tej tinktury... 😕
aj teraz to vyskusam, cim viac hlienu, tym lepsie... aj sa lepsie odpozoruje ten hlien.. 🙂
@bambi2 takže stači len piť grepovy džusik? no tak hned zajtra si ho pojdem kupiť a mysliš že to pomôže ešte teraz alebo až na dalši cyklus?
@bambi2 a muisi to byť iba grepovy džus alebo musi to byť vyťažok z grepovych zrniečok?
@vardzikova to neviem... ja uz celkom dobre poznam moje telo... ja som teraz tento rok za pol roka zhodila 11kg este co mi zostali od porodu. odkyslovala som telo, tak ze som sa velmi zdravo stravovala... tiez som brala kys. listovu, mrcha vzdy pravidelna, vyhybam sa cukru, mäsu a skodlivym potravinam. zacala som pit odstavenu zeleninu hlavne mrkvu, cviklu a sladke zemiaky. jem vela orechov, hrozienok, suseneho ovocia, proste takych zdravsich veci.. myslim, ze to bude mat aj nieco so stravou spolocne... alkohol, cigarety, sladkosti atd nemusim... neviem ale myslim, ze to ma s tym nieco spolocne. a ziadne lieky, ked nieco tak iba homeo...
@vardzikova myslim ze podla tych testov este len bude.. Uvidime ako bude test vyzerat zajtra, ja som mala taku silnu testovaciu ciarku na 22 DC.
@vardzikova no vyskusaj... neviemci ti to teraz pomoze ale buduci uricte vyskusaj... zacni par dni po mrche pit...
@bambi2 fuha ... tak to klobuk dole že si zhodila tolko kil 😉 parada,, niekomu sa to nepodari ani za celý život, ja nepapam tak uplne zdravo ako ty ale snažim sa .. orechy papať nemôžem lebo mam nane alergiu ale jem hlavne sušene slivky tie mi veľmi chutia som zvedava ako sa to podari nam ...
@vardzikova grepovy dzus je ok. alebo keby sa dali aj odstavit grepy...
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@carie32 čiže si mala ovulku až na 22 DC ... to nieje akosi neskoro? 😒
@bambi2 čiže ho mam piť par dni po mrche až kym nepride dalšia mrcha alebo ako dlho to treba piť?
@vardzikova tak ja som pribrala pri prvej 25kg... a tych 11 ne a ne zhodit... az odkyslenim to slo jak v zime na saniach... 🙂
@vardzikova 2-3 dni po mrche zacni az pokial nebudes videt ze mas vela hlienu. ja mam doma tu tinkturu, ja zacnem tu pit tak tyzden pred ovulkou lebo ta je moc silna... az potial pokial nebude dost hlienu. kedy si mala naposledy mrchu??
@bambi2 trebalo asi iba nakopnuť organizmus aby sa začal zbavovať nadbytočných tukov ... 😉 🙂
@vardzikova to bola kyselina to co neslo schudnut... 🙂
@bambi2 poslednu som mala 15 decembra prečo?
@bambi2 nie 15 alebo 13 decembra 😀
@bambi2 ked raz náááhodou otehotniem tak mi vypracuješ jedálny lístok 😢 😢 😢
@bambi2 joj nechcela som dať takýchto smajlíkov ale takýchto 😀 😀 😀 😀
@vardzikova treba snazilkovat 😝 😝

@bambi2 a ako dlho ste sa snažili?