Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova co je nove? 🙂
@kandee1201 ja som bola za dokim po 7 neúspešných mesiacoch... mala som pravidelnú prehliadku, tak som sa zmienila, že sa snažíme a zatiaľ akosi nič... tak začal kolotoč meraní folikulov a hormonov.....
@kandee1201 ja nie ale na poslednej prehliadke čo som bola bolo všetko ok tak sa snaď nič nezmenilo 🙂
@fifitko25 aha takze pred tym si nebola a vitaminky nejake si si sama naordinovala
@monika707 no mne by uz aj trebalo ist na prehliadku
@kandee1201 v lete som si dala kyselinku listovú, ale nepomohlo... a potom som ešte jedla železo, lebo som ho mala málo....
@fifitko25 bolo to vtedy dosť ťažke ale už je to za mnou predsa sú to už 3 roky tak už je to pohoda, niekedy som aj rada,že to vtedy nevyšlo jedno pozitivne na tom je,že sme zobrali hypoteku a byvame teraz s manželom sami dvaja a pes 🙂 a to by som nemala keby to bolo vtedy vyšlo a su aj ešte dalšie veci tak ale snaď už to tento krat vyjde 🙂
@fifitko25 a teraz co beres
babenky, bola som v sprche a vy ste tu teda popísali tohoooo 😀 😀 😀
mám otázočku...kedy klesá krčok dole keď má prísť mrcha? tesne pred ňou alebo ako to je?
@kandee1201 ja chodim pravidelne každy rok od toho čo som pred 3 rokmi potratila tak od vtedy to nezanedbavam 🙂
babulky,idem off...ale zajtra vas opat pridem pozriet 🙂 tak vam zelam krasny zvysok vecera a dobru laskyplnu nocku 😉 papaaa
@fifitko25 ja viem mojka.. ja si z toho nerobim nič .. ja som si na take mierne pichanie už zvykla
idem si zamaskrtit pri vas coko Milku Kto si da?
@kandee1201 teraz fičím na ľanových semienkach, grepovom džúse, alchemilke, stále mám to železo, objednala som pre manžela macu peruánsku - sem tam si ju aj ja dám, no a potom mám lieky - hormony od doktora.....
@soni1 ale ak by ti mal vyjsť pozitivny test tak by sa ti zafarbovalo .. ale kedže maš iba jednu čiaročku ..tak neviem ..
@monika707 to mi je luto. ved preto aj rozmyslam ci nejdem na prehliadku ci je vsetko ok lebo by ma to potom mrzelo keby som uz bola tehu a bol by dajaky problem alebo co.
@kandee1201 no ja určite nie ako robil mi vyšetrenia ,, ako je laparka,a aj hormonalny ale inak nič
@kandee1201 noveho ? zajtra mam volnooooooooooooooooooooooooooooooooo 😀 😀 😀 a ty? čo dnes tak neskoro na nete?
@kandee1201 no to by nebolo dobre asi by bolo fakt dobre keby si navštivila dokyho aspon si budeš istá,že je všetko ok 🙂

@monika707 tak tak, tu su mile babenky oni vsetko poradia 😀