icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
1. jan 2012

@adka_pajerska neboj urcite sa podari 🙂.vsetkym snazilkam 😀 😀 😀

spula22
1. jan 2012

@vardzikova aj tebe vsetko dobre 😀 a nech mi das naj spravu uz co najskorej 😀 😀 😀 😀

bubacik5
1. jan 2012

Dobre ranko 😅 a stastny novy rok!!! stastne pocatie 🙂 stastne porody 🙂 a stastny zivot vsetkym 😀 😀 😀

vardzikova
1. jan 2012

@gelinka75 milačik nemôžeš si byť nikdy ista .. čo ak nahodou motyka vystrelila? hm? 😉 🙂 budem držať pršteky

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova aj ja ti zelam...aj ja som rada, ze ta mam 😀 novorocne klabosenie moze zacat 😀 kolky DC si?

vardzikova
1. jan 2012

@spula22 tak mojka budem sa snažiť 😀

vardzikova
1. jan 2012

@bubacik5 dnes ? DNES SOM 19DC a ty?

fifitko25
1. jan 2012

@azzura zatiaľ žiadne nove tehu

fifitko25
1. jan 2012

@vardzikova nezdrzali sme sa príliš dlho 😀 bolo treba kvety poliat, rybky nakrmit..... a tak 😀

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova ja som 10 DC

vardzikova
1. jan 2012

prikladam babky foto aj grafik 😉 čiaročka na ovu teste je už http://www.fertilityfriend.com/home/39202a slabšia ...

vardzikova
1. jan 2012

@fifitko25 jaaaj .. ty si trupka 😀 😀 😀 😀 u nas je tiež podobny problem .. byvame u našich a u nas je stale kopa ľudi takže človek možno aj nato machuť ale nema to v podstate kde robiť .. 😅

adka_pajerska
1. jan 2012

@vardzikova ahoj prosim ta kde si kupila tieto testy???

vardzikova
1. jan 2012

@bubacik5 a čo ovu testik si si ešte nerobila?

vardzikova
1. jan 2012

@adka_pajerska ahoj ktore ovu? no v lekarni to su repi clear

adka_pajerska
1. jan 2012

@vardzikova a kolko ich je v baleni a co stali???

vardzikova
1. jan 2012

@adka_pajerska v baleni ich je 5 a stali myslim počkaj pozriem na krabičku ...5,95 Eur a ty maš ake?

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova ooo zatial nie, ale pojdem si preistotu dneska testnut 🙂

vardzikova
1. jan 2012

@bubacik5 a ake maš ovu testy?

adka_pajerska
1. jan 2012

@vardzikova no vies ja som este neskusala ovu testy pretoze ja vlastne ani neviem kedy mam ovu pretoze mam 34 DC vzdy a nikdy neviem kedy testnut

vardzikova
1. jan 2012

@adka_pajerska jaaaj tak najlepšie je testovať ked ti začina hlienik.. aspon ja to tak robiim aby som nemusela zničiť zbytočne testiky,,, a ako dlho sa snažite?

adka_pajerska
1. jan 2012

@vardzikova snazime sa rok aj nieco.Vies ked najhorsie na tom je ze ja tieto hlieniky neviem nikdy rozpoznat ☹

vardzikova
1. jan 2012

@adka_pajerska mojka snažite sa rok a ty si ešte neskušala ovu test? ja som tym začala upne od začiatku ,, my sa snažime zatiaľ iba druhy mesiac momentalne mi skončila ovulka tak čakam na konečny vysledok.. no ved v podstate cely mesiac by si mala mať sucho akurat pred ovulkou by si mala na gaťkach pozorovať take ako hlienik...alebo si meraj bazalnu teplotu.. to je tiež osvedčeny prostriedok a tak budeš presne vedieť kedy bude

fifitko25
1. jan 2012

@vardzikova to si dost draho kúpila tie ovu testy....

adka_pajerska
1. jan 2012

@vardzikova vies ja som si merala aj bazalnu teplotu lenze zakazdym sa mi to merat nejako nechcelo pretoze mam taku pracu ze som niekedy bola v robote do rana do druhej a nikdy som nevedela kedy to mam merat aby boli hodnoty spravne len jeden mesiac sa mi to podarilo merat a vtedy mi dalo aj na grafe ovulaciu.A s tym hlienikom je to take ze ja mavam caste zapaly a s tym je spojeny aj hlienik takze nikdy neviem ci je to zo zapalu alebo to tak ma byt v cykle.Poslem ti link na ten moj jeden graf.

vardzikova
1. jan 2012

@fifitko25 no tak to ti poviem ty si mi hovorila že si za ne dala okolo 4 Eur .. všade kde som bola v lekarni tak bud nemajú vôbec ovu testy alebo maju len take ktore ja už mam a niesu podľa mna dobre,, nakoniec som našla v jednej lekarni ale cena bola takato.. ale ved to je už teraz jedno hlavna vec že ich mam doma 😉 🙂

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova LH 28 a este mam od jednej co som si objednala, to su z ameriky

vardzikova
1. jan 2012

@adka_pajerska jaaj že tak to je .. no tak to maš potom dosť blbé,, hlavne s tymi zápalmi to bude podľa mna trošku problém .. piješ aj nieake čajiky .. ja pijem gynastan,, upravil mi hlavne cyklus a aj hlienik ..

vardzikova
1. jan 2012

@adka_pajerska moja tak ti neostava nič ine iba cely mesiac keksikovať aby ste nahodou neprešvihi ovulku 😀 😀 😀