icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
2. jan 2012

baby, mám nevídanú požiadavku a prosbu najväčšiu na svet. Nemohla by ste mi niektorá poslať na môj e-mail, prázdnu excelovskú tabulku? potrebujem si v nej niečo spraviť a manžel tu v notebooku ho nemám. A keď to nespravím, tak som v práci mrrtva. ďakujem. moc.
Napíšte mi kto môže a ja vám dám následne môj e-mail. ďakujem

luciok
2. jan 2012

@azzura Keby som ho tak nepotrebovala 😵

anlady
autor
2. jan 2012

@chorucka trpím vaginizmom. Čiže ten styk je véééééľmi ťažký. Ale už mám zakúpené striekačky. Znie to hrozne,ja viem- aj je. Ale čo človek nespraví pre bábeno.

chorucka
2. jan 2012

@anlady k vasim sluzbam sefe

luciok
2. jan 2012

@anlady A nie je to tak, že ak to nemáš v PC, tak ti to proste ani nepôjde, ak ti ju aj niekto pošle??

anlady
autor
2. jan 2012

@luciok pokiaľ ja viem, tak nie, bo on trúba tu nemá ani word, a keď si niečo otvorím vo worde, tak to je v pohode.

azzura
2. jan 2012

@chorucka ked to praskne tak uz neukaze, si myslim. Pozit test naznaci plodne dni a že do 36 hodin by mala byt ovulka

azzura
2. jan 2012

@luciok ja mam zas toto posledny cyklus pred prefukmi,bolo by super kebyze ho zrusim 😉

luciok
2. jan 2012

@azzura AA za akých okolností sa odporúča taký zákrok?

azzura
2. jan 2012

@luciok ja uz rok chodim dokymu, napravil mi vsetky problemy a ked furt nic, tak posledny krok su prefuky, asi mam nepriechodny vajcovod a vtedy sa nevedia stretnut vajko a spermoska

luciok
2. jan 2012

@azzura Je to invazívne?

azzura
2. jan 2012

@luciok robi sa to bud v celkovej narkoze laparoskopicky, alebo v čiastočnej len kontrasnou latkou a to este v ten den ides domov. ja mam to prve, takže budem v nemocnici cca 2-3dni

luciok
2. jan 2012

@azzura A potom sa po zákroku hneď môžete pokúšať o bábätko?

chorucka
2. jan 2012

@anlady mas?

azzura
2. jan 2012

@luciok ano, hned v dalsom cykle. Ale može sa stat, že tam dojdes a ked ta otvoria zistia že rozsah poškodenia je taky velky a že sa to neda odstranit a tak hned odporucia umele, ale dufam že to nie je moj pripad 😠

delideli
2. jan 2012

@luciok : skus mrknut na ebay,tam sa ovu testy daju kupit asi najlacnejsie a aj viac naraz..

fifitko25
2. jan 2012

Ahojte 🙂 Vidím, že dnes to tu žilo 😀 nestihala som čítať, lebo v robote bolo horko 😠 Čo nove sa tu udialo? Nejaká tehulka? 😉

martinkaa
2. jan 2012

Ahojte babenky, pridávam sa k vám ako prvosnažilka 🙂

fifitko25
2. jan 2012

@azzura ahoj, Ešte mám dve ciarky ma ovu teste, ale trosku slabšie.... Je to vôbec možné že od piatku furt?

chorucka
2. jan 2012

@azzura podla mna tam nebudes tak dlho ja som vzdy sla na druhy den rano o 7 domou po vsetkych laparkach

azzura
2. jan 2012

@fifitko25 ahoj, žadna tehu 😒

luciok
2. jan 2012

@azzura Hmmm tak ešte aj taká možnosť moc radostná nie je. Držím teda palec, aby to bolo všetko OK 😉

chorucka
2. jan 2012

@martinkaa ahoj tak to vardzikova bude mat radost dalsia z okolia presova 😀

azzura
2. jan 2012

@fifitko25 aj varazdnikova tak mala minuly cyklus. Ale to podla navodu sa vyhodnocuje ako negat., ci?

luciok
2. jan 2012

@martinkaa Vitaj v klube 😉

azzura
2. jan 2012

@chorucka fakt? Vsak uvidim, a bolelo to a ako dlho?Slasi hned do prace?

martinkaa
2. jan 2012

@luciok Ďakujem 🙂

azzura
2. jan 2012

@luciok dakujem, ale treba podstupit vsetko, aby som si to raz nevycitala

delideli
2. jan 2012

@fifitko25 : ked ciarky slabnu,uz by malo byt asi po ovu,si myslim ..

delideli
2. jan 2012

@martinkaa : ahoj, vitaj a drzim palce,nech sa skoro zadari..kedy ste zacali,alebo len prave zacinate?