icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita milačik takže ty si choručka? 😲 😲 😲 😲 mojka len sa musiš vyliečiť aby si bola zdravučka .. lasko a dovolenku si zobrať nemožeš? 😉

spula22
28. dec 2011

@vardzikova aj blizko,ale aj teraz sa uz len tak obcas stretneme 🙂.aj ked potom,ked budeme s babikami doma,tak to asi bude castejsie.teraz väcsinou kôli praci nestihame 😀

vardzikova
28. dec 2011

@eri28 moja nemaš nahodou teplotu? juppi do prace? čožeeeeeee 😀

vardzikova
28. dec 2011

@spula22 no a potom budete mať koooooooooooopu času 😉 🙂

vardzikova
28. dec 2011

@fifitko25 mojko a robila si si aj ovu test? alebo si si nekupila? 😉

vardzikova
28. dec 2011

@fifitko25 a inak graf maš kde ? 😉

vardzikova
28. dec 2011

Babky neviem ako ale nepriradilo mi môj graf teraz som mrkla čo som vam tu pridala a to nieje onoooo už som zabudla asi ako sa to robi .. takže ako sa to robi?

fifitko25
28. dec 2011

@vardzikova graf nemám, lebo len dnes som si prvýkrát merala 😀 😀 ovu test si urobím večer, keď ho kúpim 😉

fifitko25
28. dec 2011

@lucecita no ja na môjho dnes tiež skočím, však je streda 😀 😝

vardzikova
28. dec 2011

@fifitko25 jaaj to som si myslela 😉 @lucecita čo to je za den dnes? aj my budeme keksikovať lebo včera sme si dali pauzu potrebovala som sa už konečne vyspať 😅 😀

lucecita
28. dec 2011

@vardzikova a neodpustíš mi to, keď som chorá? však ja sa na silvestra sundám dvojnásobne 😀 😀 😀 😀
akože herečka z teba aj so zapísaním...buď bude dneska snežiť alebo bude slnko svietiť 😀 😀

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita mooooja ,, no tak dobre odpušťam ti to pre dnešok.. lasko ale aj tak si mi nepovedala ako to možem pridať takže ? 😀

lucecita
28. dec 2011

@fifitko25 @vardzikova tak super baby, dáme aj nejakú konkrétnu hodinu? 😀 😀 😀 ja som aj zabudla že je streda, zástrčkový deň 😀 😀 ja volím taktiku každý druhý deň isto a možno aj medzi tým keď budem mať chuť 😉 a dneska som zvedavá na ovu test aký bude

lucecita
28. dec 2011

@vardzikova miláčik, a čo chceš pridať? 😀 ďakujem za odpustenie, ale ja si to vynahradím možno už vo štvrtok, lebo potom piatok nejdem do práce....a vieš čo by to tu bolo zajtra, keby sa sundám dneska a ráno do roboty? 😀

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita mojaaaaaaaaaaaaaa daj mi navod ako pridam graf už konečneeee 😀 😀 😀 , ako ty možeš zabudnuť nato že dnes je zastrčkovy den? toto my vysvetli na teba sa to vôôbec nepodobá 😀

lucecita
28. dec 2011

@vardzikova už viem čo chceš robiť.... 😀 😀 😀 klikni na SHARING, potom SETUP a potom skopíruj http adresu z Your Charting Home Page Web Address a daj sem

vardzikova
28. dec 2011
lucecita
28. dec 2011

@vardzikova šak ja neviem, ako som na to mohla zabudnúť, kokoooooos 😀 😀 😀 ale ja by som na to prišla a bolo by to tam, nebooooooooooooooj 😉 😉 😉 a budeš aj ty dneska robiť ovu test?
počuj, šak ten graf si tu už mala, ja som ho pozerala, tak čo tu stresuješ? 😀

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita ale to je stale nieaky blud .. ukazuje mi tam datum nieky 21 november... joooooj bože

azzura
28. dec 2011

hello mafia 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita dnes no jasnačka .. len si ho najprv musim isť kupiť lebo už nemam nič ... uplne že nič ...aj ty budeš robiť?

vardzikova
28. dec 2011

@azzura ahooooooooooooooooooooooooooj 🙂

lucecita
28. dec 2011

@vardzikova jááááj, no vidím, ty blondínka... 😀 😀 😀 aj ja som 😎
to musíš dať nový cyklus nejako, lebo budeš pokračovať v tomto starom 😀 áno, aj ja idem robiť...mám doma ešte 4 kúsky

azzura
28. dec 2011

@vardzikova cauuuuuuuuuuuuuuuu Katuska 😀 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

@lucecita cauuu Luckaaaaaaaaaaaaaaa

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita prečo mi nechce ukazať dnešnu nameranu teplotu ... nechapem 😖

azzura
28. dec 2011

@vardzikova si si ju zapisala a ulozila cica 😝 😝

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita mojka a nepovieš mi ako ? waaaaaaaaaaaaaa 🤐 🤐 🤐

lucecita
28. dec 2011

@vardzikova sa musíš tými šípkami preklikať na dnešný dátum a malo by to ísť...a tam daj teplotku aj hlien aký máš
@azzura ahoooooooj /meno neviem/ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som zabudla

vardzikova
28. dec 2011

@azzura moja uložiť som si uložila ale ukazuje mi november a nie december nechapem prečo .. ja ked si pozriem do svojho grafu tak tam mi ukazuje dnešny termin ale ked ho pridam tu aby ste to aj vy videli 😉 tak mi ukazuje iba november...