Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova nezanedbala si sexikovanie. Vsak si merias a robis ovu testy a mozno len dojde ovulka. Jasne, hlavu hore, ak to nevijde tento cyklus tak uz dalsi hej, lebo aj doky ti kukne vajka a povie presne kedy treba sexikovat 🙂
@azzura no tak tomu moja ver že to takto urobim 😉 pre istotu lebo ja mam pocit že všetky vaše problemiky sa lepia aj na mna 😒
@vardzikova netrep, nelepia, si ich sama lepiš 😀 😀 . ty si zdrava baba, ved ti to aj doky povedal, tak neblbni, este si daco privodiš 😒 .
Babky našla som na nete jeden vtip musim vam ho tu dať aby ste sa tiež trošku zasmiali :
Jedne pani se narodilo detatko. Vypadalo uplne normalne, az na jednu drobnost, ktera vsechny prekvapila. Jak se poprve nadechlo, misto place se zacalo smat. Hrozne moc smat. Pesticky zatate, cele schoulene, uplne se traslo ale smalo se na cele kolo. Sotva se stihlo mezi zachvaty smichu nadechnout.
Doktori ho ihned zacali prohlizet, jestli je vsechno v poradku. Kdyz mu porodnik rozevrel pesticku, aby zkontrolovat prsticky, hadejte, co nasel?
Antikoncepcni pilulku
@azzura ale ved sama si povedala že pri bežnej prehliadke ti to doky nezisti .. a srať nato čo sa ma stať stane sa prečitaj si ten vtip čo som teraz pridala
@vardzikova 😀 😀 😀
@vardzikova tak ten nas pobavil 😀 😀 😀
@vardzikova zlatko, ale ty si bola na prefukoch a tak zistia ci fungujes a ci si priechodna, tak nestresuj ale snazilkuj sa 😉
@vardzikova hihiiiii
@bubacik5 som rada 😀 😀 😀 ale dobra haluz čo povieš?
@azzura jaaaaaaj no vidiš to ma vôbec nenapadlo .. presne a musela som isť pred ovulkou aby mi to mohli všetko skontrolovať .. mojka ty maš pravdu ... a tam by boli určite zistili či nieje všetko v poriadku že? a ešte pred ovulkou moja sima upokojila
@vardzikova ano, tam by zistili keby bolo daco pokazene 😠 . Tvoja bojova uloha, je len sa snazilkovat a tesit sa zo zivota
@vardzikova to ano...som si predstavila tu cistu skodoradost babetka 😀 ze ha, dostal som vas 😀 ....tusim zacnem brat antiku 😀 😀 😀
inak Dobre Obedie zelam 😀
@azzura rozkaz kapitáne 😉 🙂 inak včera mi prišli na učet 60 eur a ja vôbec neviem odkiaľ
@bubacik5 ale taksi to len predstav v skutočnom živote to musel byť smiech 😀 😀 😀 😀
@vardzikova fakt, super, ked nechces posli ich dalej.....mne 😀 😀 😀 😀 . To sa da zistit v banke, ze z akeho uctu to doslo 🙂, mozno sef Vas takto prekvapil 🙂
@lucecita
@vardzikova
@bambi2
@gelinka75
babyyyyy super pristu a DO TOHO, DO TOHO, HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a GÓOOOOOOOOOOL 😀
@bubacik5
@azzura
@bambi2
@lucecita
@purina viete čo vam poviem mne moja babka raz hovorila a aj moja mamka že ako si dokažeš zistiť koľko budeš mať detičiek ... tak stači nato iba posvatena retiazka s križikom .. ja som to skušala a mne vyšli tri dievčatka, skušala to aj moja mamka jej tiež vyšli tri dievčatka .. ktore už jasnačka žema , no a skušala to raz aj moja svokra vtedy bola zosobašena s prvy manželom a vyšli jej dvaja chlapci ale potom jej manžel po roku zomrel lebo sa otravil a ona nechapala ako je to možne že jej vyšli dvaja chlapci ked jej manžel zomrel ale po rokoch sa opať vydala a mala dalšieho chlapca .. no povedzte niečo v tom asi bude niečo nadpozemské 😉
@azzura mojka pochybujem .. ale dufam že sa k nim nik neprihlasi 😀
@vardzikova dám tajomnému darcovi aj moje číslo účtu...?? 😀 😀
dnes je strašné počasie 😖 mám zas migrénu a to tu musím byť aspoň do 15tej 😠 ako je u vás?
@vardzikova jeeee tak budes mat tri dievcatka 🙂 mne to kamoska robila a uz si nepametam ako to bolo, ale vyslo mi tiez tri deti...a ved ja aj chcem min. 3 a max. podla financnej stranky :D
@vardzikova super, takze budes mat 3 baby. Aj ja som to pocula
@fifitko25 nechcem byť skupa ale nieeeee 😝 😀
@bubacik5 takže to je jedina vec ktora ma upokojuje že raz tie detičky budem mať lento že neviem kedy ale zakladom je to že budu
@azzura ano .. a ty si sito niekedy robila? vyskušaj

@azzura tak to dufam lebo sexikovanie som trošičku zanedbala.. nič tento cyklus sa budem spoliehať na // a ak by náhodou to znova nevyšlo tak pojdem za dokym a sa s nim dohodnem na tej folikumetri lebo som mu volala ale asi ma dovolenku lebo mi tam nikto nedviha telefon