icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
27. dec 2011

@bubacik5 aj ja si myslím, že mám krááááásne meno 😝 😵 😅 😎
@fifitko25 @azzura @gelinka75 baby a čo robíte?

lucecita
27. dec 2011

@gelinka75 angelika je pekné meno 😉

eri28
27. dec 2011

@azzura z bytom...
moj otec hovoril najdi si korena, chlapa z bytom a nenasla som si z bytom korena, iba korena 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
27. dec 2011

@azzura dufam opyt mimino, by som nechcela este v brusku chuda...

azzura
27. dec 2011

@lucecita ja robim tam, kde neradi chodite.....na mestskom urade, ale ja som ta zlata, mila a strasne ochotna uradnicka 😝 😝 😝 😝

eri28
27. dec 2011

@azzura tam pridem.....

azzura
27. dec 2011

@eri28 som zvedava ake deticky budete mat, take kapučínka 🙂 🙂

azzura
27. dec 2011

@eri28 dojdi 🙂 aj kavicku spravim

eri28
27. dec 2011

@gelinka75 to je krasne meno prave som sa donho zamilovala, ked bude dievca, chcem angeliku 😉

lucecita
27. dec 2011

@azzura tak to sa mi tvoj prístup k nám obyčajným ľuďom páči 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
27. dec 2011

@azzura diky ale ja nepijem kavicku, dojdem na poharik cerveneho....

eri28
27. dec 2011

@azzura ti si robis dobry den to budu biele cokiny, trochu z karamelom.......

azzura
27. dec 2011

@lucecita neboj, aj ja ked idem na iny urad, tak nadavam na tych byrokratov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Ale oni len dodrziavaju zakon, ktory papalasi vymysleli, lebo potom dojde na nas kontrola a dostaneme pucunk, že kde mame ten a henten doklad 😒 😒 😒

azzura
27. dec 2011

@eri28 ani ja nepijem kavu. Alkohol nemave v praci, ale potom mozme dakde zbehnut po praci 🙂

eri28
27. dec 2011

@azzura aha a kde robis dufam, ze v amsterdame ja tu zijem, draha.........

azzura
27. dec 2011

@eri28 nerobim si dobry den, jedna z vedlajsieho uradu ma tiez doma takeho maleho cernuska, je strasne zlaty.

azzura
27. dec 2011

@eri28 mojaaaaa, na slovensku robim 😀 😀 😀 😀 . Ale vsak mozme dojst baby okukat tvoje babo, ked bude, radi si spravime vylet 😀 😀 😀 😀 😀

bubacik5
27. dec 2011

@lucecita mááááš 😀

eri28
27. dec 2011

inac moja nevlastna sestra je tehu na sr, ale chuda do 4 mesiaca velmi krvacala a bola viac krat v nemocnici ma zdraveho jedneho chlapca , opica najmladsia nas zo starsou nevlastnou segrou predbehla aj vo svadbe..... 😉

azzura
27. dec 2011

@lucecita si dala otazku, a len ja som sa na nu chytila 😀 😀 😀 😀

fifitko25
27. dec 2011

@lucecita ja na call centre 😀

azzura
27. dec 2011

@eri28 co už, 😀 😀 😀 😀 je sikovnejsia

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 a tam co? predavas nieco, ci co?

eri28
27. dec 2011

@azzura je jasne tesim moj ked tu zil vzdy mi napisal prid iba dve hodiny lietadlom a mal pravdu nie je to daleko, len aby som bola raz aj tehu 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
27. dec 2011

@azzura tomu ver potvorka a ja len ticho zavidimmmm

azzura
27. dec 2011

@eri28 ako ste sa spoznali? Ak davam moz intimne otazky, tak sorry.

fifitko25
27. dec 2011

@azzura ja mám na starosti kvalitu a výstupy, hodnotenie, produktivitu, školenia.... 😉 pracujeme s energiou 😉

lucecita
27. dec 2011

@azzura šak hľadám odpovede a nič....asi ma nemajú radi 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
27. dec 2011

@azzura v pohode v blave on tam zil desat rokov rozprava perfekne po slovensky, cez jedneho kamarata, isli sme na trnavske myto na kofolu, nemal moc zaujem, ale este v ten vecer mi povedal , ze budem jeho zenou, neviem ako to vedel, ale asi mal pravdu, mi sme boli vo vsetkom trosku rychly, ale asi to tak vtedy malo byt, mala som vtedy velmi zle obdobie, cize dosiel ako anjel z neba......
sice pracoval v spanielsku, kde som za nim prisla neskor, asi po mesacnom vztahu nasi ma skoro zabili a potom sme neskor skoncili v amsterdame, este cakam, kedy budem jeho zenou asi 2012.... 😉

milacik3
27. dec 2011

Prosim poradte mi, uzivam 5 den GYNEX a aj dufaston, zacala som dnes krvacat.... neviem moze to byt z tych kvapiek ? stalo sa to uz niekomu???