Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova prosím ťa, len to zasa nepreháňaj 😀 😀 😀 😀 oddychuj a nerob 😀
@vardzikova cica, vsak mozme vymenit , ja so z radostou vezmem tvoj 😀 😀 😀
@kandee1201 tak ti prajem nech ti povie ze do mesiaca budes tehu 😅 😅 😅
@bubacik5 v pohode moja ved ja si robim srandu ... tak ti hovorim že dnes som urobila hovienko 😀 😀 😀 jednoducho nič iba som preložila papiere z jednej kopky na druhu ... a sedim cely den za kompom a pišem si tu s vami mojimi laskami 😉
idem ja off, chystať sa na cestu do BA...tak sa tu majte krásne, sa teším na to čítanie, čo mi tu zanecháte 😀 😀
@vardzikova nechapem? prco som sikovna
@vardzikova úplne ťa chápem, že by to bola dáka delikatesa, to sa nedá povedať 😀 som zvedavá, dokedy mi to vydrží, jem ich prvý raz. a to už polhodinu a stále ich neviem dojesť! 😀 🙄 ty užívaš listovku? nevieš poradiť nejakú dobrú?
@lucecita moja ved som ani nič poriadne neurobila... vypila 2 kavy ... od rana sedim tu a nerobim nič .. iba na pol hodku som odbehla lebo ma volal šef tak som musela ale opať som tu 😀
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@azzura heeeeeeeeJ? žeby sme vymenili? 😀 😀 😀 😀 mojka ešte hodinu a parem domov konečnee
@azzura no že si pochopila čo som napisala .. moojka na teba je už asi veľa hodin čo? chapem 😀 😀 😀
@vardzikova ja si tych tvojich 23 vezmem a dam mojich 35 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura už odchadzaš? nieeeeee 😢 😢 😢
@vardzikova tak ti prajem nech ti povie ze do mesiaca budes tehu 😅
@vardzikova oki 😀 ale ved je to medzi sviatkami, to sa nic take zlozite nema robit. a co vlastne robis?
@zelovocka no ja mam kyselinu listovu v tab. a mam v tom aj ešte nieake ine vytaminky len momentalne krabičku mam doma tak ti nepoviem teraz
@vardzikova jooo, ale zajtra som tu Katuska. teraz idem s mojou katuskou oslavit jej meniny 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura ou tak to by nebol dobry obchod no ale zasa pre koho ako 😀 😀 😀 😀
@kandee1201 hm len sa odhodlať 😒
@vardzikova ja by som z toho vysla prefektne 😀
@bubacik5 pracujem v Renaulte ako asistentka prijmu ... hlavne papierovačky 😝
@azzura nooo tak dobre .. zajtra ťa tu budem čakať 😉 😅 😀
@azzura no ved to ja viem 😀 😀 😀 ale ja by som z toho vyšla na prd 😀

@eri28 paaa