Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 ja som si kupovala ovu značky rapi clear, je ich v balení 5 a stáli 4,5 Eura....
@l_e_n_o_c_k_a tak to treba rychlo vyriešiť 😉
@katuska54 ahoj ja si myslim, ze sa nemas coho bat, ja som na tom nebola ale su tu temy o tom pisane a vobec to nevyzera komplikovane, pisala som si s jednou kockou a ta vravela, ze nic necitila, spermie upravili a vstrekli do maternice a to bolo vsetko, chvilu si polezala, ze citila len male stipnutie, potom ju troska bolelo brusko, ale zial nevyslo im to a idu na dalsie, takze ti drzim palce, uspesnost IUI je okolo 10%
@fifitko25 ja som takuto silnu čiaročku ešte nikdy nemala.
@vardzikova no možno k tomu dopomohol aj pregnyl.... to je injekcia, ktorú mi ráno dali, aby sa folík uvolnil.....
@l_e_n_o_c_k_a aha no dobre vediet
@lucecita cickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja neveriiiim že si to ty... ja som pozerala tvoje fotky ešte predtym ako sme si tu začali pisať .. wwaaawww 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 jaj .. no ja si dnes kupim ovu test s vyššou citlivosťou aky maš ty?
@fifitko25 neoplati sa kupit radsej digitalny aj ked stoji 27eur ale ppouzivas ho kolko chces?
@vardzikova citlivosť na krabičke neuvádzajú, ale je to značka Rapi Clear
@kandee1201 neviem, nemám skúsenosti s digitálnymi.... 😕 možno by purina vedela poradiť 😉
@vardzikova ved riesime, riesime, len sa ako nedari... ale urcite sa podari tento rok 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ked tento tak dnes alebo zajtra ne? 😉
@fifitko25 tak ja si kupim tie ako maš ty.. dufam že na nich bude ten pružok silnejší .. 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak tak ale tento sa určite podari uvidiš .. 😉 🙂
babenky, ja mám ducha na teste
@vardzikova panebože a podľa čoho si ma našla? 😀 😀 😀 kedy si si fotky pozerala?
@sandy3911 ale na akom? 😲 😲
@lucecita to bolo davnejšie ..niekedy som si pozerala fotoblogy na mojej svadbe ... a našla som tam aj teba ..kráásna si bola nevestička ako cukriček 😉
@vardzikova na tehotenskom .... celá sa trasem och
@sandy3911 paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada
@vardzikova ďakujem, aj ty si bola krásna nevesta...tak a už sme priateľky aj na FCB 😀 😀 😀
@sandy3911 waaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to je supeeeeeeeeer
@kandee1201 čo teraz? povedať manželovi či zatiaľ nie? spraviť si ďalší ráno?
@lucecita tak tak moja už sa ma nezbavíš 😠 😉 😀

@kandee1201 presne take iste ako @fifitko25 dnes pridala s // ciarkami 🙂