icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
2. jan 2012

@mattuliatko30 ahojko, aj teba stastny novy rok a hlavne aby si mm prehovorila na 3 mimčo 😀 . Nie, ešte som nemala ovu, cakam, tento cyklus mam nejaky posunuty

chorucka
2. jan 2012

@vardzikova pekna linka
@gelinka75 mas pravdu tie policky su na dve veci a ked bude babo tak ono tam bude stale upratovat jak mojej segre

mattuliatko30
2. jan 2012

@azzura no ďakujem.....neverím...ale tak len tak pre zábavu som si dávala výklad kariet na fcb...a vyšlo mi láska na rok 2012 bábätko 😀 tak aspoň čosi poteší..... čo si myslíš o tej mojej teplote?...mne sa to nejako nezdá....ja si myslím,že už mám dávno po ovu....ak teda prebehla....hm

azzura
2. jan 2012

@chorucka hmm, treba vyskusat vsetky metody 😀 . My sme vzdy sexikovali, ale teraz ideme obden. Som zvedava ci otehotnies, mohol by tento mesiac niekto

azzura
2. jan 2012

hnes som s5, idem len vybrat pradlo z pracky a dat dalsie

chorucka
2. jan 2012

@azzura Ked mi povedal lekar ze folik uz ma taky rozmer kedy sa povazuje za dozrety a ze mame uz skusat tak ovu test bola iba 1/ sa nejdem spoliehat na 100% na lekara

chorucka
2. jan 2012

Babky co sa nam stalo Nastavala som svetlice pred dom manzel ich podpalil a jedna kotuha vletela susede do okna a tam horela ja som skoro skolabovala suseda zacala kricat ze co sa deje vbehla dnu a uz nevysla (stara dievka byva z 90r mamou namleta pod obraz bozi pani ing) Ocmudilo jej biele plastove okno Ja som ani nespala ma to sralo okolo 8 som sla ku nej ze nech povie ze ci chce peniaze alebo to okno jej mam obiednat okno Ona est po opici zamrmlala ze nema naladu a zaliezla dnu No chapete to?

azzura
2. jan 2012

@mattuliatko30 nikdy nevies 😀 možno sa to stane samo a ty ho len postavis pred hotovu vec. Na meraní teploty je to zle, že sa dozvies o ovulacii až ked je uz po nej. Mala si si robit aj ovu testy. Ono ovulacia pride az po 3 poklesoch od skončenia mrchy, či tak nejak

azzura
2. jan 2012

@chorucka moja, ale ty si dostala aj pregnyl a ten zarusuje prasknutie folikula. Vsak zajtra uvidis, uz by ti mal vidiet prasknuty folikul. Neviem, ja vsetko beriem z rezervou, je to o sprostej nahode

mattuliatko30
2. jan 2012

@azzura no bodaj by to tak bolo.....už by nemohol cúvnuť..... 🙂)) tak uvidím....budem tajne dúfať,že sa to podarí...veď nemôže si dávať pozor večne 😀 tak myslíš,že mi teplota ešte klesne raz?..a až potom to tam vyznačí?

chorucka
2. jan 2012

@azzura zlatino ja som nedostala pregnyl a ani neviem co to je 🙂

azzura
2. jan 2012

@mattuliatko30 moja, ona na grafe sa vyznaci ked uz budes po ovu. Takze sexikujte každy 2 den. Ja to mam tiéz divne, kedze som nemerala hned po mrche tak teiz neviem, ale ja si robim aj ovu testy a sledujem si hlienik

azzura
2. jan 2012

@chorucka to je injekcia ked je dozrety folikul, tak dostanes ovu do 36 hodin. Tak sorry asi som si ta zmylila 😀 😀 😀 . Akurat moj mi povedal že robim strasne stresy že kedy sexovat, ale ved ja chcem aby to vyslo 😒

vardzikova
2. jan 2012

@gelinka75 ale barovy pult ma pomali tri metre takže .. toho sa nebojim len je to akosi všetko stiesnené na tej vizualizácii 😉 🙂

