Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@alyce tak podľa testov nie . ale ani podľa teploty ešte nie iba teraz sa mi začala zvyšovať.. zatiaľ som na 36,48 st.C
@gelinka75 milačik .. neboj počkame .. ved som pisala že až ked budeme všetky tehulky .. mojka to znamena že aj vratane teba 😉 😀
@vardzikova no vies, aj ovu testy maju roznu citlivost, ja som mala velmi citlive wondfo, vacsinou su na ne dobre ohlasy... Mozno tie tvoje su menej citlive, inak to nevidim...
@vardzikova to by bolo pekne 🙂 drchnili by sme dalej ale uz o inom 🙂 o kraaasnom 😵 😵 😵 a prezivali by sme to spolu vsetko a radili si 🙂 🙂 🙂
@alyce takže volaju sa wondfo? pojdem dnes do lekarne a kupim si .. lebo aj tak už nemam
BABENKY, chcem sa vas opytat ako dlho vam trvali svadobne pripravy? 😕 😕 😕 😕
@vardzikova neviem, ci sa daju kupit v lekarni, ja som ich mala cez net...
@bubacik5 tak tak moja presne tak... to by bolo žičkooooooooooooooooo yes yes yes už teraz sa nato teším 😀 😀 😀 😀
@alyce jaj tak nič ja sa aj tak skusim opytať .. keby náhodou .. 😒 😀
@alyce a mne sa nestalo žeby zo mna ešte rano niečo vytekalo je to v poriadku? 😲
@vardzikova no, ja ked som sa sla pred tym osprchovat, tak som si cupla a vsetko vytieklo. Ale teraz mi drahy hovoril, nech sa nesprchujem, tak som si len tak opatrne cikla a ono to nevytieklo. Aj ked ja si viem tie svaly tam v nutri dost dobre ovladat, cvicila som brusne tance 😀
@vardzikova tak sme to super vymysleli neeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fifitko25
@vardzikova dobre nechutnosti si tu piseme, co? Keby to chlapi citali....amen 😀
Babky ale tak tie moje cicušky sa mi pači a.. jaaaaj ake sú kráásne ... ccc kde ste sa tu vzali? 😀 😀 😀 😀 😀 upozornujem tie ktoré si nečítali všetko od rána -- písala som že sa mi akosi zvačšili cicuše 😀
@alyce jaaaj a ja cvičim tu metodu ľudmili mojžišovej .. počula si už o tom?
@vardzikova aj ja som to citala, ze po styku mas lezat cca 20 min. a mat panvu vyssie, cize zadocek na vankusi. tento cyklus sme to aj my skusali, ale bez vysledku 😒
@spula22 milačik ty si to vymyslela uplne perfektne 😉
@vardzikova uz aby to tak bolo 😀 a to by bolo super kebyze vsetky hned otehotnieme 🙂
@vardzikova takze sup,sup plodit 😀 😀 😀 a zienky vseeeeeeeeeeeeeetky uz aj nato , aby sme tu temu mohli cim skorej zalozit 😀 😀 😀
@alyce tak tak .. mojho niekedy napadne si sadnuť za mna a čitať čo pišem.. niekedy sa natom riadne rehoce .. 😀 😀 😀
@vardzikova no vidis, to je podobne, tak pekne spermije zasekni v nutri a chod spat. A do rana uz isto jedna z nich doplava kam ma 😉
@bubacik5 aj ja to tak robim ale ja ležim na vankuši až do rana.. lebo by som to asi neprežila kebyže niečo vyšlo von... 😠 😠 😠 😠
@bubacik5 to by bolo perfektne.. ja si to už aj niekedy predstavujem ake by to bolo

@spula22 neboj, bude dobre, uvidis peknu gulicku 😀