icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@chorucka jasne len skusajte, ... ak nepojdem buduci tyzden na folikulometriu, tak sa budeme pokusat kazdy den, preistotu :D lebo sa si ovu nenameram :(

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova sami? to mate niekoho v rodine murara? tak to verim, ze to da riadne zabrat, ved okolo toho je velaaaaa roboty. ale takto na tom asi hodne usetrite, nie?

chorucka
30. dec 2011

@bubacik5 ked chces mat v kostole tak musis zajst za fararom on ti vsetko povie da vam take tlacivko na ktore ti bude znacit ci mas vsetky sedenia Myslim ze to boli asi 4 sedenia kazde poslednu sobotu v mesiaci

spula22
30. dec 2011

@vardzikova ja viem,ze je to tazke .tak skus mysliet trosku menej 😝 😝 😝

alyce
30. dec 2011

@vardzikova jasne. Len sa uvolni, pekne chod aj na disku, aj pivko si daj k veceri,nech tvoje telo netusi, ze sa na neho nieco chysta 😉 Ja som posledny mesiac ani vitaminy nejedla, som si povedala, ze na co, ked sa aj tak nedari a vidis, oklamala som ho 😀

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 tak ušetrime peneži ale naše zdravie je v uplnej riťkeee 😒 😒 ale .. dobre niektory ľudia sa maju ešte horšie .. a ty ako byvaš? 😎 haaa pochvaľ sa 😀

bubacik5
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a ved tvoj doki nema prezliekaren s umyvadlom? niektory to tak mavaju a to by si sa aspon trosku premyla

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 v poslednom čase myslim hlavne pozitivne .. snažim sa nemyslieť negativne.. takže usmev na tvari a ideš 😀

bubacik5
30. dec 2011

@chorucka aha a co sa na takych sedeniach robi?

vardzikova
30. dec 2011

@alyce tak pivko si dam,, na disku nechodim manželikovy sa chodiť nechce a ja tam sama šaškovať nejdem 😖 skusim aj ja to svoje oklamať

spula22
30. dec 2011

@vardzikova tak tak len s usmevom na tvari 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

BABY JA ZINFARKTUJEM... VEDľA MNA SEDI TEHUľA WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😠 😠 😠 😠 😠

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@bubacik5 no prezliekáren nema, iba ak na wc-ku :(

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@fifitko25 ved hej, doki je zvyknutý, ale ten blbý pocit... 🤐

chorucka
30. dec 2011

@fifitko25 mne sa raz stalo mala som mrchanu a take bolesti som dostala ze mi lekar musel urobit ultrazvuk a ja mu vravim ze mam mrchanu a on ze to nevadi len ze to je neprijemne pre neho aj pre mna ale ze to zvladneme Lekar musi mat asi poriadne silny zaludok

alyce
30. dec 2011

@vardzikova tat, tak, uzivaj si vsetkeho a isto ho oklames! 🙂

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova ste z toho chory? ci ako to mam chapat? no my byvame v podnajme ☹ a stve ma to, by som chcela mat uz svoj bytik alebo radsej domcek. ale nejsu peniazky 😒

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 o nič ine sa moja nesnažim 😒 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce ja si ani neviem predstaviť ake to bude ked na tehu teste zbadam // ved ja sa zošalim uplne 😀

fifitko25
30. dec 2011

@vardzikova no poznám, dnes vedľa mňa ráno sedelo tehuliek asi 7 a každá s manželom.... všetky boli vytešené, doktor im asi robil sono.... ☹

fifitko25
30. dec 2011

@chorucka
@l_e_n_o_c_k_a mne tiež robil sono počas silného krvácania... inak by neprišiel na to, čo to spôsobuje.... 😒

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 chory myslela som to tak že už nas to nebavy.. my sme tiež niekedy byvali v podnajme ale potom sme sa rozhodli že stačilo zobrali sme si požičku a teraz byvame u našich a od noveho roku v marci alebo aprili sa chceme konečne sťahovať .. no čo našla si ma?

chorucka
30. dec 2011

@bubacik5 neboj len sedis a pocuvas co farar rozprava Ako mate slusne zit nepodvadzat neklamat a tak dokola A jedno sedenie bolo z nejakou sestrickou to bolo o hygiene

vardzikova
30. dec 2011

@fifitko25 je to hrozne.... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 dostavam sa do depky 😢 😢 😢 😢 😢 😢

kandee1201
30. dec 2011

@vardzikova ja som bola pred chvilkou na nakup a stretla som pani s taaaakym krasnym kociarom s dvojickami chlapec dievca

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@vardzikova ty si teraz u lekara?

chorucka
30. dec 2011

@vardzikova a ty kde sedis ked vedla je tehulka

vardzikova
30. dec 2011

@kandee1201 mne by uplne stačilo na začiatok jedno len nech bude ... a to čo najskôr 😔

fifitko25
30. dec 2011

@vardzikova božéééééééééééé to som nechcela, aby si zasa bola v depke !!!!! treba ísť na to takto: sedí vedľa mňa tehulka, zima je obdobie roznášania vírusov, takže chcem tehu vírus, chcem tehu vírus, chcem tehu vírus..... a šup šup, on sa ťa isto chytí 😀

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a niee ja som v praci .. prečo? 😒