azzura
2. jan 2012

@mattuliatko30 a ako si dava pozor, pred vyvrcholeni sa vytiahne a kde da svoj material? na brucho? Jedna moja kamoska mi hovorila, že jej kamoska chcela byt tehu, ale ze si on daval pozor a vzdy to urobil na jej brucho. Takže ked skoncil a siel sa osprsit, ona ostala lezat a že si to poutiera, ale ked odisiel vzala to do ruka, zdvyhla nohy a nacpala si to tam, bola prekvamena ako sa jej to tam rozsirilo. A ostala tehu 😀

vardzikova
2. jan 2012

@azzura tak tak mojka na novy rok sa nerobi nič 😉 🙂 , podľa mna už bude trošku silnejšia aj ked podľa mna ovulku budeš mať až tak na 14-15 den..takže ešte maš v pohode čas ale keksikovať už by ste mohli .. dnes a potom možno aj obden.. pre istotu . Takže včera ste boli na navšteve? Aj ja milujem detičky.. tiež sa s nimi hrám ked sme na návšteve a dospelaci sa rozpravajú 😀 😀 😀 😀

fifitko25
2. jan 2012

@azzura robila si si ovu test?

vardzikova
2. jan 2012

@azzura to sa važne stalo? nemusi sa do teba ani toto.. stači ked si to tam jednoducho povedane vleješ? čožeeee 😒

gelinka75
2. jan 2012

@vardzikova tak to je fajn, lebo takto z boku to skresluje 🙂

mattuliatko30
2. jan 2012

@azzura fakt?...teda....žeby som vyskúšala?...tak ja dúfam,že z tých pár kvapiek Lásky.....by sa to mohlo podariť....ale je to mizivá šanca....že? 😒 ...tak ale veď nechráneným sexom sa to môže podariť..keď si v správny čas na správnom mieste..... 😀 ...ono myslím,že by som s tým problém nemala...keby chcel....neviem...nech vyskúša a uvidí.... 😀 😀

chorucka
2. jan 2012

@azzura nabuduce ked bude rec o pregnyle aspon budem v obraze dik Moj ten uz pocita kedy mam ovu a kedy mam mrchanu niekedy mam pocit ze on to lepsie ovlada ako ja ked som sobotu zacala testovat ovu tak ma ziazdil ze naco tak skoro ze on to vypocital na utorok 😀

azzura
2. jan 2012

@vardzikova vsak chcem dnes a potom možno až v stredu,ale este uvidim. Bože je to na nervy takto vsetko planovat. Jak by som bola prestatstna keby mi to vyslo a nemusla ist na tie prefuky. Detusiky milujem a tie moje su zlate, hlavne moje baby 😀 : som chcela byt ucitelka alebo doktorka, a som uradnicka 😀

azzura
2. jan 2012

@vardzikova stalo sa 🙂

gelinka75
2. jan 2012

@azzura to je ina sila, to musela byt dobre zufala, ze bez jeho vedomia 😖

azzura
2. jan 2012

@mattuliatko30 lepsie ako nic, treba vsetko vyskusat. Uz aj ja som to raz skusila a ked si v strese tak dokazes vsetko, ale ja som bola pred mrchou a nic sa nestalo, chvalabohu, lebo uz s tou osobou nie som. Ale ved v tom to je, že on nechcel

azzura
2. jan 2012

@chorucka šikovny chlap 😀 . Pregnyl ti daju len vtedy ak je dozrety folikul, ak nie tak musi dozret a nestaci že ma tu spravnu velkost, ale to ti doky vysvetli

mattuliatko30
2. jan 2012

@azzura keď ja tomu moc neverím...myslíš,že by sa to tak dokázalo oplodniť????že si to tam nájde cestu???to by bolo super...nie?...no len teraz vedieť kedy je ovu.....a skúsiť 😀 a čo si myslíš o tých kvapôčkach..myslíš,že v tom čosi bude?...bože veď nemôže celý život si dávať bacha 😀 či???....

chorucka
2. jan 2012

@gelinka75 no sak je to blbe On si moze myslet ze to neni jeho ked si dava pozor

azzura
2. jan 2012

@gelinka75 clovek v zufalstve spravi cokolvek. Ale ona chcela babo a on nie, ale ked ostala tehu tak bol stastny a su doteraz spolu. Vies niekedy treba napomoct chlapom aby dozreli

azzura
2. jan 2012

@mattuliatko30 ty si poznas manžela 😀 . Za skusenie nic nedas, či??