icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 nemaš začo 😉 😉

vardzikova
3. jan 2012

@azzura no takže už len mojka čakať.. tak ako ja 😀

vardzikova
3. jan 2012

@palculienka2011 ahooooooooooj mojka 😉 😉 takže si sa nato uplne vyprdkala... ale ved chodiť tu možeš iba sa vykecať.. nemusime rozoberať starosti .. neboj .. mne už z toho niekedy začina harašiť ale inak v pohode , mne akurat ovulka skončila takže čakame na vysledok 😒

vardzikova
3. jan 2012

Babky kde ste sa všetky podeli ... ostala som tu sama? 😢 😢 😢 😢 😢

chorucka
3. jan 2012

@vardzikova Ja som tu strazim pismenka 😀

azzura
3. jan 2012

@chorucka si zlatunka 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 ako sa ti niekto môže zdať uplne iny .. ved to nemôže byť vidno ked je žena tehu alebo ano?

azzura
3. jan 2012

@vardzikova jasne cakat, ale ty budes vedie skor ze si tehu 😎

vardzikova
3. jan 2012

@chorucka jeeeejo 😀 😀 😀 ty si srandistka ... a neže zoberu nohy a uteču preč 😉 😀

mattuliatko30
3. jan 2012

@mata_ba a čo si dávaš, keď ti je zle?..mne tiež posledné mesiace tie prvé dva dni býva nanič...strašne ma bolí hlava a brucho...a je mi zle

vardzikova
3. jan 2012

@azzura moja ja si myslim že viac pozitivne naladene ani nemôžme byť ved to sa už ani nedá, čítala som že tvoj manželik ti povedal aby si dalšie ovu testy už nekupovala? no vidiš to si ho určite nakazila tou pozitivnou energiou 😀 😀 moj včera večer si už zobral macu konecne mi prišla, až som sa čudovala že ju zobral sam od seba myslela som si že ho budem musieť do toho dotlačiť ...

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova neostala si sama..ja som tu dnes vynimocne od rana :D

azzura
3. jan 2012

aj ja som tuuuuuuuuuuuuuuuuuu, doumavla som riad

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova ale je to vidno..proste bola taká iná...taká krajšia...spokojná....tak inak z nej čosi vyzarovalo..fakt?...hneď ma napadlo, či neni tehu 😉

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura tak super......už nič nekupuj.....a už len tehu test....a jupííííí 😉 😉 budeme sa tešiť

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba fu to mi odľahlo... 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova super, tak ste ju uz papali, aku ma chut? Ved aj tvoj uz to snazenie a tie stresy chce mat za sebou, potom sa vraj možno skludnime 😀 . Dnes este poistime a potom uz len cakat 😝

mata_ba
3. jan 2012

@mattuliatko30 davam si cajik z majoranky..jednoducho zaliat majoranku horucou vodou,nechat vyluhovat a pit po duskoch..kazdych zhruba 5 min.hlt..mne to velmi pomaha..alebo valetol,hned ako mi zacina byt zle...a samozrejme termofor na brucho...ja to takto mavam uz od kedy som dostala kramy v 11-tich....akurat sa tesim,ze poslednych 5 mesiacov je to miernejsie 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 no kukaj tu to som ani netušila že take čosi môže byť.. 😒 😀

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 tehu testy mam doma, prichystane na pouzitie 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova a opat sa pridavaju dalsie 🙂 ako malo staci k radosti 😀

chorucka
3. jan 2012

Sem jak stin Jak mlha nad ranem Tichim oceanem co v pramen se promneni Stracena bloudim dal svim snem lalala

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30
@vardzikova o com tocite babenky

palculienka2011
3. jan 2012

@vardzikova mojik jasne, ze sem budem chodiiiiit, nemozem predsa opustit moje spolubojovnice 😀 😀 😀 😀 len uz nebudem riesit kazde jedno pichnutie, kychnutie a taaaak 😀 😀 a okrem toho, oplodnitel vcera dosiel domov s tym, ze ho prepadol pocit, ze som tehotna, tak neni o com, nie? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@chorucka moja, nejak si spevava 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura ja som to nejedla.. lebo tam sa piše že nieje vhodne pre tehotne a dojčiace ženy a ja neviem či nááááááááááhodou niesom tehu.. tak to pre istotu nejem .. dam si až potom keby mi prišla mrcha 😠 ale on si dal .. a veľmi mu nechutilo lebo sa tak divne tváril 😀 😀 chudačik moj 😀 😀 , tak tak treba ešte poistiť apotom si date pauzičku .. ja do piatku oddychujem od sexovania . a potom si dame 😀 znova do tela 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@palculienka2011 že oplodnitel 😀 😀 😀 . Zda sa že tento mesiac si nasi muzi nejak isti že sme tehu a splnili misiu 😀 😀 😀 aj mne to povedal vcera moj

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba no tak to ti poviem .. niekedy stači veeľmi malo 😉 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura hovorime o tom ako môžeš vidieť na inej žene že je tehu.. @mattuliatko30 hovorila že je to na žene vidieť ...

chorucka
3. jan 2012

@azzura pocuvam moje oblubene 😀 😀