icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
4. jan 2012

@azzura jooj ale mne sa už nechce čakať,, a s tou teplotou ? no oooo jasne že som nemerala 😀 😀 😀 , rychovečka hej? no a ja som to mojmu manželikovy tiež nemohla odoprieť, prišla som domov a on mi hovori micinka čo chceš dnes robiť? a ja že nič.. a on no tak by sme mohli isť niekam na vinko a potom by sme sa zababušili do postele a budeme sexovať 😀 😀 😀 😀 😀

anett6212
4. jan 2012

@azzura no mám 🙂 dúfam že to víjde konečne. a ty ako?

lucecita
4. jan 2012

@vardzikova ani ja ta nevydržííííííím....ja neviem, to budem utorok len 12DPO, myslíš ak by som bola, že mi dačo ukáže? 🙂

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 ja som dnes počkaj 7DPO .. ja nemam žiadne priznaky len žeriem ako prasiatko 😀

gelinka75
4. jan 2012

@azzura no vy vsetky budete tehu a ja akurat budem mat ovu 😀 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@monika707 no nastal lebo u nas je teraz už tma aj ked vonku slnko svieti ,, tak vieš kopa prachu ešte aj stierka na oknach .. hruza a dari sa mi dobre .. až sa sama sebe čudujem 😀

jorgie
4. jan 2012

@anett6212 a kedy necakas mrchu? vies kolko si dpo?
mna zatial prsia nebolia...okrem toho, ze to tam dole citim ako pri mrche mi nic ine neni. A sklamania sa bojim aj ja...preto som tento mesiac nic nesledovala ale ked som si vcera vsimla ten fliacik tak sa moje podvedomie hned ozvalo...no uvidime co stoho bude. Drzim palce aby ti to vyslo.
A ako dlho sa uz snazite?

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita mojka ved aj ja budem len 12DPO v pondelok alebo ešte počkame?

azzura
4. jan 2012

@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 zas nemeries baba jedna. Takze aj u vas bol sexik 😀 😀 😀 . ako sme dosli z navstevy, tak mi hovori, že ci si nedame dalsie kolo a ja ze nie lebo do grafu neviem zazancit 3 😀 😀 😀 😀

anett6212
4. jan 2012

@jorgie kamaratka sa snazili cely mesiac bez prestavok a vyslo im to na prvykrat. neriesili plodne a neplodne dni. nebrala ziadne lieky. proste len to skusili a hned to bolo.

bubacik5
4. jan 2012

@azzura je mi na grc, neviem z coho, sak som dneska ani nic nejedla 😖

monika707
4. jan 2012

@vardzikova no tak to potom hej a je super že sa ti dari a v snažilkovani ako 🙂

azzura
4. jan 2012

@anett6212 tak ti drzim palce. Ja uvidim 16 ci nedorazi 🙂, ale po vyse roku by mohla motyka vystrelit 😒

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova tak uz sa ti to blizi testovanie 😀 😀 😀 a budes testovat, az ked bude meskat mrcha?

chorucka
4. jan 2012

@jorgie no aj ja z mm skusam vsetko aj vseliake polohy ze co ak by to tam lepsie streklo 😀 aj viac krat do dna sme to robili ale ja teraz idem nieco ine skusit Este mi musi lekar povedat ze co to mam za cyklus tento mesiac 😀

anett6212
4. jan 2012

@jorgie no ja mrchu necakam 15teho. to ti verim ani ja som to tento mesiac nesledovala a aj lieky som brala hocijako. Tiež ti drzim palce nech ti to vijde. my sa snazime uz 4ty mesiac. a vy?

azzura
4. jan 2012

@gelinka75 mojaaa, tak o to viac sa budes snazit aby si nas dobehla, i ked neviem ci tam aj ja budem patrit 😖

chorucka
4. jan 2012

@bubacik5 to by ti nejak skoro bolo na grc ci? Ozaj baby sak ak by bola nteh len dajmetomu 2t uz by jej mohlo bit zle?

anett6212
4. jan 2012

@azzura tak ti drzim palce, nech ti to vijde. potom mi daj vediet. ja mam dostat teda nechcem dostat mrchu 15teho.

azzura
4. jan 2012

@bubacik5 a nie z toho ze si hladna????? Kolky den si?

chorucka
4. jan 2012

@azzura no moj tak ja mam 16 narodky 😀 tak dorazi mne nie tebe

lucecita
4. jan 2012

@gelinka75 kedy budeš mať ovu? budúci týždeň?
@vardzikova predchvíľkou si písala utorok, teraz pondelok, mojka kedy vlastne chceš testovať? 😀 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@anett6212 takze spolu budeme necakat a potom si povieme že nic nedoslo. Mne ked sa nevydari, tak 1.2 mam termin na prefuky

azzura
4. jan 2012

@chorucka nedorazi nikomu 😀 😀 😀 a das si sama sebe ako darcek // 😀 😀

chorucka
4. jan 2012

@lucecita nechaj ju dnes je frajerka uz ma kuchynu 😀 dnes jej vsetko odpustime sa namakala

anett6212
4. jan 2012

áno presne tak. a vy sa ako dlho snažite?

azzura
4. jan 2012

@lucecita tak si spravis test, vsak zan nic nedas

vardzikova
4. jan 2012

@azzura tak toto si zabila .. a čo bolo? 😀 😀 😀 😀 😀 ja neviem kde tu energiu berú ale mohli by nam z nej aspol trošku požičiať 😀

vardzikova
4. jan 2012

@monika707 v snažilkovani .. tak my už teraz len čakame na vysledok .. som zvedavaaa

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 tak prvy moj plan bol že testujem až ked bude meškať tyžden ale moj druhy plan je taky že by som testla v pondelok ale to budem ešte iba 12DPO a to je asi ešte skoro na testovanie