Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 jaaaj tak ty si aka naročna 😀 😀 😀 😀 mne stačia aj zo Slovenska 😀 😀 😀 včera sme sa smiali s manželikom že už si dame pauzu aspon tyžden lebo nevlaaadzeme 😀 😀 😀 😀
@vardzikova Keby som to vedela poslat len ja to nieviem :(
@vardzikova ale niesom narocna,len vysli lacnejsie 🙂 tak to verim, treba si oddychnut 😀 nas to len caka...ale nebudeme prehanat...a hadam sa vam zadarilo, ked ste si na tom dali tak zalezat 😀 😀 😀
@adka_pajerska no ja v tom tiež niesom žiaden profik ale ved vyskušame ... klikneš si na den uložis si teplotku .. potom si klikneš na sharing to je v pravo hore a potom klikneš ešte na setup otvori s ti stranka a tam si len skopiruj tu adresu čo maš uplne hore a to by ti malo dať skus
@bubacik5 no ale tak ako sme uplne rozbity ,,,potrebujeme pauzičku 😀 😀 😀 tak my sme s manželikom zarezavali aj minulý mesiac ale akosi to nevyšlo uvidime tento .. ked sme keksikovai ked bola ovulka .. potom som ešte mala pod riťkou celu noc zahlavok aby to nedostalo hohy a nevyšlo von 😀
@vardzikova Vies dalo mi to uz len januarovi graf a ja by som potrebovala oktober
@adka_pajerska ale načo potrebuješ oktober ked je už januar?
@vardzikova lebo v octobri som merala a nie v januari a tam je ten graf co ti chcem ukazat
@adka_pajerska jaaaj tak to neviem ako by si sa k tomu mohla dosťať ...
@vardzikova tak to je parada 😀 hadam to uz vyjdeeeee 😀 kolky DC ti chodievava mrcha? kedy budes testovat? som zvedavaaa 🙂 🙂 🙂
@bubacik5 tak chodi povačšine 28-30DC to je ešte skoro .. testovať budem až ked bude meškať lebo testovala som minulý mesiac ale nevyšlo to apotom som bola sklamaná takže až ked bude meškať
@vardzikova ak vydrzis dovtedy 🙂 ale hej urcite lepsie na psychiku...
@bubacik5 ja vydržim určite .. tak by som jedine samu seba stresovala..
ahojte ak nevadi rada by som sa k vam pridala, tiez sa zaciname snazit o babetko lebo stale sa vyhovarat na to ci to bude financne vychadzat sa neda,lebo to by sme babatko asi nemali vobec.Pred dvoma mesiacmi som HAK tak dufam,ze je to uz dostatocny cas . 🙂
@sandy3911 ahoj, našťastie mi teraz nebýva zle, ale hneď na začiatku mi bývalo zle. teraz len sem tam alebo mám nízky tlak. takže ešte v pohode 🙂
dievčatá, všetkým vám do nové roku prajem veľa šťastia, lásky, radosti a krásne // 🙂
@monika707 jasné, pridaj sa k nám. vitaj 🙂
@monika707 : ahoj, vitaj a drzim palce.. 🙂
@adka_pajerska : tiez pekne vitam a nech sa skoro zadari..ak mas MS pravidelne,resp. plus minus pravidelne tych 34 dni, tak podla doporucenie skus testovat tak od 17DC, kazdy den, medzi 10.00-18.00, predtym tak 2 hodky prilis nepi,aby si nemala velmi neriedeny moc..
@nikinka1111 : a kedy sa ti objavili tie problemy s nizkym tlakom?ja mam nizky uz tak,tak ma asi slahne ak mi este klesne 🙂 zas na druhej strane,nech si len kelsa,hlavne nech su 2 ciarocky 🙂 🙂
@delideli ja mávam celkovo nízky tlak a už pár dní pred testovaním si pamätám že večer mi bývalo tak zle, že som totálne v kúpelni obelela a skoro odpadla pri čistení zubov. trvalo to cca 1-1,5 týždňa
@nikinka1111 : tak nech sa ti to uz nevrati a je vam ok 🙂
@delideli Dakujem teraz je to ťažko povedať či je pravidelna pred tym ako som brala HAK tak v celku aj bola ale teraz po vysadeni to este nieje tak ako pred tym aj teraz mi došla až skoro po dvoch tyždnoch ako mala a to som si myslela,že tak pride prvy mesiac po vysadeni a nie až ten druhy 🙂
@delideli ďakujeme 🙂
@vardzikova Ahoj, mohla by si mi prosím ťa povedať akú značku ovu testu si si kupila? ja by som veľmi chcela skúsiť, ale u nás v lekárni majú iba jeden druh a stoja okolo 15 eur a je ich 5. pripadalo mi strašné drahé, tak som ich nekúpila ☹
@monika707 : neboj, to sa postupne ustali a ak by j nebola uplne pravidelna,tak si skus urobit aspon priemer dlzky cyklu, ak sa da merat,ak sa da posledovat hlien- ja ho tiez vacsinou nemavam idealny, teraz sa mi po dlhej dobe objavil bielkovy,predtym maximalne vodovy..mozno budes musiet pouzit trocha viac testikov, daju sa ev. za dobre ceny najst aj na ebay.
@delideli približne viem asi aky dlhy odstup mam medzi jednotlivymi cyklami, zatial to skusim nechat na nahodu ked sa to podari budem sa tesit a ked to bude dlho začnem testovat, ono sa nam tak na nahodu podarilo aj pred troma rokmi aj nie az uplne do konca potratila som 5-6tt tak teraz dufam,že to bude do uspešneho konca ked sa nám to podarí 🙂
@vardzikova presne tak, mas pekny pristup. takto sa aspon prekvapis ak bude meskat a testik ukaze // 🙂

@adka_pajerska mojka to si mi poslala akysi zvláštny graf skus sa pozrieť do linku 😒