icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

alyce
30. dec 2011

@spula22 neboj, bude dobre, uvidis peknu gulicku 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce tak podľa testov nie . ale ani podľa teploty ešte nie iba teraz sa mi začala zvyšovať.. zatiaľ som na 36,48 st.C

vardzikova
30. dec 2011

@gelinka75 milačik .. neboj počkame .. ved som pisala že až ked budeme všetky tehulky .. mojka to znamena že aj vratane teba 😉 😀

alyce
30. dec 2011

@vardzikova no vies, aj ovu testy maju roznu citlivost, ja som mala velmi citlive wondfo, vacsinou su na ne dobre ohlasy... Mozno tie tvoje su menej citlive, inak to nevidim...

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova to by bolo pekne 🙂 drchnili by sme dalej ale uz o inom 🙂 o kraaasnom 😵 😵 😵 a prezivali by sme to spolu vsetko a radili si 🙂 🙂 🙂

alyce
30. dec 2011

@fifitko25 radu? Hej lezala som potom na gauci este 20 min. A neosprchovala som sa, len som sa na zachode utrela. A snazila som sa to nevytlacit von, takze este na druhy den rano zo mna vytekali plavci 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce takže volaju sa wondfo? pojdem dnes do lekarne a kupim si .. lebo aj tak už nemam

bubacik5
30. dec 2011

BABENKY, chcem sa vas opytat ako dlho vam trvali svadobne pripravy? 😕 😕 😕 😕

fifitko25
30. dec 2011

@alyce vďaka 😀

alyce
30. dec 2011

@vardzikova neviem, ci sa daju kupit v lekarni, ja som ich mala cez net...

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 my sme sa brali v septembri, začala som plánovať v marci, čiže pol roka 😉

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 tak tak moja presne tak... to by bolo žičkooooooooooooooooo yes yes yes už teraz sa nato teším 😀 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce jaj tak nič ja sa aj tak skusim opytať .. keby náhodou .. 😒 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce a mne sa nestalo žeby zo mna ešte rano niečo vytekalo je to v poriadku? 😲

alyce
30. dec 2011

@vardzikova no, ja ked som sa sla pred tym osprchovat, tak som si cupla a vsetko vytieklo. Ale teraz mi drahy hovoril, nech sa nesprchujem, tak som si len tak opatrne cikla a ono to nevytieklo. Aj ked ja si viem tie svaly tam v nutri dost dobre ovladat, cvicila som brusne tance 😀

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 takze si to v klude postihala za pol roka? a uz vtedy si vedela co chces a ako? ci to si az vtedy zacala riesit?

spula22
30. dec 2011

@vardzikova tak sme to super vymysleli neeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alyce
30. dec 2011

@fifitko25
@vardzikova dobre nechutnosti si tu piseme, co? Keby to chlapi citali....amen 😀

spula22
30. dec 2011

@alyce uz sa tesim 🙂 🙂 🙂 🙂

vardzikova
30. dec 2011

Babky ale tak tie moje cicušky sa mi pači a.. jaaaaj ake sú kráásne ... ccc kde ste sa tu vzali? 😀 😀 😀 😀 😀 upozornujem tie ktoré si nečítali všetko od rána -- písala som že sa mi akosi zvačšili cicuše 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce jaaaj a ja cvičim tu metodu ľudmili mojžišovej .. počula si už o tom?

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova aj ja som to citala, ze po styku mas lezat cca 20 min. a mat panvu vyssie, cize zadocek na vankusi. tento cyklus sme to aj my skusali, ale bez vysledku 😒

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 no dôležité je dosť dopredu si zabezpečiť: sálu, kostol / matriku, hudbu, fotografa, kameru... títo ľudia bývajú často objednaní aj rok dopredu.... a potom sme doťahovali detaily ako výzdobu, miesto fotenia, menovky, šaty..........

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 milačik ty si to vymyslela uplne perfektne 😉

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova uz aby to tak bolo 😀 a to by bolo super kebyze vsetky hned otehotnieme 🙂

spula22
30. dec 2011

@vardzikova takze sup,sup plodit 😀 😀 😀 a zienky vseeeeeeeeeeeeeetky uz aj nato , aby sme tu temu mohli cim skorej zalozit 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce tak tak .. mojho niekedy napadne si sadnuť za mna a čitať čo pišem.. niekedy sa natom riadne rehoce .. 😀 😀 😀

alyce
30. dec 2011

@vardzikova no vidis, to je podobne, tak pekne spermije zasekni v nutri a chod spat. A do rana uz isto jedna z nich doplava kam ma 😉

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 aj ja to tak robim ale ja ležim na vankuši až do rana.. lebo by som to asi neprežila kebyže niečo vyšlo von... 😠 😠 😠 😠

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 to by bolo perfektne.. ja si to už aj niekedy predstavujem ake by to bolo