Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova treba jest vela surovej zeleniny, hlavne salatov. a nezalievat octom, je to druha najväcsia kyselina po cukre! a vecer zeleninu na pare. uplne jednoduche da sa obmienat, ja som si vymyslela par receptov a ide to 😉
@vardzikova hej mas pravdu je to neskoro, ale radsej neskoro ako vobec 🙂
@fifitko25 no tak to maš jasne 😉 😀
@bambi2 mojka ale to ti nemôe uplne presne vypočitať a takto od oka by som to vedela v podstate aj ja 😖
@bambi2 skusila som si to vypočitať tak vyšlo mi to na dnes t.j. 26 december 😀
@carie32 no tak to maš jasne ja som zvedava kedy by podľa ovu testov mala byť. odfotim a pridam to sem aby ste to videli 😀
@vardzikova tak presne nie ale priblizne... my sme skusili 2- 3 dni pred ovulkou a klaplo to... takze nieco na tom bude.. ale ja viem podla hlienu...
@bambi2 tak my to tiež takto robime ,, pre istotu 😀 😀 😀
@bambi2 aby sme náhodou niečo neprepásli 😀
@vardzikova tak treba skusat dalej... 🙂
@bambi2 neboj určite budeme ešte aj dnes,, pre istotu to skušame už od predvčera 😀 😀 😀 😀
@vardzikova aj my skúšame pred počas aj po pre istotu a už si pripadám trochu divne že manžela furt prenasledujem... nejako sa začína divne tváriť 😀
@vardzikova my sme mali sex iba raz pred ovulkou a hned to klaplo... tak to vyskusame aj teraz tak.. vlastne, davam tomu volny priebeh,ked to klapne klapne to, ked nie tak nie... ale ono to klapne, ja to viem 😉 🙂 😵
Baby mňa uz 2 dni pichá ľavý vajecnik, ale tento mesiac ma byt aktívny pravý 😒 dnes som 8 DC, môže to byt začiatok ovu? A môže byt po sebe 2x ten istý vajecnik aktívny?
@spula22 gratulujeeeeeeem, nech vsetko prebieha bez problemov. 🙂)))
@carie32 dakujem 😀, dufam,ze aj bude 😀
@zuzanka9999 dakujem krasne aj tebe 😀

@vardzikova neskusala si tu kalkulacku co ti vypocita ovulku?? http://tehotenstvo.rodinka.sk/system/menu-vprav... tu prostrednu... 😉