Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova jasné, ty ich zješ v suchom stave, ale v žalúdku máš mokro 😀 takže ony tam napučia a všetko je tak, ako má byť 😝 😀
@azzura mojka viem si predstaviť ako sa tešiš na prefuky .. 🙂
@azzura no a teraz su už v poriadku?
@gelinka75 no tak ja tam skusim dnes zavolať
@lucecita no, uz sa ti mozno blizi ovu, tak treba sexikovat obden 😀 14-15DC, ale ja to citim od vajecníkov, pred ovulkou sa zintenzivni bolest a potom zrazu prestane a to viem ze vajko prasklo......to viem, lebo uz mi to doky vysvetlil, že ako to u mna chodi, takze teraz som mudra ako radio 😀 😀 😀
baby ale aspon niecim ma v tom centre potesili, dr. mi vravela, ze ked mam ovulku tak to je dobre znamenie, asi sa vela bab lieci prave na toto potom treba viac liekov brat atd. tak aspon toto mam naporiadku 😝
@vardzikova ja viem ze to boli ako svina, ale co uz. Prezila si ich aj ty, tak sa snazilkuj
@vardzikova vies co, doky je prekvapeny, lebo ja som si musle adat pauzu od liekov, ale ked som ich prestala brat tak som bola nefunkcna a stav sa mi vratil do povodneho stavu. ale posledne 3 cykly sa mi organizmus sam nastartoval, ja to pripisujem alchemilke, lebo ani nepotrebujem lieky a fungujem, ibaze ziadny vysledok, aj doky sa cuduje.
@gelinka75 tak to som rada moja,, volala som dokymu asi ma dovolenku 😠 😠 😠 😠
@kandee1201 : nestihla som odpovedat,uz odpovedala purina,tak len dufam,ze bude fungovat 🙂
@azzura ja viem milačik 😉 🙂
ahojte 🙂 poradíte mi prosím vás s tým zapisovaním teplôt do grafu ? dnes som 4 DC, takže ešte nemeriam,ale chcela by som mať prehľad o tom či vôbec u mňa prebieha ovulácia... pomôžte mi prosím 🙂
@azzura ale tak aspon na sebe pociťuješ zmenu a to je super.. hlavne to že nemusiš brať žiadne lieky mna boli momentalne v podbrušku a aj ľavy vaječnik.. no toto 😉
@lucecita milačik ale to je super taktika ..aj ja sa snažim myslieť pozitivne .. hlavne ked si poviem že som bola na tych prefukoch .. tak prečo by sa to vlastne už nemalo podariť nie? 😀
@lucecita tak tak, musime zmenit postoj. Od septembra min.roka sme si povedali ze uz je cas na babo, v decembri som isla na preventivku a zahlasila ze chcem dieta, tak som dosla na HP a vtedy ma poslala do rity, že mam ist na umele aby som to stihla do 39 zadara. Proste zistil problem a osral ma a ma uplne polozil na same dno, a v marci mi moj drahy nasiel druheho uzasneho dokyho a ten sa mi perfekten venuje doteraz 😀 😀 😀 . Uz vela veci vyriesil. Takze nevesaj hlavu, treba dufat a verit
@vardzikova super, tak nech len boli, takze si asi este len pred ovulkou 😀 😀 😀
@natalinda88 uz si zahlasena na tu stranku? Tak si zadaj potom new cyklus a tam daj prvy den mrchy, aby ti to ratalo ze vtedy mas vlastne 1DC

@vardzikova mas nizku teplotu, takze u teba zjavne ovu este nebola, tak este keby si zasla na gyndu mozno by to vedeli pozriet 🙂