icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
2. jan 2012

@martinkaa vitaj 😉

chorucka
2. jan 2012

@azzura ja som bola na diagnostickej s tou endometriozou v january a hned mi urobili prefuk nastastie to bolo ok Nie nic ma nebolelo ak neratam plecia tie ma boleli asi 4dni

luciok
2. jan 2012

AHA ČO SOM NAŠLA:
Víte, co je ambrózie? Pod názvem ambrózie najdete v legendách medovinu, pomáhá prý při splození potomka. Vyrábí se podobně jako víno, má príjemnou medovou chuť a vúni a blahodárně púsobí na zdraví.
TAK DIEVČATÁ, ŠUP ZA MEDOVINOU 😀 😀 😀

azzura
2. jan 2012

@chorucka z toho, že si bola nafuknuta plynom 😀

fifitko25
2. jan 2012

@azzura no ja si myslím, že ovu je keď sú čiarky a keď slabnú, tak už odchádza ako napísala @delideli stále cítim pichanie v pravom vaječníku....

azzura
2. jan 2012

@luciok mame doma 😀 😀 😀 😀

chorucka
2. jan 2012

@azzura do prace podla toho ako sa budes citit ale asi najskorej za tyzden

azzura
2. jan 2012

@fifitko25 aj ja si to iste myslim. baby mi sa uz moc pozorujem 😒

azzura
2. jan 2012

@chorucka aj ja som tak myslela, ze si vezmem tyzden volna

martinkaa
2. jan 2012

@delideli ďakujem za privítanie, my sme začali snažilkovať aktívne v decembri, ale nič z toho nebolo, lebo som dostala menzes, tak sa snazime dalej...

chorucka
2. jan 2012

@fifitko25 aj mna nejako zacal pr.vajecnik pobolievat to asi ten folik praskol A mm nieje doma pride az vecer 😖 ja si ozaj toho nahradnika zozeniem 😀

luciok
2. jan 2012

@azzura Tak nazdravie, nech sa to podarí 😵

fifitko25
2. jan 2012

@azzura veď vieš čo je najväčšia sranda u mňa dnes? manžel mi volal, že či mám dve čiarky na ovu teste, že či sa má z roboty ponáhľať oplodniť folikul 😀 😀 😀 a keď som sa ho spýtala, že keby tam nebola, že či si to aj tak "nerozdáme", tak povedal, že by potiahol v robote a že potom radšej zajtra, ale keď sú čiarky, tak ide domov 😀 😀

azzura
2. jan 2012

@chorucka sused poruke nie je 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
2. jan 2012

@chorucka a ktorý si DC? máš vajko na pravo? ja som 15 DC a dúfam, že je to pichanie dobré znamenie 😉

chorucka
2. jan 2012

@azzura joj zober si dovolenku ked mozes pre istotu

azzura
2. jan 2012

@luciok napodobne, čin čin 😀 😀

azzura
2. jan 2012

@fifitko25 uzasny mm 😀 . Ja uz to mam za sebou, som v sranda polohe 😀 😀 😀 😀

azzura
2. jan 2012

@chorucka mam vela starej dovolenky, tak preto

fifitko25
2. jan 2012

@azzura veď ma šokoval,, lebo on je práve ten čo mi stále hovorí, že sa až príliš pozorujem a sústredím a preto to nevychádza, že to máme nechať a brať spontánne 😀 a dnes toto 😀

chorucka
2. jan 2012

@azzura co susedov by bolo ale ak by sa pritrafilo babo a muz by povedal ze na suseda sa podoba nie nie mam ja v zalohe jedneho fesiho a aj je mm celkom podobny 😀 😀 😀 😀 juuj

azzura
2. jan 2012

@fifitko25 teš sa, asi si to musel rozležat v hlave, takže dneska bude krasny vecer 😀

azzura
2. jan 2012

@chorucka ty to mas dievca normalne uz domyslene 😀 😀 😀 😀 😀

martinkaa
2. jan 2012

@azzura ďakujem 🙂

chorucka
2. jan 2012

@fifitko25 12DC na teste // a vajko na pravo 😀 ked som bola u lekara na folikulometrii povedal ze ma 18mm 😀

fifitko25
2. jan 2012

@azzura vyzerá, že bude 😝

azzura
2. jan 2012

@martinkaa takze prvy nezdarny pokus mas za sebou, obrna sa trpezlivostou aby si ich vydrzala viac a možno sa ti ti coskoro podari 😉

fifitko25
2. jan 2012

@chorucka o super, to máme na rovnakej strane 😀 tiež som bola v piatok na 12 DC na folikulometrii, moje malo už 24 mm.... tak dúfam, že sa rozhodlo neopustiť ma a uhniezdiť sa 😀

azzura
2. jan 2012

@fifitko25 takze, okuokat, navonat, obliect sexi pradelko a tek ho privitat 😎

kandee1201
2. jan 2012

@fifitko25 ahoj to ty si kupovala ten maly mikroskop na ovu nie?skusala si ho?